Yok bebisimHahaha o kadar uzun süre sonramı içicez kaydemizii ben hedefime ulaşana kadar ohoooo :)
Dur dur daha alırımmm uff çok sinirlerim bozuluyor zatenhadi çık koşalım eritelim yağları
Selam canım hoş geldin nasılsın?Slm kızlarrr
Iyiyim tatlım ara sıra uğrarım byle :) bayadır göz atmıyordumSelam canım hoş geldin nasılsın?
En son moralin çok bozuktu üzülmüştüm..
olur canım hem bebek için vermem lazım hem de kendime güvenimin gelmesi için ..Cnm bende 102 ile başladım.. sende yaparsın merak etme.. Üstelik bu sene bende çok zorlandım.. hem iki çocuk biri bebek hem ev hem açıköğretim.. sen daha rahatsın.. hergün kendine bi yarım saat ayır spor için.. yarım saat ne ki?? Bi duş zamanı. . Leslie yap.. ip atla, mekik yap. .başaracaksın başka şansımız yok. . Ben senin için istersen bikaç pratik tarif bile yapabilirim. .
tebrikler canımKızlar bana aöf ten msj geldi.. yüksek onur belgesi almışım
harika !!Kızlar bende 12. Takıma girdim gireli bugün itibariyle tam 10 kilo verdim.. yani % 10.69.. inş bi 10 kilo daha gider..
Canım :)üzülme çok az bir kg kaldı zaten vakit ayıramıcaktım.Selam canım hoş geldin nasılsın?
En son moralin çok bozuktu üzülmüştüm..
Hayırlı zamanda cnm.. inş öncesinde bi 10 kilo verirsin bebekten önce.. çünkü hamilelikte kilo çok zararlı.. erken doğum, yüksek tansiyon, hamilelik şekeri gibi biçok hastalığa davetiye. ..olur canım hem bebek için vermem lazım hem de kendime güvenimin gelmesi için ..
bir yandan sadece kpss çalışıyorum 2018 lisans için tek uğraşım o olacak benim de başaracağıma ben de inanıyorum canım kaçamak yapmamaya özen gösteriyprum spor yapıyorum canım bugün bir dinlenme verdim sadece cuma günleri dinleneceğim kuzum yaparım bir ikili hanelere inince ip de atlayacağım zaten çok terliyorum su da içemiyordum ekmeği de kestim bayağı bakalım kuzum bir de hayırlarla sağlıcakla bebeğimin müjdesini de alırsam çok sevineceğim
Hayir canim birakmam tabiki de takipteyim katilimdayim 55 53 ne olursa inene kadar burdayimSily sen şimdi şaka maka mezun mu oldun kız?? Tebrik ederim cnm. . Ama bırakıp gitmiceksin dimi.. daha 50leri görücez..
Gel gel beklerizIyiyim tatlım ara sıra uğrarım byle :) bayadır göz atmıyordum
tebrikler canım
amiiinKızlar bende 12. Takıma girdim gireli bugün itibariyle tam 10 kilo verdim.. yani % 10.69.. inş bi 10 kilo daha gider..
kendim devam edeceğim tatlımGel gel beklerizdiyete kendin mi devam edeceksin artık? herhangi bir takıma transfer oldun mu?
Tebrikler canım:)Kızlar bana aöf ten msj geldi.. yüksek onur belgesi almışım
Evet yazmayanlar var canım. Ama insanın içinden gelmesi lazım bu. Zorluyoruz olmuyor. Çocuk bahane ediliyor ev işleri bahane ediliyor. Benim çocuklar balmumundan zaten köşede duruyorlar, ev dersen hiç kirlenmez, es keza kapsullerle besleniyoruz. Bu sebeple devamlı burdayım. Şu an yaz dönemi hiç kimseyi diskalifiye etmek istemiyorum. İzinler açıldığı zaman paylaşımını yetersiz bulduğum kişiyi direk çıkaracağım listeden liste dışında devam etsin.Derece fln değil ama benim canım sıkkın kaptan. . Eskisi gibi yazmıyor sanki kimse..hedeflere yaklaşınca rehavet mi çöktü dicem ama hedefe çok uzak arkadaşlarda yapıyor malesef.. inan bende çok yoğunum yeri geliyo menümü wcdeyken yazıyorum.. inş toparlanırız..
Süper verirsin inş yarın detoks yapmaya karar verdimKızlar bende 12. Takıma girdim gireli bugün itibariyle tam 10 kilo verdim.. yani % 10.69.. inş bi 10 kilo daha gider..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?