Ben mi. Seçmece değil kura çekeceğiz bu sefer.O zaman ben @MiuLego yu istiyorum. Onun sivri dili hosuma gidiyor. Bak şekerim, yemeğimi yedim, atagim geçti. 2 dk alttan alıp gaz verip idare etmedin beni.
Miu idare edemedi. Ne zaman cekilecek?Ben mi. Seçmece değil kura çekeceğiz bu sefer.
Ben İstanbul'da yum beklerim canımm:)Yarın annemgile gidicem istanbula. . Ütü çamaşır valiz hazırlama. .. detoks çorbası içmeye vaktim bile yok düşün. . Şimdi oğlanı uyıttum geri uyandı tekrar sallıyorum..
Aynen bugün dünyaları yedim sanki :)O bile kaçamak gibi geliyo şimdi dimi??
Ah İstanbul can İstanbul. Biz de kurban Bayramı'nın son günü yola çıkacağız. İzmit, Kocaeli gezip geleceğiz. Benim dedem, halamlar, annemle babamın kabri falan o tarafta. Yılda 1 kere anca gidiyorum.Ben İstanbul'da yum beklerim canımm:)
Ben uyarım nasıl derseniz canım kaptan sensin sen ne dersen o :)Canım miu dışında kimse fikrini belirtmedi sanki. Ya da ben mi kaçırdım. Ben karar alıp dayatmak istemiyorum herkes fikrini söylese de motivasyonumuzu artırsak daha iyi olur sanki.
Canım Allah rahmet eylesin gelirsen beklerimAh İstanbul can İstanbul. Biz de kurban Bayramı'nın son günü yola çıkacağız. İzmit, Kocaeli gezip geleceğiz. Benim dedem, halamlar, annemle babamın kabri falan o tarafta. Yılda 1 kere anca gidiyorum.
Uyar kaptanBen mi. Seçmece değil kura çekeceğiz bu sefer.
Her kelimesine katılıyorum. Günlük tartılma işini sırf bu yüzden yaparım ki fazla mı var eksik mi ona göre yol alayım..Bende üzülüyorum. . Artıyız cumaya kdr 4 gün var emek vermemiz lazım.. ben varya hergün tartılıyorum.. 100 gr fazla ne yaptım ne yedim ben diye düşünüyorum.. nasıl olsa farketmez diye bırakılmaz ki... ben bayramda 1.3 kilo artıydı gitsin diye 2 gün düşük tansiyonla gezdim. . Başım çatladı.. ama burayı çok ciddiye alıyorum. .
Kız obez oluruz ben de gelsemAyy inşallah. . Ankara yakın gelsene istanbula. .
Flo hata mı yapıyorsun emin misin?Ben kendime adıma diyeyim dengeye dikkat ediyorum, kalori miktarına dikkat ediyorum, sıvı alımına dikkat ediyorum, kaçamak yapsam bile günlük oran ve kalorinin üzerine çıkmamak için sonraki ogunlerimi ayarliyorum. Günlük 900-950 kaloriyi ve %50 karbonhidrat oranını aşmiyorum. Tuzu çok azalttim. Limonlu su ve yeşil çay vs içiyorum. Sporumu 1 haftadır düzenli yapıyorum. Öğün arası en az 4 saat olsun diye agzima kırıntı surmuyorum. Ama sonuç, duraksama. Ha ekmek de çoğu günler hiç yemiyorum. Ben bir diyetisyene gideyim para biriktirip en iyisi. Bir yerde hata yapıyorum ama bilemedim.
Yok yok anka sen beni gülmekten öldürdün yaa hahahahhaah normallikten çok uzaksın hahahaOyyy pazara gittim dereotu salatalık domates ekşi ot doldurdum geldim. Giderken de yolu uzatayım yürüyüş olsun dedim. Fazla uzatmışım git git bitmedi
Aynen!!! Hiç mi kimseden takım için bir düşünce çıkmaz yaCanım miu dışında kimse fikrini belirtmedi sanki. Ya da ben mi kaçırdım. Ben karar alıp dayatmak istemiyorum herkes fikrini söylese de motivasyonumuzu artırsak daha iyi olur sanki.
