Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Puauauahashhhhs yaparsın sen manyaksin:)

Ben de gune guzel basladim kizlar insallah sapitmam.

Sabah karatay kahvaltisi yaptim. Arada da bi lokma karpuz yedim. Yarim saat de yuzdum. Sahilden yaziyom zaten

Sabah tartildigimda gecen haftaya gore bi drgisiklik yoktu kilomda. Niye boyle oluyo yaa. Benim ortak da yazmiyo zaten 3 gundur.

Vucutta nir sey eksikse ozellikle bir yiyecegi insanim cani cok cekiyo. Kansizken toprak hibi sekerli sey yiyince yine tatli jir sey ister seker dustugu icin protein eksikse prptein

Etiketleyelim gelsin. Jalapeno

Ben de geçmişte kaçamak yaptın falan sandım nasıl korktum nasıl korktum.

ya bu hafta zaten hiç iyi değilim miu artı değilim ama yarın bakalım nolcek
kız senin alışma haftan bu hafta normal yaşamın geçiş sürecin. Haftaya toz attırırsın burda. Bireyselde derece bile yaparsın. Sen incisin büyük düşün
niye mi niyeee miiiiiiiiiiiiiiii
Şimdiye kadar harika gitmiş hazır ayrana da üzülme o kadar da değil yani. Maşallahın var umutum senden ümidim aşırı fazla bu ara çok güzel gidiyorsun

inşallah ... böyle sıkılmadan yılmadan devam edrim canımcığım

Ben de geçmişte kaçamak yaptın falan sandım nasıl korktum nasıl korktum.
canımsın ..
emeğin için ayrıca teşekkür edrim
ya bazen bunalıma giriyorum işte ..
hani uğraşırsın uğraşırsın bir dirhem yol almazsın .çıkmazdayım ben deyip patlama olur ..o anlardan biriydi pazartesi yaşadıklarım ..inşallah başarılı olurum da alnımın akıyla hallederim bu meseleyi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…