Fiyat cok onun yasulu mu kullanmak degılde temizlemesi zor diyor herkes
Afiyet olsun. Bildiğin salataya ceviz mı katiyorlar?
Cevizi peynirle yemek sünnettir, afiyet olsun. Maaş yatsın da ben de deneyim. Bugün süper, bomba gibi bir menuyle geliyorum.Evet cnm. . Ben normal salataya üstüne bikaç tane kırıyorum.. bikaç küp peynir.. çok güzel oluyo..
Yaa kızlar bişey anlatcam size.
Ben süpürgeyi 2 sene önce alacaktım. İşte eşim pahalı dedi ben illa maraton olcak falan anlaşamadık bir türlü . Sonra başka bir topikte bir arkadaşla eşimi çekiştiriyordum tak bi mesaj kullanıcı adı ankanın kocasıallahım şok oldum resmen hemen muneyi etiketledim. 5 dk geçmedi diğer arkadaşın adı maraldı maralın kocası. Yuh dedik noluyoz. Sonra kazeni de etiketleyince ortaya çıktı ne olduğu yesa sağolsun sen kalk önce hotmail adresi al sonra gel yeni uyelik al bizi işletmel için şimdi her supurge yapışımda aklıma gelir bi gülerim
yalan olduKarataya noldu marselinda
Super sakaYaa kızlar bişey anlatcam size.
Ben süpürgeyi 2 sene önce alacaktım. İşte eşim pahalı dedi ben illa maraton olcak falan anlaşamadık bir türlü . Sonra başka bir topikte bir arkadaşla eşimi çekiştiriyordum tak bi mesaj kullanıcı adı ankanın kocasıallahım şok oldum resmen hemen muneyi etiketledim. 5 dk geçmedi diğer arkadaşın adı maraldı maralın kocası. Yuh dedik noluyoz. Sonra kazeni de etiketleyince ortaya çıktı ne olduğu yesa sağolsun sen kalk önce hotmail adresi al sonra gel yeni uyelik al bizi işletmel için şimdi her supurge yapışımda aklıma gelir bi gülerim
Yaa kızlar bişey anlatcam size.
Çok mantıklı ay düşünsenize eşiniz gerçekten hesap açmış herşeyi takip ediyorYaa kızlar bişey anlatcam size.
Canım bu listeye en geç ertesi gün 9 a kadar ekliyoruz. Bu seferlik de tabloya ekleyeyim ama bundan sonra bu gün yaptığın sporu ertesi gün 9 a kadar eklemen lazım.1. kelekkarpuz: 30 dak yuzme /50 leg raise / 50 bicycle crunch / 90 sn plank / 120 dag tirmanisi / 75 situp / 75 squat / 45 sprawl / 45 high knee / 34 sinav / 70 lunges / 140 jumping jacks / 120 sn wall sit
2. hippotalamus:
1 saat yüzme
1 mil leslie
50 ip atlama
50 mekik
130 sn wall sit
1 dk plank
3. anka_misali: 80 dağ tırmanışı, 50 squat, 3 fast miles(45 dk), mutfak dolabı silip duzenlemece. :)
4. Gulbe seker: Leslie 2 mil 4 km yürüyüş
5. Tevafuk: 60 dakika yürüyüş
6. eylul : 1.5 saat yuruyus
7. Miu:
60 dk yürüyüş
30 dk bisiklet
25 dk eliptik
700 ip
101 jj, 51 squat, 151 dağ tırmanışı
101 mekik, 101 ayakta yan mekik
1 dk plank, 30 sn sağa ve 30 sn sola plank
Leslie 5 mile
8. Umut -- 30 dk + 30 dk intervalli yürüyüş ( 2-4-5-4-5-3)
25+25 squat
25 sn plank
9. Inci sadece 6000 adim
10.marselinda 70dk yürüyüş
Herkes adını ve sporunu listeye eklesin..
Hahahahaha ne gunlerdi be anka kardes :)
Neyseki ceza almadım Hahahahaha
Senin için temiz dediler bana:)
tamamdır canım ben yarışmanın raconunu öğrenen kadar bayaa yordum seniCanım bu listeye en geç ertesi gün 9 a kadar ekliyoruz. Bu seferlik de tabloya ekleyeyim ama bundan sonra bu gün yaptığın sporu ertesi gün 9 a kadar eklemen lazım.
Hesaba ne hacet, benim şifre otomatik, alıp Chrome u açsa burada.Çok mantıklı ay düşünsenize eşiniz gerçekten hesap açmış herşeyi takip ediyor
Çok mantıklı ay düşünsenize eşiniz gerçekten hesap açmış herşeyi takip ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?