- 29 Haziran 2017
- 994
- 2.660
- 43
- 44
Aslında her hafta koyuyoruz. .Kizlar eger derece istiyosak hedeflerimizi daha net koymaliyiz bence. 2 haftadir bakiyorum: en azindan %1.5'un ustune cikmamiz lazim ki dereceye girebilelim. Herkes kilosundan cikartabilir. Mesela benim %1.5 icin 1200 gram civari vermem lazim. Hafta basinda koyulacak bu tur somut hedeflerle isimiz daha mi kolay olur acaba? Ne dersiniz?
Ben ayran detoksu yapmayı düşünüyordum haftasonu, katılırım yaniArkadaşlar özellikle 2 haftadır gözle hatrı sayılır kilo veremeyenler
Biz @Gulbe seker le beraber yarın ve pazar günü ayran detoksu yapacağız.
marselinda ile beraber ise cumaya kadar hamur işi, beyaz ekmek ve şeker orucu yapacağız. Katılmak isteyenler beni etiketlesin. Beraber yapalım.
Onun dışında bu hafta mutlaka ve mutlaka 2 mil leslie mecbur. Takıma her gün mutlaka uğramak mecbur. Kilolarımızı kendimiz için veriyoruz kızlar. Burası işin eğlencesi. Tek başımıza veremediğimiz için birlik olup motivasyonu artırmak için oluşturulmuş bir yer. Yani kiloları benim için vermiyorsunuz. Ama ben bu takımı motivasyonum artsın diye açtım. Eğer takıma girmeyecekseniz. Gerekli özeni göstermeyecekseniz neden takıma girme ihtiyacı hissettiniz.
Ha eğer takım bana hiç bişey katmıyor keşke X veya Y takıma girseydim diyorsanız o takımlara da transfer ederim sizi bunda bi engel yok.
Neyse velhasıl kelam
Bu hafta mesajları, menüleri ve sporları çok yakından takip edeceğim. Haberiniz olsun.
Yarın yapıyoruz o zamanBen ayran detoksu yapmayı düşünüyordum haftasonu, katılırım yani
Anka benim netim yok bi tane leslie 1 mil indirip bilg kaydettim onu yapıyorum. . Onu günde 2 kez yapsam 2 mil sayılır mı??Yarın yapıyoruz o zaman
Sorma zaten wc de olmasa ne yapardık. Wc candır. Hele klozetse, kapağına oturup yazışmak :) Bu çocuklar ne zaman büyüyecek de rahat bırakacak bizi :)Derece fln değil ama benim canım sıkkın kaptan. . Eskisi gibi yazmıyor sanki kimse..hedeflere yaklaşınca rehavet mi çöktü dicem ama hedefe çok uzak arkadaşlarda yapıyor malesef.. inan bende çok yoğunum yeri geliyo menümü wcdeyken yazıyorum.. inş toparlanırız..
Maşallah. Madalya versinler de buraya tak, 2 tane olsun.Kızlar bana aöf ten msj geldi.. yüksek onur belgesi almışım
Öyle olsun net bulursan 2 mil 3 mil hepsini indirAnka benim netim yok bi tane leslie 1 mil indirip bilg kaydettim onu yapıyorum. . Onu günde 2 kez yapsam 2 mil sayılır mı??
Bunu ne ara yaptınız? Ne zaman kurban bayramı?1 Eylül 2017 Kurban bayramı için hedefleri hatırlayalım
anka_misali => 60 kilo
Sily => 55 kilo
Inci =>63 kilo
Miu => 53 kilo
Hippotalamus=> 78 kilo
Umut=>64
5816bursa ==>62 kilo (olağan dışı bısey olmazsagibi
Eylul7158eylul===>53
Tevafuk55===> 58
kelekkarpuz ===> 65
Korhilalp: ======>53
gulbe seker=> 76
Asya_01=> 57
Tmm annemgilde indiririm inş..Öyle olsun net bulursan 2 mil 3 mil hepsini indir
ne güzel canım tahlillerine 3-4 ay önce bakılmıştı o zaman canım iyiydi az b12 eksikti onu da şimdi folik asit kullanıyorum ondan alıyorum yani tam buğday ekmeği alıyoruz eşim de ondan yiyor çips falan hiç aramam kola falan da aramam hiç tek benim tatlılar ve de çikolata kaçamaklarıydı yani canımHayırlı zamanda cnm.. inş öncesinde bi 10 kilo verirsin bebekten önce.. çünkü hamilelikte kilo çok zararlı.. erken doğum, yüksek tansiyon, hamilelik şekeri gibi biçok hastalığa davetiye. ..
Canım bence ilk iş bir diyetisyene gidip tahlillerini yaptır. Kan demir b12 baktır. Vucudunun yağ kas oranını ölçtür.. sağlıksız yollarla zayıflama...
Bide mesela eve tb ekmeği al. Normal ekmek eşin yokken eve sokma. . Cıssları zaten hiç alma. . Pirinç, patates falan eşinin yiceği kdr yap istesende sana kalmasın.. diyelim bugün yememen gereken bi yemek mi var? Nohut salatası, mercimek salatası ye.. her yemekten önce iki bardak su iç.. kendine kocaman bi bardak al.. susayınca onla iç..çaya kahveye kesinlikle şeker atma. . ben kendi yaptıklarımı söylüyorum cnm sana. Bende şubattan beri 19 kilo verdim şükür.. sende başarırsın..
Ahh Flo ahh..Bunu ne ara yaptınız? Ne zaman kurban bayramı?
sizin dükkan mı var canım ay tatlılar ben de olsam görünce duramam heraldeof ya yerfistikli kurabiye yedim biraz once. Kardesimin esi yapmis, dukana uygun kurabiyeymis. dayanamadim kocaman 2 kurabiyeyi gomdum.aksam yemek yok bana
Olur mu öyle şey? ? Sporsuz zayıflamaz.. sarkarsın.. hafif spor yap.. leslie, yürüyüş fln..ne güzel canım tahlillerine 3-4 ay önce bakılmıştı o zaman canım iyiydi az b12 eksikti onu da şimdi folik asit kullanıyorum ondan alıyorum yani tam buğday ekmeği alıyoruz eşim de ondan yiyor çips falan hiç aramam kola falan da aramam hiç tek benim tatlılar ve de çikolata kaçamaklarıydı yani canım
bir kez diyetisyene gittim o zaman 85 kiloydum düşünkadın bana neredeyse yürüme bile dedi bu kiloyla spor sana olmaz yediklerini kıs dedi kendi de kiloluydu bayağı aman dedim kendine bir baksın sonra bana diyet listesi versin dedim
85 kilodaki bir insana spor için kilon müsait değil çok fazla dersen ben şimdi 102 kiloda yerimden kalkmayayım
Saol cnm.. telden de aynı şey. . Int yetmez ki.. salı gidiyorum anneme...
Yaa bari belli etme bu kadar ilgisiz olduğunu floooooBunu ne ara yaptınız? Ne zaman kurban bayramı?
yani yürüyüş iyi yapıyorum canım bugün tek yapmadım haftada bir gün dinlenme verdim kendime...Olur mu öyle şey? ? Sporsuz zayıflamaz.. sarkarsın.. hafif spor yap.. leslie, yürüyüş fln..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?