Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Valla uyanması vs değil benimki. Kucağımdan inmiyor oturunca da bağırıyor. Anlamıyorum ki ayakta kucakta olunca diş ağrısı mı azalır. Cins bu ya canı çok kıymetli.
Bizimki de ağlıyor sürekli.. kucağıma alıp gezdiriyorum uyuyo.. beşiğe koyuyorum ağlayıp zıplıyo.. anne olmak çok zor

Geçmiş olsun canım ateşi falan var mı.
Detox yapıyor musun bu arada.
Atesi yok canim yatinca bogulur gibi öksürüyor. Detoks yapıyorum ama daha çorbadan içmedim kahvaltı ile duruyorum. Birde kahve yasak olmasa olmaz mı yaaa..
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl
Gündüz huzursuz ama öksürük var canım yatınca da çoğalıyor şimdi süt pişiriyorum sütim pişince ılık bir süt verecem

Zümrem kaçamakların son olsun yoksa fena yenerim seni bak karışmam artık bende hedefime ulaşıp mezun olmak istiyorumm mezun olalım zümrecimm beraber

Canım tek gün de normalde 2 saatte bir yenmiyor. Tıkıyor insanı. İki gün yeter sanırım.
Kaptan bnde haftaiçi yapacağım ayran detoksunu.ama ben Karatay a uygun olarak 5-6 saat arayla 1.5 ya da 2 kase içsem en son kaseyi de 20.00 de içsem olur mu acaba?
Bu arada bende tatilden dolayı çok sık giremiyordum memelekete ailemin yanına geldik.daha sık yazarım inşallah. 2 hafta içinde mezun olup korumaya geçmem lazım benim..9 aydır diyetteyim....

Bu gecenin bir uykusuz ü da benim. Oğlum oksurmekten uyuyamadı en son da istifrag etti gece kaç kere uyandığını bilmiyorum ama 6 da tamamen uyandık
Geçmiş olsun canım.benim oğlanda mikrop kaptı sanırım tatilde.dilinin ucunda aft çıkmış,ağız yarası bembeyaz.mercimek kadar.hiç birşey yemiyor ilaç da sürdürmüyor

@MiuLego nerdesin sonuçlar açıklandı sen gelmedin mezun oldun diye mi
Kuzum dün spora kaldım iş çıkışı.. sonra da eve geçemedim dışarıdaydım.. hoop şarjım bitti taaa gece girdim eve sonra da sızmışım spor beni yoruyor..
Canım battı resmen battı adım gibi eminim 73 yada 74 rahat gelirim.vücudumu biliyorum belli.yarın istikrarlı bir şekilde başlıcam ama gece yemesi bitti artık
Asyacım bak sorunu da az da olsa konuşup halletmişsiniz ama üzgünken yeme işine son ver olan sana oldu yine yediklerin yanında kaldı sorunlar bir şekilde konuşuluyır. Üzgünken yemek çözüm değil onu halletsek tamam bence..

Öyle deme basen okuma da çok kötü oralardan çok zor gidiyor kilolar
kız en azından basen için yapılacak hareketler ayakta ve o kadar zorlamıyor.dün bacağımın arasına top kattım sırt üstü uzandım ayağımı kaldırıp indirmeye çalıştım ama yapamadım.eğer yapabilsem normalde o hareket felaket çalıştırır karın kasını.1 ayda baya yol alır insan da yapamadım ki

Anka bebişinle sabır versin Allah canım hemen diş çıkarsın inşallah..

Komşunla da aranı kötü yapma bir anda kesip atma ankacım ama ederi kadar değer ver gitsin.. fazla bağlanmak iyi değil duygusal olarak ben de senin gibiyim aşırı değer veririm sonra ben içinde üzülürüm hep ama karşı taraf ankamaz bile.. boşver .. kimseyi ters hareketi seni üzecek kadar sevmemek en güzel.. empati yapamadı demek ki o konuda.. anlayamadı seni..

tam olarak kilit noktaya parmak bastınbenim asıl o konuyu çözmem lazım ne yapabilirim gıdım bile çıkmışşş yüzüm şiş olan aynen bana oldu yaa nasıl pişmanım anlatamam.2 öğüne döndüm yine bugünden itibaren

Günaydın kızlaaar

Dünkü sonuç bence çok kötü değil yüzde de iyi ama çok da iyi değil.. bize yakışmıyor sadece.. biz 1 in üstünde yüzde çıkaran takımız normalde.. ve dün gösterdi ki bunu yapamazsak 1. lik yok.

Diğer takımlar da boş durmuyor gördük bunu. Çok hareket az kalori alımı ile olur bu iş..

Benim hedefim 53.5
Aşırı taktım olacaaaağğğğğmmmmmm

Canım asyacım aslında yemek seni oyalıyor diye yiyorsun muhtemeln bi uğraş oluyo kfan dağılıyo gibi.. kahve iç türk kahvesi iç su iç.. çekirdek çitle mesela.. ne bileyim hani yemek oyalamıyo rahatlatmıyonda üstüne seni iyice dibe çekiyo yedim kilo aldım diye.. kendine inan sen yapmıcam dersen yapmazsın.. kız sen o kadar kıymetsiz değilsin millete kızdım diye onca uğraştığın vücuduna kötülük yapacak kadar.. yemicem de karar al yeter başarırsın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…