Kiz bebeislerin kakalri ne kadar kötü kokabileeerrrTemizdir galiba öyle kotu koku farklı kıvam yok zaten
Kızzzzz benim kız bebekken rota virüsü oldu yok böyle bir kokuKiz bebeislerin kakalri ne kadar kötü kokabileeerrr
Heee hadi ya .. doğruKızzzzz benim kız bebekken rota virüsü oldu yok böyle bir kokuEnfrksiyon olsa kokardı demek istedim.
Sagolun kızlar testisinden ameliyat olacak. Bugün ultrason randevusu var haftaya salı doktor tekrar görecek netleşecek inşaallahCanim gecmis olsun kacirmisim ne ameliyati olacak
Bende kacirdim yaa gecmis olsuntevafuk55 canin hayırdır
Kesinlike canım bazen iş yeri farklı bir mekan olduğu için insan eve geri döndüğünde sıfır kilometre bir duyguyla geliyor:))Çok şükür büyüdü çalışmamam sıkıntı çıkarmıyor şükür birde 2. Çocuk olduğunda rabbim nasip ederse aynı şeyleri tekrar yaşayacağım için eşim bırak dedi evet müdür bey sağolsun öyle bir imkan sundu ama işte şartlar malum bakalım Eylül'e kadar ne olacak. Çalışmayı şöyle istiyorum bütün stresimi atmış oluyorum o yüzden rahatlıyorum
Ya arkadaşım tanıdık birini ayarladı gizli kamera sistemi kurdu kadın çocuğu banyo da döverkem yakaladı morlukkları sorduğunda da düştü filan diyormuş kadın sonra o da işi bıraktı bakalım ama. Belki annem gelirBence bi araştırma yap. . Belki bulursun birini.. İkinci olunca iyice eve bağlanıyorsun . Insan bunalıma giriyo..
İyi şükür birşey olmasın daSelam kızlar geldik biz şimdi. Kulağı boğazı falan temiz. İshali vardı dünden beri bez yetiştşremiyordum. Tahlil için doktor istedi kaç saattir yapmadı. Lazım olunca kıymete biniyoronu bekledik . Çok şükür yaptı da verdik geldik. O da temiz çıkarsa diştendir dedi bakalım
Allah korusun yaa rabbim iyi insanlarla karşılaştırsınYa arkadaşım tanıdık birini ayarladı gizli kamera sistemi kurdu kadın çocuğu banyo da döverkem yakaladı morlukkları sorduğunda da düştü filan diyormuş kadın sonra o da işi bıraktı bakalım ama. Belki annem gelir
Geldim kaptan geldim. . Yaylaya taşındık.. yerleşme telaşı. . Şimdi bebeği sallıyorum öyle girebilirdim.. daha işler beni bekler..Aaaa kimse yok topik terkedilmiş resmen
Bakalım canım 2 aya ne olacakBizim arkadaslarda kamera ile tutuyorlar kadı na şart koyuyorlar bu oradan çıkmayacak diyeAk kelebek
Ay yavrum nasıl da kucaklamış o da uslu uslu duruyor
geçmiiş olsun canımSelam kızlar geldik biz şimdi. Kulağı boğazı falan temiz. İshali vardı dünden beri bez yetiştşremiyordum. Tahlil için doktor istedi kaç saattir yapmadı. Lazım olunca kıymete biniyoronu bekledik . Çok şükür yaptı da verdik geldik. O da temiz çıkarsa diştendir dedi bakalım
Canım sesin kilon ideal sen çok zayıf olmaz mısın 58 deAy yavrum nasıl da kucaklamış o da uslu uslu duruyor
tahmin edemeyeceğin kadar :/ oğlum kaka yapınca hemen alıp cam açmak gerekebiliooKiz bebeislerin kakalri ne kadar kötü kokabileeerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?