Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sen salata tarzı bişey yap götür.. kısır yadq patates salatası... kendi yaptığından yersin.. onlardan tabağına al oğluna yedir.. bu hafta çok güzel kilo verdin bozma cnm..
Canim hersey hazir kisir falan yaparsam o kadar kalabalik kisiye yapmam lazim ayip olur sadece kendime ben cerezle oyalanayim diyorum findik fistik leplebi kabak cekirdegi gibi

Ekler var
Yas pasta ama o firin harikaa yapiyo yaacok guzel yapiyo
Kuru pasta
Kurabiye
Cips cesitleri
Icecek cesitleri ( buz gibi kola icecekler karsimda )

Bu haftaki birinciliği düşün.. ekler kaçmıyo ya yine yersin inş..

Anka bende kaç aydır perişanım bu diş yüzünden.. alt çıktı üst başladı.. üst çıktı yanlar.. şimdi de azı dişleri galiba.. en erken 12 de uyuyor o da gece 10 kez kalkıp ağlıyor. . Bütün enerjimi emiyo..

İnternetten kola ve cips ile ilgili videolar izle git. gerçi şu an pringles olsa yerim nedense bende etki etmedi.belki sende eder.

Valla uyanması vs değil benimki. Kucağımdan inmiyor oturunca da bağırıyor. Anlamıyorum ki ayakta kucakta olunca diş ağrısı mı azalır. Cins bu ya canı çok kıymetli.

Günaydın güzellik

Hadi ya maşallah sana Ben kalamazdım sakın, gerçi bir gün beklemek de çok etkili, o anın heyecanı ile daha fevri olabiliyor insan.

İnsanlar dengesiz gerçekten düzelttinizmi arayı peki

Bu gecenin bir uykusuz ü da benim. Oğlum oksurmekten uyuyamadı en son da istifrag etti gece kaç kere uyandığını bilmiyorum ama 6 da tamamen uyandık

Günaydın güzellik

Hadi ya maşallah sana Ben kalamazdım sakın, gerçi bir gün beklemek de çok etkili, o anın heyecanı ile daha fevri olabiliyor insan.
Canım bağırıp kavga edince karşıdakinin seviyesine düşersin. Benim derdim uyarayım bir daha yapmasın. Kavga etsek nolcak. O bana bağıracak ben ona kavga edip çıkıp geleceğim. Bir de yani ben 20 cümle de kursam karşıdakinin anladığı kadar anlatırsın. Boşa kendini yormak bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…