Bilmiyom söylesin. Dün bugünkü taslak menüsünü de vermediNe yemiş
Bu gün ben kendimi yeşil mercimeğe vereceğim. 2 bardak mercimek haşladım. Yoğurtlu yumurtalı sade her turlu yicemAllahım en son oğlana hamileyken böyle deli gibi çekmişti canım sen sonumu hayreyle yarabbim yesa sen buraya gelene kadar ben gebelik topiklerine gelmem inşallah hasretine dayanamayıp
ya bu hafta zaten hiç iyi değilim miu artı değilim ama yarın bakalım nolcek
ortim meyve yeniyor muydu arkadaş kiraz getirmişYogun oldugu iyi birazda tutsun mideni afiyet olsun bal ortisim
aynen canım . son 10 dk felan offf bırakayım diyorum sonra aklıma ;Başta ağrır sonra alışırsın canım. 38 beden giyeceğimiz günleri duşun
Vucutta nir sey eksikse ozellikle bir yiyecegi insanim cani cok cekiyo. Kansizken toprak hibi sekerli sey yiyince yine tatli jir sey ister seker dustugu icin protein eksikse prpteinBu gün ben kendimi yeşil mercimeğe vereceğim. 2 bardak mercimek haşladım. Yoğurtlu yumurtalı sade her turlu yicemAllahım en son oğlana hamileyken böyle deli gibi çekmişti canım sen sonumu hayreyle yarabbim yesa sen buraya gelene kadar ben gebelik topiklerine gelmem inşallah hasretine dayanamayıp
canımsın dün yazmayı unuttum .uyurken aklıma geldi
Etiketleyelim gelsin.Ben de gune guzel basladim kizlar insallah sapitmam.
Sabah karatay kahvaltisi yaptim. Arada da bi lokma karpuz yedim. Yarim saat de yuzdum. Sahilden yaziyom zaten
Sabah tartildigimda gecen haftaya gore bi drgisiklik yoktu kilomda. Niye boyle oluyo yaa. Benim ortak da yazmiyo zaten 3 gundur.
Benim vucutta da protein eksikse eylülVucutta nir sey eksikse ozellikle bir yiyecegi insanim cani cok cekiyo. Kansizken toprak hibi sekerli sey yiyince yine tatli jir sey ister seker dustugu icin protein eksikse prptein
Ben de geçmişte kaçamak yaptın falan sandım nasıl korktum nasıl korktum.canımsın dün yazmayı unuttum .uyurken aklıma geldi
sabah 8.00
omlet 2 yumurta ile
domates ,salatalık ,bir tutam maydanoz
yeşil çay 1 fincan
2 çiğ badem
öğle 12:00
4 et köfte
salata
ayran (mağlesef hazır ayran vardı)
kız senin alışma haftan bu hafta normal yaşamın geçiş sürecin. Haftaya toz attırırsın burda. Bireyselde derece bile yaparsın. Sen incisin büyük düşünya bu hafta zaten hiç iyi değilim miu artı değilim ama yarın bakalım nolcek
niye mi niyeee miiiiiiiiiiiiiiiiBen de gune guzel basladim kizlar insallah sapitmam.
Sabah karatay kahvaltisi yaptim. Arada da bi lokma karpuz yedim. Yarim saat de yuzdum. Sahilden yaziyom zaten
Sabah tartildigimda gecen haftaya gore bi drgisiklik yoktu kilomda. Niye boyle oluyo yaa. Benim ortak da yazmiyo zaten 3 gundur.
Şimdiye kadar harika gitmiş hazır ayrana da üzülme o kadar da değil yani. Maşallahın var umutum senden ümidim aşırı fazla bu ara çok güzel gidiyorsuncanımsın dün yazmayı unuttum .uyurken aklıma geldi
sabah 8.00
omlet 2 yumurta ile
domates ,salatalık ,bir tutam maydanoz
yeşil çay 1 fincan
2 çiğ badem
öğle 12:00
4 et köfte
salata
ayran (mağlesef hazır ayran vardı)
Hahaha seni gidi temiz anadolu çocuğu seniHahahahaha hahahah
Kazen senin için temiz anadolu çocugusun sana ceza meza yok dedi hahahahah
Afferim benim zortime bende bugün harika d3vam ediyorum ekmek yemedim düşün yani
inşallah ... böyle sıkılmadan yılmadan devam edrim canımcığımkız senin alışma haftan bu hafta normal yaşamın geçiş sürecin. Haftaya toz attırırsın burda. Bireyselde derece bile yaparsın. Sen incisin büyük düşün
niye mi niyeee miiiiiiiiiiiiiiii
Şimdiye kadar harika gitmiş hazır ayrana da üzülme o kadar da değil yani. Maşallahın var umutum senden ümidim aşırı fazla bu ara çok güzel gidiyorsun
Yaparsıııınnnnnnninşallah ... böyle sıkılmadan yılmadan devam edrim canımcığım
ağzından bal damlayan mium benimkız senin alışma haftan bu hafta normal yaşamın geçiş sürecin. Haftaya toz attırırsın burda. Bireyselde derece bile yaparsın. Sen incisin büyük düşün
canımsın ..Ben de geçmişte kaçamak yaptın falan sandım nasıl korktum nasıl korktum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?