Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Anka ilgilen benimle please kahvaltıyı sormuştum ona da cevap yok
AYRAN DETOKSU

AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)

KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI 2 GÜNLÜK KÜRDÜR YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR (BIZZAT DENENMISTIR)

1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.

sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatal ık,yeşıllık.

Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....

1 lıtre yagsız veya yarım yağlı yogurt ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır. Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...

yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...

kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.

2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.

Ayran aşı çorbası gibi yoğun kıvamlı olmalı.ben Tadının güzel olduğunu düşünüyorum aynı zamanda işe yaradığını söyleyebilirim.

Kolay gelsin:)

Canım çok.tesekkur ederim

Ptesi gunu yazliga gidiyorum. Disardan yemek yeme ihtimalim ortadan kalkiyor. Annemlerle gidicem 20 gun kadar kalicam ve (biraz da mecburen) acayip saglikli beslenicem Hergun izgara kofte balik salata.

Birazdan bugun yediklerimi paylasicam da, yumusatmaya calisiyorum

Sabah:

3 dilim yumurtali ekmek kizartmasi
2 kk beyaz peynir

Oglen:

cigkofte-lavas durum

Ara:

2 dukan kurabiyesi

Aksam:

1 seftali
2 kayisi
1 nektarin
1 minik ece cikolata

bugun spor yok. Bir 20 dakika disarda yuruyus yaptim ama o sayilmaz herhalde. Ha bir de sabah bahcelievler ve bakirkoye gittim bisikletle (toplam 30 dakika falan)

Su: ancak 1.5 litre olmustur.

yarin daha guzel olacak

Köy yogurduyla yapsak bunu nolur?

@MiuLego Anka hippotalamus
Menümü paylasayim
Sabah 9.30
2 yumurta, domates, biber ve keçi peyniri ile menemen.
Öğlen yok.
Akşam 17:30
10x10 cm 2 tane kıymalı pide. Köşeleri yok, hamuru incecik.
2 bardak ayran.
Spor
Leslie 3 mile
20x2 eşek tepiği
25x3 dambılla ön kol
25x3 dambılla arka kol
100 mekik
20 ayak indir kaldır yatarken
15 sn plank
Bel hareketleri 5 dk.
Suyu sayamadım, 3 lt olmuştur.

Kızlar 8. Gün kaçamaklı
Sabah
Sucuklu 2 yumurtalı menemen
1.5 erik
5 zeytin peynir
Salatalık
1 avuç çekirdek
Ara türk kahvesi ve maden suyu
Akşam
Yarım tabak semiz otu
Et kavurma 2 kaşık patlıcan közleme

1 magnum
Bu yüzden 6 km yürüyüş
2 mil Leslie
Su 2 lt yi geçti hala devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…