Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

@MiuLego görmesin bu menüyü.

Afiyet olsun canımcım ama izninle aboooo ! Diceeem
Bu ne !?!!? Tevafuk kardeşim

Canım ekmeği çıkar hayatından leblebi yerine fındık fıstık ceviz ye mesela birde makarna olmaz sebze ya da protein olursa süper olur

Kaçamaklar kaçamaklar

Daha yeni oturdum klozet kapağında yorgunluktan ölüyorum valla esım izinliydı denize gittik tel garantiye gitti İnş gelince bol bol yazarım yine :) :) iyi geceler herkese
Denize gitmesi iyi de yorucu oluyor. Ben bir de domates dogradim yerde oturup saatlerce. Oyyy öldüm o gün yorgunluktan.

Aaa hemen neden kızıyorsun banaaa görmemişim herkesin eklediğini az uzak kaldımda burdan sonradan anladım zaten canım
kız niye kızim kızmadım.. sende ekle demek istedim..

Yalnız o kadar yazdım çizdim trip attım kızdım bir kişi alıntılayıp bişey yazmamış
bende alıntıladım ya kaptan. .

Köy yogurduyla yapsak bunu nolur?
olur cnm azcık yoğun yap benimki sıvı olmuştu. .bide akşamdan yapma.. malzemeleri haşla yarın karıştırırsın..

pide bi tane yanına da bol yeşillik domates fln olsa daha güzel olurdu. .

sporla yakmışsındır.. bide saatleri yazsan daha iyi olur.. o da önemli. ..

Tam yağlı ya, ufak oğlanı anca uyuttum, duşa girip çıkayım yapayım. Deneyeyim bakalım. Bu hafta tüm malzemem var.
sabah hazırla.. bana iki gün yetti ve arttı. . Minoseti de hazırla

Herkes nerede? Menüler eksik? @anka_misali @ miulego hippotalamus Gozukmuyorsunuz?
cnm bildirimlere baktım şimdi yazıcam. . Ben yaylaya geldim ya bura aile apartmanı.. kv elti hep berabet akşam mangal yaptık şimdi eve geçtim bebeği sallarken yazıyorum..

paylaşmadım canım listede değilim ya ondan paylaşsam mı paylaşmasam mı bilemedim
tamam ama Paylaş cnm. . O zmn ne anlamı kalır takımın..

Paylaş canım. Eksiklerini artilarini konuşalım. Bizlerin menülerine de yorum yap.
bencede :))

makarna hariç güzel.. makarnayı zayıflama sürecinde hayatından çıkar. . Bide saatleride yaz cnm..

Kizlar ben menu paylasip cikicam cok perisanim
Sabah
Karatay kahvalti

Ara
1 kase yogurt
1 dondurma

Aksam
Ot yemegi
10fiwtik
Yigurt

Ara
3 avuc cerez ( gozum dondu)
1 su bardagi keci sūtū
ben beğendim aslında ama kaç gündür daha güzel menüler vardı sende.. bu arada spor yok mu??

kız bu nee?? Fazla kaçamak depil mi? Spor da yok...

Unutmuşum saatleri
Sabah 11:00
Akşam18:00

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…