Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bak bak laflara bak
Ayran detoksu yapıcam hippo bugün ve yarın bakalım nsıl olcak tam yapabilmeyi uymayı istiyorum bu kez.. senin gibi fark edecek mi bakalım
Yaparsın kız ne var.. ağrı kesici ayırma yanından tamam :)) seninde kilolar yeni ya hemen gider.. hadi bakalım..

Yaparsın kız ne var.. ağrı kesici ayırma yanından tamam :)) seninde kilolar yeni ya hemen gider.. hadi bakalım..
Ayyy inşallah hippo ya benim başım falan öyle kolay ağrımaz aslında da sadece o çorba var ya o zorluyor göz açlığı yani.. yoksa yapılır. Bakalım kahvaltısını yaptım çorbayı da işe getirdim. Daha hiç imesim 11 gibi içicem. Tadını çok seviyorum ben bi de

İç işte soğuk soğuk.. bende şimdi tatrılim kahvaltı hazırlıcam. Tartıyı düşün dayan..

Allah yardımcın olsun cnm.. şimdi yaz tatili okul var mı ki?? Bide dünkü kadını buldunuz mu naptınız??

Yaz okuluna gönderiyorum canım da tabii 6 da gitmiyor saate bakmadan kalkmış gelmiş
Bulduk canım konuştuk özür diledi. Çocuğa da tembih ettim bizim çocuklarla oynama bişey olursa bana gel diye. Hallettik.

Eğer uykusuz kalıyorsan çok 3 öğün yap en azından kilo aldırıcı şeyler yemezsin ya da buçuk öğün yap
buçuk yaparım diye düşünüyorum şimdilikçgeceler uzun sürüyor çok gülüm ya oğlan yatmıyor bir türlü sıcaklar çöktüğünden belli elime ne geçse yiyorum diyebilirim sonrasında gündüz bir dk oturmuyorum yağa dönüşmesin bari diyorum

Ben de 3 yapacağım canım gece uyumayınca zor oluyor gerçekten. 7 de yiyeceğim akşamı.
off uyku yok gülüm hiç gece yaabide elime ne geçse yiyorum makarnasından tut dondurmasınaeşimle de ciddi bir kriz döneminden geçiyoruz hep üst üste dağıldım iyicee20 güne görümcem geliyor zamanında kilomla dalga geçenler top 5 de 2. sırada kendileri.ona da okkalı bir kapak yapmak olsun istiyorum da hayat bana müsade etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…