Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

tamam haftaya cumaya ilk kilo bildirimi yapayım şimdi alma o zaman.bide ben 4. takımda liste dışıyım ama burda listeye girmek istiyorum.sizde listede olup orda liste dışı olucam yani.onu da söyleyeyimde.sen biliyordun yine hatırlatayım dedim.en kısa zamanda da eve tartı alırım

Bilmiyorum öyle olur mu canım. Açıkçası ben oradan ayrılacağını düşünmüştüm listeye de girmeyeceğim deyince sormadım. Oranın kaptanına sor istersen. Bir de zaten kilo bildirimi yapar yapmaz listeye alamam. Bu gün yaparsan bu cuma değil bir daha ki cuma girersin. Ama cuma yaparsan bu cuma değil sonraki cuma değil ondan sonraki cuma listeye girebilirsin.

@MiuLego dün ekmek yedim ama öyle 1 haftadır yemiyorum diye.. bugün hiç cnm istemedi.. alıştım ekmeksiz kahvaltı ya..

bu arada bugün yazdığın yorumlara bayıldım. . Seni burda aktif görmek çok güzel

Dün denize gittik mıu yandık orda :) :)
Ayyy çok kötü ben de havuza gitmiştim geçen hafta yanma evresi geçti kaşınma ve soyulma evresindeyim uyuz gibi kaşınıp duruyorum
::) ilk zamanlar guzel de evde yoğurt kalmadı
Hahahahahahhahs
Ilk kasemi içiyorum tadı güzel su an için
Tadı çok güzl ben de bayılıyorum afiyet olsun
Hippom afiyet olsun misss oh hak ettin sen iyi yapmışsın nefsini körelttin. Zaten benim amacım oydu ekmek yemeyince insan alışıyo sonra aramıyor. O kıvama gel istedim. Hergün değil canın isteyince arada yersin bak ne güzel oldu. Ben de kahvaltı yaptım öğle saatinde ekmeksiz karatay kahvaltı oh mis çatlayacak kadar da doydum valla

Kız niye burda ağrıyı dibine kadar hissettim o an kafam olmasa rahatlayacak gibiydim
Sen ağrıyo dibine kadar hissettiysen hmmmm.... o zaman muhtemelen biz acı eşiği normal insanlar benim tüm vücudumu püre haline getir derdik heralde

Kafasız gezmek de depişik olurdu ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…