Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Fiyat cok onun ya sulu mu kullanmak degılde temizlemesi zor diyor herkes

Sence ben bu üşengeçlikle sulu kullanır mıyım
Toz torbasız canım. Hazneyi boşaltıyorsun takıyorsun bu kadar. Ben çok memnunum. Hem hantal değil peşimden tin tin geliyor. Hem temizliği kolay. Hem halının dibindeki en ince toza kadar çekiyor.

Evet cnm. . Ben normal salataya üstüne bikaç tane kırıyorum.. bikaç küp peynir.. çok güzel oluyo..
Cevizi peynirle yemek sünnettir, afiyet olsun. Maaş yatsın da ben de deneyim. Bugün süper, bomba gibi bir menuyle geliyorum. Sily nin misafirleri gitmedi daha. Dünkü sporsuzluk sıkıntısı neticesinde bugün öğlen spor yapmaya karar verdim. KV sohbette, eşim nöbete gitti. Küçüğü de uyuttum. 3 mil yapabilir miyim bilmiyorum, malum ev epey sıcak. Başlayım da hayırlısıyla. Pişt @MiuLego

Yaa kızlar bişey anlatcam size.
Ben süpürgeyi 2 sene önce alacaktım. İşte eşim pahalı dedi ben illa maraton olcak falan anlaşamadık bir türlü . Sonra başka bir topikte bir arkadaşla eşimi çekiştiriyordum tak bi mesaj kullanıcı adı ankanın kocası allahım şok oldum resmen hemen muneyi etiketledim. 5 dk geçmedi diğer arkadaşın adı maraldı maralın kocası. Yuh dedik noluyoz. Sonra kazeni de etiketleyince ortaya çıktı ne olduğu yesa sağolsun sen kalk önce hotmail adresi al sonra gel yeni uyelik al bizi işletmel için şimdi her supurge yapışımda aklıma gelir bi gülerim

10 numara 5 Yıldız bir şaka olmuş

Super saka

güzel şakaymış yesa özleniyorsun

1. kelekkarpuz: 30 dak yuzme /50 leg raise / 50 bicycle crunch / 90 sn plank / 120 dag tirmanisi / 75 situp / 75 squat / 45 sprawl / 45 high knee / 34 sinav / 70 lunges / 140 jumping jacks / 120 sn wall sit

2. hippotalamus:
1 saat yüzme
1 mil leslie
50 ip atlama
50 mekik
130 sn wall sit
1 dk plank

3. anka_misali: 80 dağ tırmanışı, 50 squat, 3 fast miles(45 dk), mutfak dolabı silip duzenlemece. :)

4. Gulbe seker: Leslie 2 mil 4 km yürüyüş

5. Tevafuk: 60 dakika yürüyüş

6. eylul : 1.5 saat yuruyus

7. Miu:
60 dk yürüyüş
30 dk bisiklet
25 dk eliptik
700 ip
101 jj, 51 squat, 151 dağ tırmanışı
101 mekik, 101 ayakta yan mekik
1 dk plank, 30 sn sağa ve 30 sn sola plank
Leslie 5 mile

8. Umut -- 30 dk + 30 dk intervalli yürüyüş ( 2-4-5-4-5-3)
25+25 squat
25 sn plank
9. Inci sadece 6000 adim
10.marselinda 70dk yürüyüş
Herkes adını ve sporunu listeye eklesin..

Çok mantıklı ay düşünsenize eşiniz gerçekten hesap açmış herşeyi takip ediyor

Canım bu listeye en geç ertesi gün 9 a kadar ekliyoruz. Bu seferlik de tabloya ekleyeyim ama bundan sonra bu gün yaptığın sporu ertesi gün 9 a kadar eklemen lazım.

Canım bu listeye en geç ertesi gün 9 a kadar ekliyoruz. Bu seferlik de tabloya ekleyeyim ama bundan sonra bu gün yaptığın sporu ertesi gün 9 a kadar eklemen lazım.
tamamdır canım ben yarışmanın raconunu öğrenen kadar bayaa yordum seni ama bundan sonra hep eksilerde kalarak unutturucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…