- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
2 saate bb ir yiyince artar mı bilmem..hippotalamus canım detoks da olan 4 er kaşık bulgur nohut mercimek iki güne mi payşılacak yoksa tek günün mü bu
Tek gün için bence 4 er kaşık diye düşünüyorum2 saate bb ir yiyince artar mı bilmem..
Beğendiğim menülere karışmıyorum cnm. . Demekki menün güzelHippo benim menüye yorum yapmamışsınneden ama neden yapmadın yorum
Yoksa beni sevmiyorrrmusun
Canım haşlanıp şiştikten sonra 4 kaşık olucak. . Yoksa 4 kaşık haşlarsan çok olur.. ben iki saatte bi içmedim açıkcası.. ilk gün 3 kase..İkinci gün 1.5 kase... yaptığım çorba 2 güne yetti de arttı döktümhippotalamus canım detoks da olan 4 er kaşık bulgur nohut mercimek iki güne mi payşılacak yoksa tek günün mü bu
Canım battı resmen battı
Canım tek gün de normalde 2 saatte bir yenmiyor. Tıkıyor insanı. İki gün yeter sanırım.Tek gün için bence 4 er kaşık diye düşünüyorum
Tamam ben tek günlük koydum nohut fazla koydum buzluğa atarım artıkCanım haşlanıp şiştikten sonra 4 kaşık olucak. . Yoksa 4 kaşık haşlarsan çok olur.. ben iki saatte bi içmedim açıkcası.. ilk gün 3 kase..İkinci gün 1.5 kase... yaptığım çorba 2 güne yetti de arttı döktümiçine de nane ekledim..
Bakalım yiyebilecek miyimCanım tek gün de normalde 2 saatte bir yenmiyor. Tıkıyor insanı. İki gün yeter sanırım.
Cacık gibi bişey. . Yersin. .Bakalım yiyebilecek miyim
İnşallah :)Cacık gibi bişey. . Yersin. .
At canım hiç birşe olmazAbow, bulguru dondurucuya atsam olur mu acaba? Çiğden 4 er kaşık koydum ben. İyi ki sormusuz.
Neden çemkirdi ? CanımYa kızlar benim moralim bozuk yaağlamak istiyorum. ben hep insanlara fazla iyi davranıyorum sanırım. Fazla önemsiyorum. Bu gün komşudaydık en sevdiğim komşum ufacık bi şeyde nasıl çemkirmeye başladı. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen çok çok sevdiğim insan. Ben mi salağım anlamıyorum ki
Geçen günkü olayla ilgili konuşuyorduk. Bunun çocuğu da vardı olayda. Bizi suçlar gibi konuşmaya başladı. Ben de lafın farklı yerlere gidiyor bana laf sokmana gerek yok dedim. Bağırmaya başladı bi anda. Ben de kavga etmek istemiyorum diye kapattım konuyu. Cevap versem üstüme yürüyecek nerdeyse.Neden çemkirdi ? Canım
Ne yaptınız o olayda canım ertesi gün yaniYa kızlar benim moralim bozuk yaağlamak istiyorum. ben hep insanlara fazla iyi davranıyorum sanırım. Fazla önemsiyorum. Bu gün komşudaydık en sevdiğim komşum ufacık bi şeyde nasıl çemkirmeye başladı. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen çok çok sevdiğim insan. Ben mi salağım anlamıyorum ki
Gunaydin bugün benimki de uyumadi nedense ogluma da piknik sözüm vardi kahvalti icin simdi hic kalkip ta kahvalti paketleyesim yokGünaydın kızlar. Bebek yine uyumadı yaa. Yine oturduk sabaha kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?