Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kizlar eger derece istiyosak hedeflerimizi daha net koymaliyiz bence. 2 haftadir bakiyorum: en azindan %1.5'un ustune cikmamiz lazim ki dereceye girebilelim. Herkes kilosundan cikartabilir. Mesela benim %1.5 icin 1200 gram civari vermem lazim. Hafta basinda koyulacak bu tur somut hedeflerle isimiz daha mi kolay olur acaba? Ne dersiniz?

Arkadaşlar özellikle 2 haftadır gözle hatrı sayılır kilo veremeyenler

Biz @Gulbe seker le beraber yarın ve pazar günü ayran detoksu yapacağız.

marselinda ile beraber ise cumaya kadar hamur işi, beyaz ekmek ve şeker orucu yapacağız. Katılmak isteyenler beni etiketlesin. Beraber yapalım.

Onun dışında bu hafta mutlaka ve mutlaka 2 mil leslie mecbur. Takıma her gün mutlaka uğramak mecbur. Kilolarımızı kendimiz için veriyoruz kızlar. Burası işin eğlencesi. Tek başımıza veremediğimiz için birlik olup motivasyonu artırmak için oluşturulmuş bir yer. Yani kiloları benim için vermiyorsunuz. Ama ben bu takımı motivasyonum artsın diye açtım. Eğer takıma girmeyecekseniz. Gerekli özeni göstermeyecekseniz neden takıma girme ihtiyacı hissettiniz.
Ha eğer takım bana hiç bişey katmıyor keşke X veya Y takıma girseydim diyorsanız o takımlara da transfer ederim sizi bunda bi engel yok.

Neyse velhasıl kelam
Bu hafta mesajları, menüleri ve sporları çok yakından takip edeceğim. Haberiniz olsun.

Aslında her hafta koyuyoruz. .

Ben ayran detoksu yapmayı düşünüyordum haftasonu, katılırım yani

Sorma zaten wc de olmasa ne yapardık. Wc candır. Hele klozetse, kapağına oturup yazışmak :) Bu çocuklar ne zaman büyüyecek de rahat bırakacak bizi :)

1 Eylül 2017 Kurban bayramı için hedefleri hatırlayalım
anka_misali => 60 kilo
Sily => 55 kilo
Inci =>63 kilo
Miu => 53 kilo
Hippotalamus=> 78 kilo
Umut=>64
5816bursa ==>62 kilo (olağan dışı bısey olmazsa gibi
Eylul7158eylul===>53
Tevafuk55===> 58
kelekkarpuz ===> 65
Korhilalp: ======>53
gulbe seker=> 76
Asya_01=> 57

Bunu ne ara yaptınız? Ne zaman kurban bayramı?

ne güzel canım tahlillerine 3-4 ay önce bakılmıştı o zaman canım iyiydi az b12 eksikti onu da şimdi folik asit kullanıyorum ondan alıyorum yani tam buğday ekmeği alıyoruz eşim de ondan yiyor çips falan hiç aramam kola falan da aramam hiç tek benim tatlılar ve de çikolata kaçamaklarıydı yani canım
bir kez diyetisyene gittim o zaman 85 kiloydum düşün kadın bana neredeyse yürüme bile dedi bu kiloyla spor sana olmaz yediklerini kıs dedi kendi de kiloluydu bayağı aman dedim kendine bir baksın sonra bana diyet listesi versin dedim
85 kilodaki bir insana spor için kilon müsait değil çok fazla dersen ben şimdi 102 kiloda yerimden kalkmayayım

of ya yerfistikli kurabiye yedim biraz once. Kardesimin esi yapmis, dukana uygun kurabiyeymis. dayanamadim kocaman 2 kurabiyeyi gomdum. aksam yemek yok bana
sizin dükkan mı var canım ay tatlılar ben de olsam görünce duramam heralde hangi ildesin canım biz de gelek hehehehehehe

Olur mu öyle şey? ? Sporsuz zayıflamaz.. sarkarsın.. hafif spor yap.. leslie, yürüyüş fln..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…