Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canım miu dışında kimse fikrini belirtmedi sanki. Ya da ben mi kaçırdım. Ben karar alıp dayatmak istemiyorum herkes fikrini söylese de motivasyonumuzu artırsak daha iyi olur sanki.
Ben uyarım nasıl derseniz canım kaptan sensin sen ne dersen o :)

Ah İstanbul can İstanbul. Biz de kurban Bayramı'nın son günü yola çıkacağız. İzmit, Kocaeli gezip geleceğiz. Benim dedem, halamlar, annemle babamın kabri falan o tarafta. Yılda 1 kere anca gidiyorum.
Canım Allah rahmet eylesin gelirsen beklerim

Her kelimesine katılıyorum. Günlük tartılma işini sırf bu yüzden yaparım ki fazla mı var eksik mi ona göre yol alayım..
Ayy inşallah. . Ankara yakın gelsene istanbula. .
Kız obez oluruz ben de gelsem
Flo hata mı yapıyorsun emin misin?
Bence tek hatan kaçamakların.. o kadar da olur diyelim..
Sence duraksama hatadan mı? Vücut yahu bu diyet yapıp duraklamaya girmeyen var mı bana bi söyle? Bir ara duraklar sonra pat pat gider kilo. Hemen pes etmek yok motivasyon düşürmek yok!
Bence diyetisyene de gitme hiç gerek yok gayt de kilo veriyorsun zaten. Bu söylediklerine dikkat ediyorsan diyetisyene ne gerek var. Sporunu arttır bak bunu yapmak bedava masrafsız ve kilo verme garantili?!?!

Oyyy pazara gittim dereotu salatalık domates ekşi ot doldurdum geldim. Giderken de yolu uzatayım yürüyüş olsun dedim. Fazla uzatmışım git git bitmedi
Yok yok anka sen beni gülmekten öldürdün yaa hahahahhaah normallikten çok uzaksın hahaha
Canım miu dışında kimse fikrini belirtmedi sanki. Ya da ben mi kaçırdım. Ben karar alıp dayatmak istemiyorum herkes fikrini söylese de motivasyonumuzu artırsak daha iyi olur sanki.
Aynen!!! Hiç mi kimseden takım için bir düşünce çıkmaz ya
O zaman ben @MiuLego yu istiyorum. Onun sivri dili hosuma gidiyor. Bak şekerim, yemeğimi yedim, atagim geçti. 2 dk alttan alıp gaz verip idare etmedin beni.
Alttan almak değil ki konubirbirinizi umutla gaza getiriyonuz bir ablık boşluk olcak dalcaksınız yemeklere. Sonuçta okuyan da motivasyonu düşerse

Çözüm üretmek yerine inancınızı kaybetmenize kızıyorum ben yoksa niye idare etmeyeyim

Sabah 11:00
Soğanlı yumurta
5 zeytin
Peynir
Domates salatalık
2 avuç çekirdek
Akşam 18:00
Tavuk sote
4 yaprak marul
1 domates
1 avuç çekirdek
Çok tatlı çekti canım tarçınlı süt
Su 2 lt daha içerim
Spor Leslie 2 mil
Yarım saat yürüyüş

Menü gormesem aklına gelmeyecek
Sabah 8:30
2 ince dilim ekmek ve keçi peyniri ile tost
1 haşlanmış yumurta
1 ince dilim karpuz
1 domates
Öğlen 13:00
1 kase haşlanmış tavuk eti,
1 kase domatesli havuç salatası.
2 yk salçalı makarna.
Akşam 18:30
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
1.5 kase cacık
5 kiraz.
Su 2lt.

Canım sen bu takıma lazımsın çok git motive için please

yaaa nasıl oluyorsunuz su proyu bana da kk bır süpriz yapsa neee varddıııı
Çok istersen olar bence :))
ciğidini pipetlemı cıkarıyosun ? baska kolay bır teknık var mı
Canım komposto yapacagimi çıkarmıyorum ben. Reçeli de bildiğin pirtlatma
Detoks sonrası mükemmel menü canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…