Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yüzmek çok zor benim nefesim hiç yetmiyor ah duraksız 15-20 dk yüzebilsem keşke.. annende olduğun sürece booolca yüz hippo en güzel spor ya. Aynen devam
Çok hafif menü canımcım beavo fanta da nazar boncuğu olsun
Oy kuzum 3 yaşına mı girecek maşallaah:) aynen evinin huzurunu da ihmal etme canım senin de bir ailen var sonuçta.
Spor yoksa sabah 2 dilim ekmek yeme madem ya. Hayır yani bi de perşembe bugün flo. Of flo. Offff.
Spor öncesi türk kahvesi içiyorum bu aralar. Ama sade!
Ben de çoğu zaman içerim yarım saat öncesi. Yağ yakımına yardımcıymış
Anka dünü telafi menüsü olmuş afiyet olsun
Ekmeklere bak kalpten gitcem. Ay gitcem cidden ya. Hem de benim zortim hem de öarşamba menüsü. Yaaaa

Kız yarın 1 dilim bile ekmek görmicem bak valla küserim ağlarım.
Ben daha uyuyamadan oglum uyandi yinee
Ah eylülüm bi uyuyamadın dinlenemedin sen
Çok kızgınım sus sen şimdi
Kızlar bugün hayır dediklerim köşemizde dondurma ve börek var.. isterseniz bu tarz msj atabiliriz.. motivasyon olur ne dersin @anka_misali

***12 temmuz spor listesi***
1. kelekkarpuz: 30 dak yuzme / 50 leg raise / 50 bicycle crunch / 90 sn plank / 120 dag tirmanisi / 75 situp / 75 squat / 45 sprawl / 45 high knee / 34 sinav / 70 lunges / 140 jumping jacks / 120 sn wall sit

2. hippotalamus:
1 saat yüzme
1 mil leslie
50 ip atlama
50 mekik
130 sn wall sit
1 dk plank

3. anka_misali: 80 dağ tırmanışı, 50 squat, 3 fast miles(45 dk), mutfak dolabı silip duzenlemece. :)

4. Gulbe seker: Leslie 2 mil 4 km yürüyüş

5. Tevafuk: 60 dakika yürüyüş

6. eylul : 1.5 saat yuruyus

7. Miu:
60 dk yürüyüş
30 dk bisiklet
25 dk eliptik
700 ip
101 jj, 51 squat, 151 dağ tırmanışı
101 mekik, 101 ayakta yan mekik
1 dk plank, 30 sn sağa ve 30 sn sola plank
Leslie 5 mile

Herkes adını ve sporunu listeye eklesin..

Hele bak hele bak spor yaptın menunu unuttun zaarrr

Spor nasıl dayandın

Ama yarın affettirici menü yaparım
Sadece yoğurt hurma yiyim mi yarın 3 öğün

Normal ye kiz ya detoks ya da ipin ucu kaciyor
Hiçbir fikrim yokyediklerimi yakmak zorundayım. Allaha sığınıp başladım. Başlayınca gerisi geliyo kız

Kız beni deli etme uykum da kaçtı şimdi
Bak cörekler mutfakta bazlama da koymus kaynanam birde tam b ekmeği var seç beğen al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…