Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

hippotalamus canım detoks da olan 4 er kaşık bulgur nohut mercimek iki güne mi payşılacak yoksa tek günün mü bu
Canım haşlanıp şiştikten sonra 4 kaşık olucak. . Yoksa 4 kaşık haşlarsan çok olur.. ben iki saatte bi içmedim açıkcası.. ilk gün 3 kase..İkinci gün 1.5 kase... yaptığım çorba 2 güne yetti de arttı döktüm içine de nane ekledim..

Tamam ben tek günlük koydum nohut fazla koydum buzluğa atarım artık

Anka @MiuLego

Kahvaltı 11 de..
1 yumurta
2 çatal peynir
Çökelek (bi çeşit peynir) salatası
Domates
Salatalık
1 çay kaşığı sarelle
1.5 dilim tt ekmek
Şekersiz çay

Ara türk kahvesi

Ara yeşil kahve (kavulmamış kahve metabolizmayı hızlandırıyor)

Ara koçan mısır (eşimin ailesi hep çiftçi kendi tarlamızdan )

Ara
3-4 bahçeden kayısı

Akşam 20de
2 şiş kuşbaşı
1 şiş adana
1 el kadar yufka ekmek
Közlenmiş domates, biber
(Kvgile mangala davetliydik..baya kalabalıktık. Akşam yemeği geç oldu))

Spor
1 mil leslie
110 sn wallsit

Sayılmıyo ama kaç kez merdiven inip çıkmak
2 balkon yıkama
Evi süpürme :)))

Yani kısaca bugün hiç oturamadım. Menü de geçe kaldı kusura bakmayın..

Ya kızlar benim moralim bozuk ya ağlamak istiyorum. ben hep insanlara fazla iyi davranıyorum sanırım. Fazla önemsiyorum. Bu gün komşudaydık en sevdiğim komşum ufacık bi şeyde nasıl çemkirmeye başladı. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen çok çok sevdiğim insan. Ben mi salağım anlamıyorum ki

Neden çemkirdi ? Canım

Neden çemkirdi ? Canım
Geçen günkü olayla ilgili konuşuyorduk. Bunun çocuğu da vardı olayda. Bizi suçlar gibi konuşmaya başladı. Ben de lafın farklı yerlere gidiyor bana laf sokmana gerek yok dedim. Bağırmaya başladı bi anda. Ben de kavga etmek istemiyorum diye kapattım konuyu. Cevap versem üstüme yürüyecek nerdeyse.

Ne yaptınız o olayda canım ertesi gün yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…