Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günaydın
insanlar empati ve amlayış göstermekten uzaklar. Olayda kendi çocuğu da vardı diyorsun bencilce davranmış. Senin çocuğunun durumunu bilen biri üstelik. Yakın arkadaşın olması da cabası. Boşver gerçek dost değilmiş . Artık sen de ona göre davranırsın. Anlayışsız insandan herzaman zarar gelir boşver canım

Spor yapamadim canim malesef dun oglum cok huysuzdu 11i geciyordu sanirim yattiginda

Gunaydin kizlar benim bugunnsinavim buyuk bakalim sinavi nasil atlaticam

Binamizdaki bayanlarla cardak da bir yaz bulismasi duzenledik
Sen salata tarzı bişey yap götür.. kısır yadq patates salatası... kendi yaptığından yersin.. onlardan tabağına al oğluna yedir.. bu hafta çok güzel kilo verdin bozma cnm..

günaydın kızlar dün abim konuştu eşimle bundan sonra ben istemediğim sürece kayınvalidemgile gitmicem bayramda dahil.abim bu kızı ezin eziyet edin diye sana vermedik biz gül gibi baktık ona solduracaksan alırım o gülü senden ailende duracağı yeri bilsin dedi.eşim sadece haklısın abi diyebildi.eşim en son şey dedi gitmesin abi geldiklerinde de olurda gelirlerse laflarının altında kalmasın dedi.bunu da böyle atlattım.sanırım dünün stresinden başım çatlıyorveee iyice azıttım dün yaa 74 ü görmüşümdür şuan.bugün toparlıyorum ama kendimi göbek çıktı yine

Ne yaptınız o olayda canım ertesi gün yani
Konuştum kadınla ozur diledi. Ama ben çok sakin davranmışım. Nerdeyse ben kadından özür dileyecekmişim.

Gunaydin bugün benimki de uyumadi nedense ogluma da piknik sözüm vardi kahvalti icin simdi hic kalkip ta kahvalti paketleyesim yok
Sıcakta ne pikniği yaa. Golgeler bile yanıyor valla hiç evden çıkmıyorum ben.

Aynen ben de bi anda silerim. Bitti benim için. Eskisi gibi olmaz hiç bişey artık

Sıcaklardandır.
Bebişler napsın. Onlar daha çok etkileniyor
Diş te çıkaracak da. Bi çıkarsa da rahatlasam.

İyi olmuş canım. Arkanda biri olduğunu bilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…