Evet canim yani muhakkak yagdan da gidiyordur ama cok degil cunki kalorisi az yemeginyani bende öyle düşünüyorum su kaybı geçici kilo kaybı sağlıyor
Vallahi bravo guzel fikir hesap sormak daha kolaylasmis[td]-[/td] [td]-[/td] [tr][/tr] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [td]-[/td] [tr][/tr][tr][/tr]
12 Takım Spor Listesi Üye Adı * 11 temmuz 12 temmuz 13 temmuz 14 temmuz 15 temmuz Anka - 3 fast miles(45 dk) + 2 mil(30 dk), 60 squat, 60 dağ tırmanışı, 60 bridge, 150 jumping jack, 60 lungee 80 dağ tırmanışı, 50 squat, 3 fast miles(45 dk) ? ? ? eylul7158eylul - detox 1.5 saat yuruyus - - - tevafuk55 * 60 dakika yürüyüş 60 dakika yürüyüş - - - @Korhilalp - 2 saat yürüyüş X - - - @hippotalamus - yolculuk izni 1 saat yüzme / 1 mil leslie / 50 ip atlama / 50 mekik / 130 sn wall sit / 1 dk plank - - - 5816bursa X X - - - @umut-16 30 dk koşu bandında interval şeklinde yürüyüş 30 dk + 30 dk intervalli yürüyüş ( 2-4-5-4-5-3) / 25+25 squat / 25 sn plank - - - florence_N leslie 3 mile, 3x50 mekik, 2x15 ayak indir kaldır. X - - - @inciakis 3 fast mil leslie 6000 adim 60 dag tirmanisi sadece 6000 adim - - - @ICIR - X X - - - @Jalapeno X X - - - kelekkarpuz - X
30 dak yuzme /50 leg raise / 50 bicycle crunch / 90 sn plank / 120 dag tirmanisi / 75 situp / 75 squat / 45 sprawl / 45 high knee / 34 sinav / 70 lunges / 140 jumping jacks / 120 sn wall sit- - - Ak kelebek - X Leslie 2 mil 4 km yürüyüş - - - @marselinda X X - - - @asya_01 - X X - - - @MiuLego - 30 dk tempolu yürüyüş - - - - @Sily - X X - - -
Tablomuzun son hali.. hadi bu gün herkesin sütunu dolsun
Bozmayayım moral o zamanafiyet olsun eylülüm
Kız anka 12 temmuz sporlarım nerde tabloda
o kadar spor yaptım listeye de eklediydim aaa
Detoksa göre artıda olman normal gülbe su gidiyor çoğunlukla çünkü neden moral bozuyorsun
kolay gelsinSofrayı topladım işler benı bekler pazar da var bugun kolay gelsin herkese banada :) :)
Canim sana gulben desem olurmu kiKızlar moralim bozuk ya geçen haftaya göre eksiyim ama detoksa göre artıyım
Sagol kuzucanimmafiyet olsun eylülüm
Kız anka 12 temmuz sporlarım nerde tabloda
o kadar spor yaptım listeye de eklediydim aaa
Detoksa göre artıda olman normal gülbe su gidiyor çoğunlukla çünkü neden moral bozuyorsun
Philips maraton kullanıyorum. Çok memnunum canım.Kızlar bısey soracaktım ya elektrik süpürgem yandı Bı tane var ama hiç çekmiyor yenı alıcaz yarın var mı tavsiyesi olan arnıca düşünüyorum ama kullanan var mı acaba Bı fıkır verin su garibe
TovbeeeCanim sana gulben desem olurmu ki
Sakin moralini bozma bende yaotim detoksu bence su goturuyo cogunluk tuzlu normal yemek yiyincede geri geliyo haftaya gore eksiysen demek ki bu haftan cok guzel gecmis 100gr dahi gitse ne mutlu bize almayalim da
Bir anda almadik kilolatimizi bir anda da gitmeyecek sabir edecez kacamakda etsek yilmiycaz bikmayacaz kaldigimiz yerden devam edecez gidecek bu yaglar
Eee ne demisler azimle sican taşi deler
Yeseneçok acıktımmmmmm
Fiyat cok onun yaPhilips maraton kullanıyorum. Çok memnunum canım.
Olur canım problem değil diyebilirsin :) evet yılmadan devam etmek lazımCanim sana gulben desem olurmu ki
Sakin moralini bozma bende yaotim detoksu bence su goturuyo cogunluk tuzlu normal yemek yiyincede geri geliyo haftaya gore eksiysen demek ki bu haftan cok guzel gecmis 100gr dahi gitse ne mutlu bize almayalim da
Bir anda almadik kilolatimizi bir anda da gitmeyecek sabir edecez kacamakda etsek yilmiycaz bikmayacaz kaldigimiz yerden devam edecez gidecek bu yaglar
Eee ne demisler azimle sican taşi deler
Bir daha okuyayım :)Ak kelebek ciğim ve kelekkarpuz cuğum yarın listeye gireceksiniz kızlar. 1. Sayfayı çok iyi okudunuz değil mi.
Epey ekşi olmuş zaten. Geceden hazırlayınca doğrarim. Tadı muhteşem oldu. Şeker koysak şerbet diye içilir. Tuttum ben bunu. Taze nane de eklense yakışacak gibi.limonu doğra istersen. şeker oranı yuksek diye karatay doğrayıp katın diyor.
Afiyet olsun. Bildiğin salataya ceviz mı katiyorlar?Cevizli salata yedim öğlen enfesssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?