- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Insallah silicimEn iyi sekilde atlatacagindan eminim
Canim hersey hazir kisir falan yaparsam o kadar kalabalik kisiye yapmam lazim ayip olur sadece kendime ben cerezle oyalanayim diyorum findik fistik leplebi kabak cekirdegi gibiSen salata tarzı bişey yap götür.. kısır yadq patates salatası... kendi yaptığından yersin.. onlardan tabağına al oğluna yedir.. bu hafta çok güzel kilo verdin bozma cnm..
Bu haftaki birinciliği düşün.. ekler kaçmıyo ya yine yersin inş..Canim hersey hazir kisir falan yaparsam o kadar kalabalik kisiye yapmam lazim ayip olur sadece kendime ben cerezle oyalanayim diyorum findik fistik leplebi kabak cekirdegi gibi
Ekler var
Yas pasta ama o firin harikaa yapiyo yaacok guzel yapiyo
Kuru pasta
Kurabiye
Cips cesitleri
Icecek cesitleri ( buz gibi kola icecekler karsimda )
Esimde mymkun degill durmaz ben hem vaktim oldugunda ilk firsatta yuruyus yapiyorum. Bana daha iyi geliyoEşin falan bakarken 2 mil yapman lazım canım. Takımın kuralı artık bu.
Ekleri yemiycem aslaa cok severim ama yemiycem yas pastadan bir catal brlki alirimndayanamazsam nefsimi.oldurmek icinBu haftaki birinciliği düşün.. ekler kaçmıyo ya yine yersin inş..
İnternetten kola ve cips ile ilgili videolar izle git.Canim hersey hazir kisir falan yaparsam o kadar kalabalik kisiye yapmam lazim ayip olur sadece kendime ben cerezle oyalanayim diyorum findik fistik leplebi kabak cekirdegi gibi
Ekler var
Yas pasta ama o firin harikaa yapiyo yaacok guzel yapiyo
Kuru pasta
Kurabiye
Cips cesitleri
Icecek cesitleri ( buz gibi kola icecekler karsimda )
Günaydıııın nerdeydi sizin çardakGunaydin kizlar benim bugunnsinavim buyuk bakalim sinavi nasil atlaticam
Binamizdaki bayanlarla cardak da bir yaz bulismasi duzenledik
Anka bende kaç aydır perişanım bu diş yüzünden.. alt çıktı üst başladı.. üst çıktı yanlar.. şimdi de azı dişleri galiba.. en erken 12 de uyuyor o da gece 10 kez kalkıp ağlıyor. . Bütün enerjimi emiyo..
Gel ben gostereyimGünaydıııın nerdeydi sizin çardak
Günaydın güzellikKizzz gunaydin
Konuştum kadınla ozur diledi. Ama ben çok sakin davranmışım. Nerdeyse ben kadından özür dileyecekmişim.
Sıcakta ne pikniği yaa. Golgeler bile yanıyor valla hiç evden çıkmıyorum ben.
Aynen ben de bi anda silerim. Bitti benim için. Eskisi gibi olmaz hiç bişey artık
Diş te çıkaracak da. Bi çıkarsa da rahatlasam.
İnsanlar dengesiz gerçektenGeçen günkü olayla ilgili konuşuyorduk. Bunun çocuğu da vardı olayda. Bizi suçlar gibi konuşmaya başladı. Ben de lafın farklı yerlere gidiyor bana laf sokmana gerek yok dedim. Bağırmaya başladı bi anda. Ben de kavga etmek istemiyorum diye kapattım konuyu. Cevap versem üstüme yürüyecek nerdeyse.
Hımm şeyGel ben gostereyim
İyi olmuş .evet gülüm gık demedi gitmicem onlar benden özür dilemedikçe.hatta dilese bile gitmeyi düşünmüyorum.çok yıprandım yeter artık
Kimle komşuyla mı yok konuşsamda eskisi gibi olmam artık ben.İnsanlar dengesiz gerçektendüzelttinizmi arayı peki
bazen keşke basen olsaydıda göbek olmasaydı diyorum yaa.mekik falan çekemiyorum galiba hala baya kilom var diyeYürüyüşe ek bölgesel de çalışmak lazım. Benim de başlamam lazım. Ayağım acıyordu yavaş yavaş başlayayım artık.
Canım bağırıp kavga edince karşıdakinin seviyesine düşersin. Benim derdim uyarayım bir daha yapmasın. Kavga etsek nolcak. O bana bağıracak ben ona kavga edip çıkıp geleceğim. Bir de yani ben 20 cümle de kursam karşıdakinin anladığı kadar anlatırsın. Boşa kendini yormak bence.Günaydın güzellik
Hadi ya maşallah sana Ben kalamazdım sakın, gerçi bir gün beklemek de çok etkili, o anın heyecanı ile daha fevri olabiliyor insan.
Geçmiş olsun canım ateşi falan var mı.Bu gecenin bir uykusuz ü da benim. Oğlum oksurmekten uyuyamadı en son da istifrag etti gece kaç kere uyandığını bilmiyorum ama 6 da tamamen uyandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?