Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Anka ben izin ler ile ilgili bişey sormak istiyorum. Şimdi izne gidip gelince yüzdemiz mi bölünüyor nasıl oluyor? ? Benim Almanyadan Teyzem gelicek. . Onun için tatile gitmekten de vazgeçtik.. şimdi beraberken dikkat ederim ama ilşa kaçar. . İzne çıkma hakkım oldu mu izne ayrılsam mı diyorum. . Buraya yazarım ama listeyi olumsuz etkilemek istemem.. daha karar vermedim ama bakıcaz bakalım..

Ben de detoks suyu arıyordum. Evde limon, tiz zencefil, kuru zencefil ve çubuk tarçın var sadece. Tariflere baktım ama bunlarla yok, hep ya elma sirkesi ya maydanoz da var ekstradan. Ben toz zencefili kaynatsam tarçınla 5 dk, iliyinca limon koysam, sarı elma da var kabuğundan da koyabilirim kaynatırken. Bilemedim ki ölçü ne kadar katsam ..

İzne gidip gelince geldiğin kiloda ya da daha az olman lazım ve evet yuzden ayrı kaldığın haftaya bölünecek. 5 haftaysa 5 e mesela. 1 sene içinde 2 kez izne ayrılma hakkın var.

1 lt suya limon dilimleri, kok zencefil ve 1 kabuk tarçın at. Yemeklerden önce iç. Ama limon tansiyonu düşürebilir.

Kizlarr uzunn cok uzunn zamandan beri kahvaltida yarim simit yedim tadini masil ozlemisim bugun oglen ve aksami buharfa pismis brokoli geciricem bir de spor yapicam boll suu sole bir bagirsaklarim temizlensin rahatlasin hafifleyeyim iyice
afiyet olsun eylülüm
liste yapıyoruz ya o listeye ekleyelim yaptığımız sporları. bu günlük ekliyorum ama bundan sonra listede olmayanları eklmem canım. listeye mutlaka ekle olur mu?
Kız anka 12 temmuz sporlarım nerde tabloda
o kadar spor yaptım listeye de eklediydim aaa
Kızlar moralim bozuk ya geçen haftaya göre eksiyim ama detoksa göre artıyım
Detoksa göre artıda olman normal gülbe su gidiyor çoğunlukla çünkü neden moral bozuyorsun

1 lt suya limon dilimleri, kok zencefil ve 1 kabuk tarçın at. Yemeklerden önce iç. Ama limon tansiyonu düşürebilir.
Uzun süre bekleyemeyiz eğim diye 1 lt suya zencefil, 1 elma kabuğu, 1 ince çubuk tarçın kattım kaynıyor. Nette bir tarifte 5 dk yazıyordu. Sonra ilitip limon suyu ve kabuklarını katıp buzdolabına kaldıracağım. Herhalde olur. Öğlen oldu neredeyse, yetişsin diye böyle uydurdum.

Bende maden sulu yeşil çaylı detoksu hazırladım içecem inşallah
Şimdi kahve zamanım geldi
Evde bir ton iş var ama bende de bir o kadar tembellik

limonu doğra istersen. şeker oranı yuksek diye karatay doğrayıp katın diyor.

2 gün çok kötüydü.yine abimin karşısına kadar çıkardım iyice azıttışuan iyiyim ama gülüm
Canım böyle daha fazla kötüye gider bence. Her seferinde abini karıştırma. Bu kadar alıp veremediğiniz ne var. Bi zaman verin kendinize. Zaruri ihtiyaçlar dışında konuşmayın. Kavga kavga nereye kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…