- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Leslie en ideali. Leslienin kendisi bile söylüyor metabolizmayı hızlandırmak için kardio yapın, bana takılın diye.Olur mu öyle şey? ? Sporsuz zayıflamaz.. sarkarsın.. hafif spor yap.. leslie, yürüyüş fln..
Güvercinle mı göndercen canım yine internet yer
Çok dikkat edersen yürüyüşlerini aksatmazsan 90 dan aşağı bile inersin... Her kes bel bel bakar şaşkınlıktanyani yürüyüş iyi yapıyorum canım bugün tek yapmadım haftada bir gün dinlenme verdim kendime...
kurban bayramına kadar hedef 90 kiloya inmek benim de bakalım
Dükkan değil kız dukan. Var ya dukan diyetisizin dükkan mı var canım ay tatlılar ben de olsam görünce duramam heraldehangi ildesin canım biz de gelek hehehehehehe
Aşkolsun. Ben geçmişi hep okuyorum. Şu ramazanda iftara gittiğimiz bir gün vardı demek ki o zaman yaptınız. Bir o gün okumadım çünkü. 1 eylül 9 hafta var, 68 kilo diyeyim ben de.Yaa bari belli etme bu kadar ilgisiz olduğunu flooooo
1 eylül 2017 kurban bayramı hedeflerini 31 şubat için yaptık
Kaptan ben senden çok korkuyorum yaÇok dikkat edersen yürüyüşlerini aksatmazsan 90 dan aşağı bile inersin... Her kes bel bel bakar şaşkınlıktan
Yoo bayramdan sonra yaptık. Geçen hafta.Aşkolsun. Ben geçmişi hep okuyorum. Şu ramazanda iftara gittiğimiz bir gün vardı demek ki o zaman yaptınız. Bir o gün okumadım çünkü. 1 eylül 9 hafta var, 68 kilo diyeyim ben de.
Aşk olsun canım niye korkuyorsunKaptan ben senden çok korkuyorum ya
Dükkan değil kız dukan. Var ya dukan diyeti
Hem de tatlı dükkanıeee aklımız tatlılarda hala dukanı dükkan yaptım ben de
Ayy ne bilim artı çıkarımda bana kızarsın diye.. ama çokta seviyorum çok tatlısın.. inan sana dua bile ediyorum. Dikkat edersen maşallah diyim de hiç artı gelmedim şükür. . Sırf korkudan..Aşk olsun canım niye korkuyorsun
He doğru ya. :) Torrent var mıydı sende? Çok tutar mı acaba.. Wifisi olan konu komşu yok ki yaw?,Güvercinle mı göndercen canım yine internet yer
düşün artık ne kadar tatlı canavarıyım :)Hem de tatlı dükkanı
Az kaldı annemgilde indiririm..He doğru ya. :) Torrent var mıydı sende? Çok tutar mı acaba.. Wifisi olan konu komşu yok ki yaw?,
Aşk olsun canım kime kızdım artı geldi diyeAyy ne bilim artı çıkarımda bana kızarsın diye.. ama çokta seviyorum çok tatlısın.. inan sana dua bile ediyorum. Dikkat edersen maşallah diyim de hiç artı gelmedim şükür. . Sırf korkudan..
Biri kkya girip mesjlarimi okumuş demek ki.. Bildirimlerden giriyorum..Yoo bayramdan sonra yaptık. Geçen hafta.
Biri kkya girip mesjlarimi okumuş demek ki.. Bildirimlerden giriyorum..
Yesss canımYarın yapıyoruz o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?