Wc de gir
yarın nohut haşlayayım hemen yapıcam.2 gün mü yaptın peki canım.bide 2 saat arayla mı içtin oradakii gibiCnm ben yaptım 2 gün.. 1.8 kilo gitti ve gelmedi şükür. . Bende biraz baş ağrısı ve tansiyon düşüklüğü yaptı ama açıkmadım.. sende dene bence. .
amaann oğlan durmadıki tam anlayayım yazmışsın zaten gülüm 2 gün diyeCnm ben yaptım 2 gün.. 1.8 kilo gitti ve gelmedi şükür. . Bende biraz baş ağrısı ve tansiyon düşüklüğü yaptı ama açıkmadım.. sende dene bence. .
tamam canım ordaki kaptanla konuşup söylerim sanaBilmiyorum öyle olur mu canım. Açıkçası ben oradan ayrılacağını düşünmüştüm listeye de girmeyeceğim deyince sormadım. Oranın kaptanına sor istersen. Bir de zaten kilo bildirimi yapar yapmaz listeye alamam. Bu gün yaparsan bu cuma değil bir daha ki cuma girersin. Ama cuma yaparsan bu cuma değil sonraki cuma değil ondan sonraki cuma listeye girebilirsin.
remen yapıcam canım.sende de fark oldumu kiloda 2 gündeTadı çok güzel Asya 2 günlük birşey yap yediklerinin telafisi olur zaten
Önemlii değil 2 gün yaptım.. hayır ben acıktıkça içtim.. zaten 1 yumurta domates salatalık peynir yiyince kahvaltıda acıkmadım baya.. ilk gün 3 kase ikinci gün 1.5 kase içtim.. bide bol su 5 lt olmuştur.. sporda yaptım ama. . Leslie 1 mil kadar halim kaldı :)) mekik wall sit, plank , ip atlama..amaann oğlan durmadıki tam anlayayım yazmışsın zaten gülüm 2 gün diye
Ben bugün başladım canım daha bakalım ne olacak Pazartesiremen yapıcam canım.sende de fark oldumu kiloda 2 günde
Cnm yarın sabah tartıl muhakkak.. bide bittiği günün ertesi tartıl..remen yapıcam canım.sende de fark oldumu kiloda 2 günde
Oldu da bitti maşallah 55 olur inş
Öyle miucum sorma.geçer inşallah da rahatlar kuzumGel geeeeel aramıza geeeel kesin iki haftaya bizimlesin korhi
Tatilş çok çok iyi atlattın onun için de ayrıca tebrikler
Geçmiş olsun canjm.. kıyamam aft bize neler yapıyor onun da canı acıyodur çok..
daha nolsunnÖnemlii değil 2 gün yaptım.. hayır ben acıktıkça içtim.. zaten 1 yumurta domates salatalık peynir yiyince kahvaltıda acıkmadım baya.. ilk gün 3 kase ikinci gün 1.5 kase içtim.. bide bol su 5 lt olmuştur.. sporda yaptım ama. . Leslie 1 mil kadar halim kaldı :)) mekik wall sit, plank , ip atlama..
acıkıyormusun pekiBen bugün başladım canım daha bakalım ne olacak Pazartesi
yaa benim tartım yok bir an önce almam lazımCnm yarın sabah tartıl muhakkak.. bide bittiği günün ertesi tartıl..
Ben yoğurtla yaptım, içerken biraz küçük kase kullanıyorum, doyuruyor. Ama kirazlar bana bakıyor. Zor tutuyorum kendimi.acıkıyormusun peki
Nerde tartılıyorsun peki?? Kalk eczanaye git sabah o zaman. . Farkı görmen lazım..yaa benim tartım yok bir an önce almam lazım
sakın yeme.benim bugün çektiğim vicdan azabı varya anamı ağlattı.yiğenimde geldi yanıma bugün hala kilo mu aldın sen dedi.oda zumbayla zayıflıyor.kilomu aldın diyince içimde fırtına koptu resmen.lütfen yeme.emeğimiz boşa gidiyorBen yoğurtla yaptım, içerken biraz küçük kase kullanıyorum, doyuruyor. Ama kirazlar bana bakıyor. Zor tutuyorum kendimi.
zaten nohutu falan yarın haşlarım.pazartesi eczanede tartılırım.eczanede tartılıyorum ben şimdiye kadar almadım çünkü artı görünce daaha beter motivem yerle bir oluyor.pazartesi sabah tartılırım yine benNerde tartılıyorsun peki?? Kalk eczanaye git sabah o zaman. . Farkı görmen lazım..
Gündüz oğlum uyuyunca uyudum canım malum gece fenaydı.Nerdesiniz yahu kimseler Yök
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?