Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

bugün tekrar silbaştan yapıyorum55 i görene kadar da durmak yok...ip te var gülüm de ağırlığım fazla ya zıplayabilirmiyim ki

bugün tekrar silbaştan yapıyorum55 i görene kadar da durmak yok...ip te var gülüm de ağırlığım fazla ya zıplayabilirmiyim ki
İşte idol Asya sahalardaki döndü :) kız ben atlıyorum da sen niye atlayaöayacaksın atlarsın Leslie yap bende yapacağım 2 mil

İşte idol Asya sahalardaki döndü :) kız ben atlıyorum da sen niye atlayaöayacaksın atlarsın Leslie yap bende yapacağım 2 mil
geçen yıldı atladım da bir 2 gün basamamıştım ayağımın üstüne.önce zorlamadan denerim bir.bakarım ağrı sızı yoksa git gide fazlalştırırım olmassa

yapamıyorum ki işteeheralde vucut ağırlığım aşırı diye yapamıyorum şuan kario yapmayı planlıyorum sadece sonra sı yapabilirim inşallah
Canım ben o hareketin topsuzunu 80in altına inince anca yaptım. Sen Leslie 1 mille basla. Baktın terletmiyor 2 ye geç, sonra 3e... Bir miktar kilo sonrası da bölgesel hareketlere başlarsın.

Anladım.canım geçmiş olsun.
Valla yaa kahve 1 fincan izin versek mi. Neden yasak acaba..
Be bilem yaaa üçüncü gün güne kahve ile baslayacam bende
Geçmiş olsun canım.benim oğlanda mikrop kaptı sanırım tatilde.dilinin ucunda aft çıkmış,ağız yarası bembeyaz.mercimek kadar.hiç birşey yemiyor ilaç da sürdürmüyor
Size de geçmiş olsun canım valla çocuklar hasta olunca anneler de mahvoluyor
Olmaz kahve Yök 2 gün zaten detoks bozmayın

bende cumaları kilo bildirimi yapıcam artık gülüm
Tamam canım listeye mi girmek istiyorsun. Eve tartı al artık o zaman. Pazartesi veya bu gün de tartıl başlangıç kilo kaydedelim. Çünkü 15 gun deneme suren kilo bildirimi yapınca başlayacak... Her cuma bildirim şart eve bi tartı al sen kesin.

Daha neler tabiki atlarsın bol bol atla
Evet canım detoks dayım bugün bile çok güzel bir rakam gördüm tartıda inşallah detoks ile daha da güzel olur :) sen detoks sonucunu yazmadın yahu
Kız ben bir gün yaptım o da olmadı ikinci gün de yapmadım beceremiyorum ya

Tartıda eksi miii harikaaaa durmak yok yola devaaaammm
bende cumaları kilo bildirimi yapıcam artık gülüm
Yaşasınnnn
Şu an baya kötüyüm bakalım dayanabildiğim kadar dayanayım ama içerim sanıyorum.
Türk kahvesinden bişey olmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…