Ay cok kotu olduk ya bide Bı tarafım daha çok yanmış amele yanığı gibiAyyy çok kötü ben de havuza gitmiştim geçen hafta yanma evresi geçti kaşınma ve soyulma evresindeyim uyuz gibi kaşınıp duruyorum
Hahahahahahhahs
Tadı çok güzl ben de bayılıyorum afiyet olsun
Hippom afiyet olsun misss oh hak ettin sen iyi yapmışsın nefsini körelttin. Zaten benim amacım oydu ekmek yemeyince insan alışıyo sonra aramıyor. O kıvama gel istedim. Hergün değil canın isteyince arada yersin bak ne güzel oldu. Ben de kahvaltı yaptım öğle saatindeekmeksiz karatay kahvaltı oh mis çatlayacak kadar da doydum valla
Hayaller bronzlaşıp güzelleşmek hayatlar amele yanıklarımızAy cok kotu olduk ya bide Bı tarafım daha çok yanmış amele yanığı gibi
Leslie yap canım en rahat ogeçen yıldı atladım da bir 2 gün basamamıştım ayağımın üstüne.önce zorlamadan denerim bir.bakarım ağrı sızı yoksa git gide fazlalştırırım olmassa
Ne oldu ya niye kötü oldunŞu an baya kötüyüm bakalım dayanabildiğim kadar dayanayım ama içerim sanıyorum.
Bence de tadı çok k güzelIlk kasemi içiyorum tadı güzel su an için
Tadı çok güzel Asya 2 günlük birşey yap yediklerinin telafisi olur zatenbacılar bu detoks nedir?nasıl yapılır?kaç gün yapılır?
Ay canım sülük tedavisini biliyor musun birdeEn son atakta doktora kafamı kes diye yalvarmıştım:
Bende bayılıyorum bu kadına :)Kız anka hahahahahahaha sende normal olmayan birşeyler var ama ne bulamadım daha
Hippi gibi ben de nane koydum içine. Tadı çok güzel. İki kasemi saat 2de ictim.Ilk kasemi içiyorum tadı güzel su an için
AA salatalık koymadım ben :)Ama.ankanin yaptığı gibi salatalığı yanında yiyorum:)
Sen aynı gün detoks suyu da mı yapmıştın?Cnm ben yaptım 2 gün.. 1.8 kilo gitti ve gelmedi şükür. . Bende biraz baş ağrısı ve tansiyon düşüklüğü yaptı ama açıkmadım.. sende dene bence. .
Hahahha kız öyle bronz olayım diye derdim yok kızım isilik oldu deniz suyu hemen gecırıyor onun için gittik aslında e gitmişken girelim dedik :) :) :)Hayaller bronzlaşıp güzelleşmek hayatlar amele yanıklarımız
Salatalık rendele hemen içine o harika tat veriyor harikkaaaa bildiğin cacık oluyorAA salatalık koymadım ben :)
Heeeee anladım deniz de iyice yakar ama 1-2 güne geçer az daha dayanHahahha kız öyle bronz olayım diye derdim yok kızım isilik oldu deniz suyu hemen gecırıyor onun için gittik aslında e gitmişken girelim dedik :) :) :)
ayy geçmiş olsun kaptan..En son atakta doktora kafamı kes diye yalvarmıştım:
ya sabah 2 bardak sonra 1 bardak içtim tansiyonum düşünce tuzlu ayran içtim suyu bıraktım. . Ertesi gün sadece ayran detoksu... ama toplasan 1.5 kase içtim.. içemedim bıktım ben son saatler..Sen aynı gün detoks suyu da mı yapmıştın?
Wc de girkızlar ben hep takipteyim haftasonları çok bakamıyorum kpss de çalışmam lazım o zaman eşim kızıyor böyle mi kazanacaksın diye doğal olarak haklı da bu kilolar gidecek
ben derse şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?