hayır o değil de insan hotmail açmaya üşenir bir suru sorusu var. Hiç üşenmeden git hesap aç
Yaa ne günlerdi bi doğursanda yine ortak topiklerde takılsak çok ayrı kaldık
Bunu daha dun başlattık. Fazla takip etmeyince gozunden kaçmıştır. Daha fazla katılsan hem motivasyonun artar hem kaynaşırsıntamamdır canım ben yarışmanın raconunu öğrenen kadar bayaa yordum seniama bundan sonra hep eksilerde kalarak unutturucam
Sen gel sonuncu olalım nolcakAman beni bilmiyor musun eğlence olsun da hiç usenmem haha
1 kilo aldım geleyim.istersen sonuncu olun :)
sağol canim marul maydanoz taze soğan domates salatalık ve ceviz koydumAfiyet olsun. Bildiğin salataya ceviz mı katiyorlar?
Bi de yeşil mercimek olsaymış ımmmmhhhhhsağol canim marul maydanoz taze soğan domates salatalık ve ceviz koydum
Ohh o zaman oldu sana sağlıklı gün salatası:)Bi de yeşil mercimek olsaymış ımmmmhhhhh
Yesadaki deliliği farketmiştim aslındaYaa kızlar bişey anlatcam size.
Ben süpürgeyi 2 sene önce alacaktım. İşte eşim pahalı dedi ben illa maraton olcak falan anlaşamadık bir türlü . Sonra başka bir topikte bir arkadaşla eşimi çekiştiriyordum tak bi mesaj kullanıcı adı ankanın kocasıallahım şok oldum resmen hemen muneyi etiketledim. 5 dk geçmedi diğer arkadaşın adı maraldı maralın kocası. Yuh dedik noluyoz. Sonra kazeni de etiketleyince ortaya çıktı ne olduğu yesa sağolsun sen kalk önce hotmail adresi al sonra gel yeni uyelik al bizi işletmel için şimdi her supurge yapışımda aklıma gelir bi gülerim
Kazenle munenin bu duruma yorumunu çok.merak ettim
ben de aynı canım.azcık spora ağırlık vermeye çalışıyorum ..ama zorluyor biraz ..heryerim ağrıyorkızlaaar yarın için yusuf yusuf olup yemeden içmeden kesildim resmen ama bu hafta geçen haftaya göre az yedim we hergün yürüdüm yarın eksi inşalllaaah sende durum ne ortimumut-16
Yesadaki deliliği farketmiştim aslındaçok komik olmuş ama yaa
Kazenle munenin bu duruma yorumunu çok.merak ettim
afiyet olsun doyurucu da olur heemmmCevizli salata yedim öğlen enfesssss
Yaparsın kız başlayınca gerisi geliyor 3 mil dediğin nedir gülümCevizi peynirle yemek sünnettir, afiyet olsun. Maaş yatsın da ben de deneyim. Bugün süper, bomba gibi bir menuyle geliyorum. @Sily nin misafirleri gitmedi daha. Dünkü sporsuzluk sıkıntısı neticesinde bugün öğlen spor yapmaya karar verdim. KV sohbette, eşim nöbete gitti. Küçüğü de uyuttum. 3 mil yapabilir miyim bilmiyorum, malum ev epey sıcak. Başlayım da hayırlısıyla. Pişt @MiuLego
hahahah ahahhaahaha hahahahahaYaa kızlar bişey anlatcam size.
Ben süpürgeyi 2 sene önce alacaktım. İşte eşim pahalı dedi ben illa maraton olcak falan anlaşamadık bir türlü . Sonra başka bir topikte bir arkadaşla eşimi çekiştiriyordum tak bi mesaj kullanıcı adı ankanın kocasıallahım şok oldum resmen hemen muneyi etiketledim. 5 dk geçmedi diğer arkadaşın adı maraldı maralın kocası. Yuh dedik noluyoz. Sonra kazeni de etiketleyince ortaya çıktı ne olduğu yesa sağolsun sen kalk önce hotmail adresi al sonra gel yeni uyelik al bizi işletmel için şimdi her supurge yapışımda aklıma gelir bi gülerim
Başta ağrır sonra alışırsın canım. 38 beden giyeceğimiz günleri duşunben de aynı canım.azcık spora ağırlık vermeye çalışıyorum ..ama zorluyor biraz ..heryerim ağrıyor
Ay heyecanlandim simdi@Gulbe seker ciğim vekelekkarpuz cuğum yarın listeye gireceksiniz kızlar. 1. Sayfayı çok iyi okudunuz değil mi.
Ne yemiş
Yogun oldugu iyi birazda tutsun mideni afiyet olsun bal ortisimeylul7158eylul canım çorbamı yedim ama galiba yğurdu bol olmuştu uykum gelmez inşallah yoğurt ve ayran uykumu getiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?