Kacinciyiz ki goremedim ben@MiuLego nerdesin sonuçlar açıklandı sen gelmedin mezun oldun diye mi
@MiuLego görmesin bu menüyü.Menumu paylasmasam daha iyi ama bu haftanın son kaçamağı zaten
Sabah 2 has yumurta
2 orta boy has patates
3 çatal peynir ve salatalık
Öğleden sonra 15.00: 1,5 kase kısır
1,5 dilim ıslak kek
2 bardak ayran
Aksam yok
Ara nescafe
3 litre su bitki caylari
Hee etiket yapmasan olmaz zaten@MiuLego görmesin bu menüyü.
Senin mezuniyete de az kaldı. Bizim yolumuz daha çoooook.Al işte bir mezun daha
Afiyet olsun canımcım ama izninle aboooo ! DiceeemMenumu paylasmasam daha iyi ama bu haftanın son kaçamağı zaten
Sabah 2 has yumurta
2 orta boy has patates
1,5 dilim ıslak kek
2 bardak ayran
Aksam yok
Ara nescafe
3 litre su bitki caylari
Canım ekmeği çıkar hayatından leblebi yerine fındık fıstık ceviz ye mesela birde makarna olmaz sebze ya da protein olursa süper olurtamam canım
sabah
bir domates
2 salatalık
bir haşlanmış yumurta
bir kibrit kutusu peynir
bir dilim tam buğday ekmeği
ara öğün iki avuç leblebi
öğlen yoğurt bir kase
akşam
iki kepçe çorba
iki kepçe makarna
2 lt su
40 dk yürüyüş
AynennnSenin mezuniyete de az kaldı. Bizim yolumuz daha çoooook.
Kaçamaklar kaçamaklarMenumu paylasmasam daha iyi ama bu haftanın son kaçamağı zaten
Sabah 2 has yumurta
2 orta boy has patates
1,5 dilim ıslak kek
2 bardak ayran
Aksam yok
Ara nescafe
3 litre su bitki caylari
Denize gitmesi iyi de yorucu oluyor. Ben bir de domates dogradim yerde oturup saatlerce. Oyyy öldüm o gün yorgunluktan.Daha yeni oturdum klozet kapağında yorgunluktan ölüyorum valla esım izinliydı denize gittik tel garantiye gitti İnş gelince bol bol yazarım yine :) :) iyi geceler herkese
Afiyet olsun canımcım ama izninle aboooo ! Diceeem
Bu ne !?!!? Tevafuk kardeşim
Detoksu zaten kafaya koyan tevafugun cuma listesi adlı konsepttenKaçamaklar kaçamaklar
Inşallah canım, ama hiç belli olmaz tıkır tıkır verilen kilolarla uzaklar yakınlaşırSenin mezuniyete de az kaldı. Bizim yolumuz daha çoooook.
kız niye kızim kızmadım.. sende ekle demek istedim..Aaa hemen neden kızıyorsun banaaagörmemişim herkesin eklediğini az uzak kaldımda burdan sonradan anladım zaten canım
bende alıntıladım ya kaptan. .Yalnız o kadar yazdım çizdim trip attım kızdım bir kişi alıntılayıp bişey yazmamış
olur cnm azcık yoğun yap benimki sıvı olmuştu. .bide akşamdan yapma.. malzemeleri haşla yarın karıştırırsın..Köy yogurduyla yapsak bunu nolur?
pide bi tane yanına da bol yeşillik domates fln olsa daha güzel olurdu. .@MiuLego @anka_misalihippotalamus
Menümü paylasayim
Sabah 9.30
2 yumurta, domates, biber ve keçi peyniri ile menemen.
Öğlen yok.
Akşam 17:30
10x10 cm 2 tane kıymalı pide. Köşeleri yok, hamuru incecik.
2 bardak ayran.
Spor
Leslie 3 mile
20x2 eşek tepiği
25x3 dambılla ön kol
25x3 dambılla arka kol
100 mekik
20 ayak indir kaldır yatarken
15 sn plank
Bel hareketleri 5 dk.
