Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

olur canım hem bebek için vermem lazım hem de kendime güvenimin gelmesi için ..
bir yandan sadece kpss çalışıyorum 2018 lisans için tek uğraşım o olacak benim de başaracağıma ben de inanıyorum canım kaçamak yapmamaya özen gösteriyprum spor yapıyorum canım bugün bir dinlenme verdim sadece cuma günleri dinleneceğim kuzum yaparım bir ikili hanelere inince ip de atlayacağım zaten çok terliyorum su da içemiyordum ekmeği de kestim bayağı bakalım kuzum bir de hayırlarla sağlıcakla bebeğimin müjdesini de alırsam çok sevineceğim

Hayırlı zamanda cnm.. inş öncesinde bi 10 kilo verirsin bebekten önce.. çünkü hamilelikte kilo çok zararlı.. erken doğum, yüksek tansiyon, hamilelik şekeri gibi biçok hastalığa davetiye. ..

Canım bence ilk iş bir diyetisyene gidip tahlillerini yaptır. Kan demir b12 baktır. Vucudunun yağ kas oranını ölçtür.. sağlıksız yollarla zayıflama...

Bide mesela eve tb ekmeği al. Normal ekmek eşin yokken eve sokma. . Cıssları zaten hiç alma. . Pirinç, patates falan eşinin yiceği kdr yap istesende sana kalmasın.. diyelim bugün yememen gereken bi yemek mi var? Nohut salatası, mercimek salatası ye.. her yemekten önce iki bardak su iç.. kendine kocaman bi bardak al.. susayınca onla iç..çaya kahveye kesinlikle şeker atma. . ben kendi yaptıklarımı söylüyorum cnm sana. Bende şubattan beri 19 kilo verdim şükür.. sende başarırsın..

Evet yazmayanlar var canım. Ama insanın içinden gelmesi lazım bu. Zorluyoruz olmuyor. Çocuk bahane ediliyor ev işleri bahane ediliyor. Benim çocuklar balmumundan zaten köşede duruyorlar, ev dersen hiç kirlenmez, es keza kapsullerle besleniyoruz. Bu sebeple devamlı burdayım. Şu an yaz dönemi hiç kimseyi diskalifiye etmek istemiyorum. İzinler açıldığı zaman paylaşımını yetersiz bulduğum kişiyi direk çıkaracağım listeden liste dışında devam etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…