- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Yaparsın kız ne var.. ağrı kesici ayırma yanından tamam :)) seninde kilolar yeni ya hemen gider.. hadi bakalım..Bak bak laflara bak
Ayran detoksu yapıcam hippo bugün ve yarın bakalım nsıl olcak tam yapabilmeyi uymayı istiyorum bu kez.. senin gibi fark edecek mi bakalım
Ayyy inşallah hippo ya benim başım falan öyle kolay ağrımaz aslında da sadece o çorba var ya o zorluyor göz açlığı yani.. yoksa yapılır. Bakalım kahvaltısını yaptım çorbayı da işe getirdim. Daha hiç imesim 11 gibi içicem. Tadını çok seviyorum ben bi deYaparsın kız ne var.. ağrı kesici ayırma yanından tamam :)) seninde kilolar yeni ya hemen gider.. hadi bakalım..
İç işte soğuk soğuk.. bende şimdi tatrılim kahvaltı hazırlıcam. Tartıyı düşün dayan..Ayyy inşallah hippo ya benim başım falan öyle kolay ağrımaz aslında da sadece o çorba var ya o zorluyor göz açlığı yani.. yoksa yapılır. Bakalım kahvaltısını yaptım çorbayı da işe getirdim. Daha hiç imesim 11 gibi içicem. Tadını çok seviyorum ben bi de
Öyle yapcam canım.. dayancam bu kez. 2 güncük zaten dayanılmıcak şey değil kaldı ki aç da kalmıyorsun çorbadan baya içebiliyorsunİç işte soğuk soğuk.. bende şimdi tatrılim kahvaltı hazırlıcam. Tartıyı düşün dayan..
Ben ilk gün 3 kase ikinci gün 1.5 kase içtim :))Öyle yapcam canım.. dayancam bu kez. 2 güncük zaten dayanılmıcak şey değil kaldı ki aç da kalmıyorsun çorbadan baya içebiliyorsun
Günaydın cnm...Günaydın kizlar
Ben değilimKızlar artı da kimse yok dimi??
Allah yardımcın olsun cnm.. şimdi yaz tatili okul var mı ki?? Bide dünkü kadını buldunuz mu naptınız??
İnşallah yoktur bu sefer kesinlikle ve kesinlikle listeye almayacağım.Kızlar artı da kimse yok dimi??
teşekkür edrim bonkör tatlışım ..Umuuuttttt canııım bir değil de 2 tane öpücük alsan hem de kalpli öpücük
buçuk yaparım diye düşünüyorum şimdilikçgeceler uzun sürüyor çok gülüm ya oğlan yatmıyor bir türlü sıcaklar çöktüğünden belli elime ne geçse yiyorum diyebilirim sonrasında gündüz bir dk oturmuyorum yağa dönüşmesin bari diyorumEğer uykusuz kalıyorsan çok 3 öğün yap en azından kilo aldırıcı şeyler yemezsin ya da buçuk öğün yap
Yarına inşallah sabit kalacam regl malumTartılar ne durumda kızlar? Yarına güzel haberler geliyor mu?
Ben de 3 yapacağım canım gece uyumayınca zor oluyor gerçekten. 7 de yiyeceğim akşamı.
hımm..Ben iki ana öğün yapıyorum. Öğle yok. . Kahve, meyve ve süt işlerini öğlen bitiriyorum
2 ana öğün yapıp 1 ara mı veriyorsun canım o zamanBen iki ana öğün yapıyorum. Öğle yok. . Kahve, meyve ve süt işlerini öğlen bitiriyorum
GünaydınGünaydın kizlar
Çok az nasıl dayandın. Normalde tarifte 2 saatte bir için diyor..Ben ilk gün 3 kase ikinci gün 1.5 kase içtim :))
kaç geldin kızBen değilim
regl de nasıl düzen bozuyor namıssızYarına inşallah sabit kalacam regl malum
Günaydın
Çok az nasıl dayandın. Normalde tarifte 2 saatte bir için diyor..
kaç geldin kız
regl de nasıl düzen bozuyor namıssız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?