Suyu sayamadım, 3 lt olmuştur.
sporla yakmışsındır.. bide saatleri yazsan daha iyi olur.. o da önemli. ..Kızlar 8. Gün kaçamaklı
Sabah
Sucuklu 2 yumurtalı menemen
1.5 erik
5 zeytin peynir
Salatalık
1 avuç çekirdek
Ara türk kahvesi ve maden suyu
Akşam
Yarım tabak semiz otu
Et kavurma 2 kaşık patlıcan közleme
1 magnum
Bu yüzden 6 km yürüyüş
2 mil Leslie
Su 2 lt yi geçti hala devam
sabah hazırla.. bana iki gün yetti ve arttı. . Minoseti de hazırlaTam yağlı ya, ufak oğlanı anca uyuttum, duşa girip çıkayım yapayım. Deneyeyim bakalım. Bu hafta tüm malzemem var.
cnm bildirimlere baktım şimdi yazıcam. . Ben yaylaya geldim ya bura aile apartmanı.. kv elti hep berabet akşam mangal yaptık şimdi eve geçtim bebeği sallarken yazıyorum..
tamam ama Paylaş cnm. . O zmn ne anlamı kalır takımın..paylaşmadım canım listede değilim ya ondan paylaşsam mı paylaşmasam mı bilemedim
bencede :))Paylaş canım. Eksiklerini artilarini konuşalım. Bizlerin menülerine de yorum yap.
makarna hariç güzel.. makarnayı zayıflama sürecinde hayatından çıkar. . Bide saatleride yaz cnm..tamam canım
sabah
bir domates
2 salatalık
bir haşlanmış yumurta
bir kibrit kutusu peynir
bir dilim tam buğday ekmeği
ara öğün iki avuç leblebi
öğlen yoğurt bir kase
akşam
iki kepçe çorba
iki kepçe makarna
2 lt su
40 dk yürüyüş
ben beğendim aslında ama kaç gündür daha güzel menüler vardı sende.. bu arada spor yok mu??Kizlar ben menu paylasip cikicam cok perisanim
Sabah
Karatay kahvalti
Ara
1 kase yogurt
1 dondurma
Aksam
Ot yemegi
10fiwtik
Yigurt
Ara
3 avuc cerez ( gozum dondu)
1 su bardagi keci sūtū
kız bu nee?? Fazla kaçamak depil mi? Spor da yok...Menumu paylasmasam daha iyi ama bu haftanın son kaçamağı zaten
Sabah 2 has yumurta
2 orta boy has patates
1,5 dilim ıslak kek
2 bardak ayran
Aksam yok
Ara nescafe
3 litre su bitki caylari
Şişşşt sus bakayım dün doydun mu diyordun bugün doydumkız bu nee?? Fazla kaçamak depil mi? Spor da yok...
Unutmuşum saatlerikız niye kızim kızmadım.. sende ekle demek istedim..
bende alıntıladım ya kaptan. .
olur cnm azcık yoğun yap benimki sıvı olmuştu. .bide akşamdan yapma.. malzemeleri haşla yarın karıştırırsın..
pide bi tane yanına da bol yeşillik domates fln olsa daha güzel olurdu. .
sporla yakmışsındır.. bide saatleri yazsan daha iyi olur.. o da önemli. ..
sabah hazırla.. bana iki gün yetti ve arttı. . Minoseti de hazırla
cnm bildirimlere baktım şimdi yazıcam. . Ben yaylaya geldim ya bura aile apartmanı.. kv elti hep berabet akşam mangal yaptık şimdi eve geçtim bebeği sallarken yazıyorum..
tamam ama Paylaş cnm. . O zmn ne anlamı kalır takımın..
bencede :))
makarna hariç güzel.. makarnayı zayıflama sürecinde hayatından çıkar. . Bide saatleride yaz cnm..
ben beğendim aslında ama kaç gündür daha güzel menüler vardı sende.. bu arada spor yok mu??
kız bu nee?? Fazla kaçamak depil mi? Spor da yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?