Gülbeciğim nasılsın? Detokstamısın sen de bugün?Olmaz kahve Yök 2 gün zaten detoks bozmayın
Noldu bursaİyi günler kızlar yanıyor her yerim ya
bugün tekrar silbaştan yapıyorumSen karataycısın asya :) hayal et yaparsın
Olsun sıfırdan başlarız biz de! Bugün başlayalım hatta o 2 ay geçti gitti balım. KİMSE BENDEN KIYMETLİ DEĞİL diceksin bundan sonra. Bak gör nasıl zayıflayacağız..ip var mı asya sende? İp çok iyi spor için
Evet canım detoks dayım bugün bile çok güzel bir rakam gördüm tartıda inşallah detoks ile daha da güzel olur :) sen detoks sonucunu yazmadın yahuGülbeciğim nasılsın? Detokstamısın sen de bugün?
İşte idol Asya sahalardaki döndü :) kız ben atlıyorum da sen niye atlayaöayacaksın atlarsın Leslie yap bende yapacağım 2 milbugün tekrar silbaştan yapıyorum55 i görene kadar da durmak yok...ip te var gülüm de ağırlığım fazla ya zıplayabilirmiyim ki
geçen yıldı atladım da bir 2 gün basamamıştım ayağımın üstüne.önce zorlamadan denerim bir.bakarım ağrı sızı yoksa git gide fazlalştırırım olmassaİşte idol Asya sahalardaki döndü :) kız ben atlıyorum da sen niye atlayaöayacaksın atlarsın Leslie yap bende yapacağım 2 mil
bende cumaları kilo bildirimi yapıcam artık gülümBurdayım kızlar ne söyleyeceksiniz. İşlerim var biraz bakıp çıkıyorum
Canım ben o hareketin topsuzunu 80in altına inince anca yaptım. Sen Leslie 1 mille basla. Baktın terletmiyor 2 ye geç, sonra 3e... Bir miktar kilo sonrası da bölgesel hareketlere başlarsın.yapamıyorum ki işteeheralde vucut ağırlığım aşırı diye yapamıyorum şuan kario yapmayı planlıyorum sadece sonra sı yapabilirim inşallah
Be bilem yaaaAnladım.canım geçmiş olsun.
Valla yaa kahve 1 fincan izin versek mi. Neden yasak acaba..
Size de geçmiş olsun canım valla çocuklar hasta olunca anneler de mahvoluyorGeçmiş olsun canım.benim oğlanda mikrop kaptı sanırım tatilde.dilinin ucunda aft çıkmış,ağız yarası bembeyaz.mercimek kadar.hiç birşey yemiyor ilaç da sürdürmüyor
Olmaz kahve Yök 2 gün zaten detoks bozmayın
Nedenİyi günler kızlar yanıyor her yerim ya
ben 70 lerdeyim şuan yapamıyorum gülümCanım ben o hareketin topsuzunu 80in altına inince anca yaptım. Sen Leslie 1 mille basla. Baktın terletmiyor 2 ye geç, sonra 3e... Bir miktar kilo sonrası da bölgesel hareketlere başlarsın.
Tamam canım listeye mi girmek istiyorsun. Eve tartı al artık o zaman. Pazartesi veya bu gün de tartıl başlangıç kilo kaydedelim. Çünkü 15 gun deneme suren kilo bildirimi yapınca başlayacak... Her cuma bildirim şart eve bi tartı al sen kesin.bende cumaları kilo bildirimi yapıcam artık gülüm
Be bilem yaaaüçüncü gün güne kahve ile baslayacam bende
Sen Leslie başla, kasların güçlensin yaparsın. Ayaklarını çok aşağı indirmeden yap. Ben ilk öyle yaptım. Yavaş yavaş indirdim. Şimdi tam doğru olarak anca 4-5 tane yapıyorum.ben 70 lerdeyim şuan yapamıyorum gülüm
Daha neler tabiki atlarsın bol bol atlabugün tekrar silbaştan yapıyorum55 i görene kadar da durmak yok...ip te var gülüm de ağırlığım fazla ya zıplayabilirmiyim ki
Kız ben bir gün yaptım o da olmadı ikinci gün de yapmadım beceremiyorum yaEvet canım detoks dayım bugün bile çok güzel bir rakam gördüm tartıda inşallah detoks ile daha da güzel olur :) sen detoks sonucunu yazmadın yahu
Yaşasınnnnbende cumaları kilo bildirimi yapıcam artık gülüm
Türk kahvesinden bişey olmaz benceŞu an baya kötüyüm bakalım dayanabildiğim kadar dayanayım ama içerim sanıyorum.
Dün denize gittik mıu yandık orda :) :)Noldu bursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?