Kizzz gunaydinNe yaptınız o olayda canım ertesi gün yani
GünaydınGeçen günkü olayla ilgili konuşuyorduk. Bunun çocuğu da vardı olayda. Bizi suçlar gibi konuşmaya başladı. Ben de lafın farklı yerlere gidiyor bana laf sokmana gerek yok dedim. Bağırmaya başladı bi anda. Ben de kavga etmek istemiyorum diye kapattım konuyu. Cevap versem üstüme yürüyecek nerdeyse.
Sıcaklardandır.Günaydın kızlar. Bebek yine uyumadı yaa. Yine oturduk sabaha kadar.
Kadınla konuşup halletmişler. Tatlıya bağlanmıştıNe yaptınız o olayda canım ertesi gün yani
Tesekkur ederimmAfiyet olsun csnım
Spor yapamadim canim malesef dun oglum cok huysuzdu 11i geciyordu sanirim yattigindakız niye kızim kızmadım.. sende ekle demek istedim..
bende alıntıladım ya kaptan. .
olur cnm azcık yoğun yap benimki sıvı olmuştu. .bide akşamdan yapma.. malzemeleri haşla yarın karıştırırsın..
pide bi tane yanına da bol yeşillik domates fln olsa daha güzel olurdu. .
sporla yakmışsındır.. bide saatleri yazsan daha iyi olur.. o da önemli. ..
sabah hazırla.. bana iki gün yetti ve arttı. . Minoseti de hazırla
cnm bildirimlere baktım şimdi yazıcam. . Ben yaylaya geldim ya bura aile apartmanı.. kv elti hep berabet akşam mangal yaptık şimdi eve geçtim bebeği sallarken yazıyorum..
tamam ama Paylaş cnm. . O zmn ne anlamı kalır takımın..
bencede :))
makarna hariç güzel.. makarnayı zayıflama sürecinde hayatından çıkar. . Bide saatleride yaz cnm..
ben beğendim aslında ama kaç gündür daha güzel menüler vardı sende.. bu arada spor yok mu??
kız bu nee?? Fazla kaçamak depil mi? Spor da yok...
En iyi sekilde atlatacagindan eminimGunaydin kizlar benim bugunnsinavim buyuk bakalim sinavi nasil atlaticam
Binamizdaki bayanlarla cardak da bir yaz bulismasi duzenledik
Sen salata tarzı bişey yap götür.. kısır yadq patates salatası... kendi yaptığından yersin.. onlardan tabağına al oğluna yedir.. bu hafta çok güzel kilo verdin bozma cnm..Gunaydin kizlar benim bugunnsinavim buyuk bakalim sinavi nasil atlaticam
Gunaydin kizlar benim bugunnsinavim buyuk bakalim sinavi nasil atlaticam
Konuştum kadınla ozur diledi. Ama ben çok sakin davranmışım. Nerdeyse ben kadından özür dileyecekmişim.Ne yaptınız o olayda canım ertesi gün yani
Sıcakta ne pikniği yaa. Golgeler bile yanıyor valla hiç evden çıkmıyorum ben.Gunaydin bugün benimki de uyumadi nedense ogluma da piknik sözüm vardi kahvalti icin simdi hic kalkip ta kahvalti paketleyesim yok
Günaydın
insanlar empati ve amlayış göstermekten uzaklar. Olayda kendi çocuğu da vardı diyorsun bencilce davranmış. Senin çocuğunun durumunu bilen biri üstelik. Yakın arkadaşın olması da cabası. Boşver gerçek dost değilmiş . Artık sen de ona göre davranırsın. Anlayışsız insandan herzaman zarar gelir boşver canım
Diş te çıkaracak da. Bi çıkarsa da rahatlasam.Sıcaklardandır.
Bebişler napsın. Onlar daha çok etkileniyor
günaydın kızlardün abim konuştu eşimle bundan sonra ben istemediğim sürece kayınvalidemgile gitmicem bayramda dahil.abim bu kızı ezin eziyet edin diye sana vermedik biz gül gibi baktık ona solduracaksan alırım o gülü senden ailende duracağı yeri bilsin dedi.eşim sadece haklısın abi diyebildi.eşim en son şey dedi gitmesin abi geldiklerinde de olurda gelirlerse laflarının altında kalmasın dedi.bunu da böyle atlattım.sanırım dünün stresinden başım çatlıyor veee iyice azıttım dün yaa 74 ü görmüşümdür şuan.bugün toparlıyorum ama kendimi göbek çıktı yine
Spor yapamadim canim malesef dun oglum cok huysuzdu 11i geciyordu sanirim yattiginda
evet gülüm gık demedi gitmicem onlar benden özür dilemedikçe.hatta dilese bile gitmeyi düşünmüyorum.çok yıprandım yeter artıkİyi olmuş canım. Arkanda biri olduğunu bilsin.
ya benim göbek aldı başını gidiyor yineeEşin falan bakarken 2 mil yapman lazım canım. Takımın kuralı artık bu.
Sen de spor yap canım.ya benim göbek aldı başını gidiyor yinee
evet evet kesinlikle zumbayla falan çözülecek iş te değil bu.özellikle yürüyüş yapıcamSen de spor yap canım.
Yürüyüşe ek bölgesel de çalışmak lazım. Benim de başlamam lazım. Ayağım acıyordu yavaş yavaş başlayayım artık.evet evet kesinlikle zumbayla falan çözülecek iş te değil bu.özellikle yürüyüş yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?