Alttan almak değil ki konuO zaman ben @MiuLego yu istiyorum. Onun sivri dili hosuma gidiyor. Bak şekerim, yemeğimi yedim, atagim geçti. 2 dk alttan alıp gaz verip idare etmedin beni.
Gelince 3 çocukla anca akraba ziyareti yaparım, sağol canım. Ah çocuklarıma baksın da gezeyim diyecek anam yok, maalesef. Dedem 90 yaşında, tek yaşıyor. Anca onun hizmetini yaparım gittigimiZde.Canım Allah rahmet eylesin gelirsen beklerim
Bol duasını alırsın canımGelince 3 çocukla anca akraba ziyareti yaparım, sağol canım. Ah çocuklarıma baksın da gezeyim diyecek anam yok, maalesef. Dedem 90 yaşında, tek yaşıyor. Anca onun hizmetini yaparım gittigimiZde.
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun rabbim cennetinde kavuştursun inşallah canımGelince 3 çocukla anca akraba ziyareti yaparım, sağol canım. Ah çocuklarıma baksın da gezeyim diyecek anam yok, maalesef. Dedem 90 yaşında, tek yaşıyor. Anca onun hizmetini yaparım gittigimiZde.
normallikten çok uzaksın hahaha
Canım sen bu takıma lazımsın çok git motive için pleaseHer kelimesine katılıyorum. Günlük tartılma işini sırf bu yüzden yaparım ki fazla mı var eksik mi ona göre yol alayım..
Kız obez oluruz ben de gelsem
Flo hata mı yapıyorsun emin misin?
Bence tek hatan kaçamakların.. o kadar da olur diyelim..
Sence duraksama hatadan mı? Vücut yahu bu diyet yapıp duraklamaya girmeyen var mı bana bi söyle? Bir ara duraklar sonra pat pat gider kilo. Hemen pes etmek yok motivasyon düşürmek yok!
Bence diyetisyene de gitme hiç gerek yok gayt de kilo veriyorsun zaten. Bu söylediklerine dikkat ediyorsan diyetisyene ne gerek var. Sporunu arttır bak bunu yapmak bedava masrafsız ve kilo verme garantili?!?!
Yok yok anka sen beni gülmekten öldürdün yaa hahahahhaah normallikten çok uzaksın hahaha
Aynen!!! Hiç mi kimseden takım için bir düşünce çıkmaz ya
Alttan almak değil ki konubirbirinizi umutla gaza getiriyonuz bir ablık boşluk olcak dalcaksınız yemeklere. Sonuçta okuyan da motivasyonu düşerse
Çözüm üretmek yerine inancınızı kaybetmenize kızıyorum ben yoksa niye idare etmeyeyim
Nasıl maviZaten mavi terlediğim için uzaylı gibi hissediyorum kendimi sen de böyle dedikçe emin olmaya başladım
Aaaa nasıl bilmezsin kaç kere söyledim. Ben mavi terliyorumNasıl mavi
Hayırdır, uzaylı görmüş gibi bakiyon?Nasıl mavi
Çok istersen olar bence :))yaaa nasıl oluyorsunuz su proyu bana da kk bır süpriz yapsa neee varddıııı
Canım komposto yapacagimi çıkarmıyorum ben. Reçeli de bildiğin pirtlatmaciğidini pipetlemı cıkarıyosun ? baska kolay bır teknık var mı
Detoks sonrası mükemmel menü canımSabah 11:00
Soğanlı yumurta
5 zeytin
Peynir
Domates salatalık
2 avuç çekirdek
Akşam 18:00
Tavuk sote
4 yaprak marul
1 domates
1 avuç çekirdek
Çok tatlı çekti canım tarçınlı süt
Su 2 lt daha içerim
Spor Leslie 2 mil
Yarım saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?