Denizden cnm :)
Güzel bi sey boşver :)Denizden cnm :)
::) ilk zamanlar guzel de evde yoğurt kalmadıGüzel bi sey boşver :)
tamam haftaya cumaya ilk kilo bildirimi yapayım şimdi alma o zaman.bide ben 4. takımda liste dışıyım ama burda listeye girmek istiyorum.sizde listede olup orda liste dışı olucam yani.onu da söyleyeyimde.sen biliyordun yine hatırlatayım dedim.en kısa zamanda da eve tartı alırımTamam canım listeye mi girmek istiyorsun. Eve tartı al artık o zaman. Pazartesi veya bu gün de tartıl başlangıç kilo kaydedelim. Çünkü 15 gun deneme suren kilo bildirimi yapınca başlayacak... Her cuma bildirim şart eve bi tartı al sen kesin.
tevafuk55 https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.298244/
Bu linkte ayrıntılar canım. Kusura bakma canım evde değilim yeni fırsat buldum
Cnm ben yaptım 2 gün.. 1.8 kilo gitti ve gelmedi şükür. . Bende biraz baş ağrısı ve tansiyon düşüklüğü yaptı ama açıkmadım.. sende dene bence. .bacılar bu detoks nedir?nasıl yapılır?kaç gün yapılır?
Bilmiyorum öyle olur mu canım. Açıkçası ben oradan ayrılacağını düşünmüştüm listeye de girmeyeceğim deyince sormadım. Oranın kaptanına sor istersen. Bir de zaten kilo bildirimi yapar yapmaz listeye alamam. Bu gün yaparsan bu cuma değil bir daha ki cuma girersin. Ama cuma yaparsan bu cuma değil sonraki cuma değil ondan sonraki cuma listeye girebilirsin.tamam haftaya cumaya ilk kilo bildirimi yapayım şimdi alma o zaman.bide ben 4. takımda liste dışıyım ama burda listeye girmek istiyorum.sizde listede olup orda liste dışı olucam yani.onu da söyleyeyimde.sen biliyordun yine hatırlatayım dedim.en kısa zamanda da eve tartı alırım
Bende de baş ağrısı var. Sanki uçaktan inmiş gibi kafamCnm ben yaptım 2 gün.. 1.8 kilo gitti ve gelmedi şükür. . Bende biraz baş ağrısı ve tansiyon düşüklüğü yaptı ama açıkmadım.. sende dene bence. .
Minoset iç.. kahve içme kafein alma..Bende de baş ağrısı var. Sanki uçaktan inmiş gibi kafam
Bende migren var canım. Minoset falan geçirmez. Artarsa acile gidip iğne vurduruyoruzMinoset iç.. kahve içme kafein alma..
Geçmiş olsun cnm. . İlaçlarını iç.. inş ağrımaz..Bende migren var canım. Minoset falan geçirmez. Artarsa acile gidip iğne vurduruyoruz
En son atakta doktora kafamı kes diye yalvarmıştım:Geçmiş olsun cnm. . İlaçlarını iç.. inş ağrımaz..
Ayyy çok kötü ben de havuza gitmiştim geçen hafta yanma evresi geçti kaşınma ve soyulma evresindeyim uyuz gibi kaşınıp duruyorumDün denize gittik mıu yandık orda :) :)
Hahahahahahhahs::) ilk zamanlar guzel de evde yoğurt kalmadı
Tadı çok güzl ben de bayılıyorum afiyet olsunIlk kasemi içiyorum tadı güzel su an için
Hippom afiyet olsun misss oh hak ettin sen iyi yapmışsın nefsini körelttin. Zaten benim amacım oydu ekmek yemeyince insan alışıyo sonra aramıyor. O kıvama gel istedim. Hergün değil canın isteyince arada yersin bak ne güzel oldu. Ben de kahvaltı yaptım öğle saatinde@MiuLego dün ekmek yedim ama öyle 1 haftadır yemiyorum diye.. bugün hiç cnm istemedi.. alıştım ekmeksiz kahvaltı ya..
bu arada bugün yazdığın yorumlara bayıldım. . Seni burda aktif görmek çok güzel
Kız anka hahahahahahaha sende normal olmayan birşeyler var ama ne bulamadım dahaEn son atakta doktora kafamı kes diye yalvarmıştım:
Kız niye burda ağrıyı dibine kadar hissettim o an kafam olmasa rahatlayacak gibiydimKız anka hahahahahahaha sende normal olmayan birşeyler var ama ne bulamadım daha
Sen ağrıyo dibine kadar hissettiysen hmmmm....Kız niye burda ağrıyı dibine kadar hissettim o an kafam olmasa rahatlayacak gibiydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?