Seni seçtim pikaçuNormal ye kiz ya detoks ya da ipin ucu kaciyor
Bak cörekler mutfakta bazlama da koymus kaynanam birde tam b ekmeği var seç beğen al
Kız gülbeee 1 top maraşa karatay bile izin veriyormuş anka öyle diyordu bence seninkiler kaçamak değil ki gönlün çoook rahat olsun onlar vücudunda bile yoktur şuanBende 1 top dondurma 2 tane kraker yedim inş erimiştir
Ne diyosuuun@MiuLego m gel barışalım
Bugün eşimin amcası beni uzaktan eltimin 45 kilo ve 18 yaşındaki kızı zannetti
İnşallah canım ya onlar için artı 4 km yaptım :)Seni seçtim pikaçu
Kız gülbeee 1 top maraşa karatay bile izin veriyormuş anka öyle diyordu bence seninkiler kaçamak değil ki gönlün çoook rahat olsun onlar vücudunda bile yoktur şuan
İyi olmuş canımcım ekstra yap yakmışsın işteİnşallah canım ya onlar için artı 4 km yaptım :)
YaaaaaaaNe diyosuuun
Çıkdırırsın
Sanar tabi sen süzülüyorsun fıstık gibisin kız
:)))
Gece gece nerden aklına geldi hahahaha
İyi geceler zortim coşsun leptinlerBen artık leptinimi çalıştırayim
Herkeşe benden iyi geceler
İyi geceler :)) mehtaaappp :)Ben artık leptinimi çalıştırayim
Herkeşe benden iyi geceler
İnşallah etkilemez canımmmCok minik hilal kacamaklarin hic etkilemez kilonu sanmiyorum benim kacamaklar detoks sinrasi beter oldu
Ceza dag tirmanisi ve jump. Jack vardı onlari yaptim merak edip bakmadim yalan yokNasıl anlamıyorsunuz ya şimdiye kadar miuyla yaptığımız hareketler çoğu. Hiç.mi merak edip bakmadınız. Nereye yarıyormuş bi bakalım yapalım demediniz
Kavvaltilarda bu ara helva hic eksik olmuyorMenümü vereyim
Sabah 8.30: 1.5 dilim yumurtali tam b ekmeği (fırında)
Salatalık 3 zeytin 1 parca peynir 1 parca helva
Ara türk.kahvesi 2 k kayısı
Ögle 15.00: 2 baget haşlama domates ve yoğurt
1 dilim tam b ekmeği
Ara türk.kahvesi 10 tane yeşil nohut
Akşam 20.30: 3 ızgara köfte 2 biber közleme
Domates salatalık
Su 3 litre
60 dakika yürüyüş
@MiuLego
Zaten memeye cok sık uyaniyo ama bu gunlerde dis cikariyo ablasi yemek yemiyo ishal huysuz havada sicak uyuyamiyoNeyi var canım kaç gündür sende uykusuzsun
18 aylik dis cikariyo canim bide memeden kwsmedim cok duskun memeye memede uyumak istiyoEvet benimde dikkatimi çekti ne kadar dı çocuğun canım kaç yaşında nesi var
Gunaydin canim bugun yapicam bakalim farkeder inşallahGunaydinnn kizlarinciakis incim sana ayrica gunaydin benim bal ortagim bugun yapiyosun demi detoksu ben tartilmadim daha bakalim verdigimi geri aldim mi.
Aslinda detoks corbasina tuz atilsa normalde de icilir lezzetli oluyo icine taze nane dereotu bir sarimaak miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?