ağzından bal damlayan mium beniminşallah ya bi gaza geldim sanki
en büyük miuuu ...miuu... miuuu..
kilo werdikçe o ağrıllar geçicekben de aynı canım.azcık spora ağırlık vermeye çalışıyorum ..ama zorluyor biraz ..heryerim ağrıyor
kız adam beni dövmeye kalktıCanım böyle daha fazla kötüye gider bence. Her seferinde abini karıştırma. Bu kadar alıp veremediğiniz ne var. Bi zaman verin kendinize. Zaruri ihtiyaçlar dışında konuşmayın. Kavga kavga nereye kadar.
kelekkarpuz ortim bu ara sınavlar falan bi yoğunluğum geçmedi yaaa kocam sağolsun diytede ara vermiştim bu hafta başladım hoş gene :) sen simitleri yersen değişmez tabiiii
Aynen canım evde olunca insan dayanamıyo aman yiyim sonra az yerim falan diyorsun ama simit cısıda geçiyor hem hamur hem susam hem ekmekten bile zararlı hiç alma öle şeylerBence de simit yuzunden. Sokmiycam eve oyle seyler artik. Evde olunca yiyorum.
Yok canim yrnmiyo dursun detoks sonrasi yersinortim meyve yeniyor muydu arkadaş kiraz getirmiş
Aksam yuruyse cikicam gel beraber yuruyelim
ben kiraz yedimYok canim yrnmiyo dursun detoks sonrasi yersin
Nasik gidiyo zorlaniyot musun? Sedin mi corbanin tadini
niye konuşamıyormuymuş.. dövmek nedir ya ?!! Allah kahertsin şiddete başvuranlara ..kusurabakma canımkocan oluyor ama kızıyorum şiddet uygulayan insanlarakız adam beni dövmeye kalktı
Nasıl o noktaya geldiniz canım yaa. Off rabbim doğru yola getirsin inşallah.kız adam beni dövmeye kalktı
olur olur canım nasıl istersen ben akşama çorba karpuz planlıorum ama kayınwalideme gidesek planlar değişebilir ama ekmek pilaw makarna yemicem net . 1 saat yürücem gene onu oturtmaya çalışıorum yapabilirsemde plank yapmak istgiorum 3gün yapsam 3 gün aksatıorum aslında onu düzenl, yapanlar bayaa fark edio...marselinda canım sana kısaca linda dicem olur mu ?
akşam yemeği planın nedir ? ve spor yine yürüyüş mü canım
sporu akşam yapıyorum canım .yürüyüş ve squat yapıcam .dün plank a ve squata başladım ..gerisi gerlir inşallah.olur olur canım nasıl istersen ben akşama çorba karpuz planlıorum ama kayınwalideme gidesek planlar değişebilir ama ekmek pilaw makarna yemicem net . 1 saat yürücem gene onu oturtmaya çalışıorum yapabilirsemde plank yapmak istgiorum 3gün yapsam 3 gün aksatıorum aslında onu düzenl, yapanlar bayaa fark edio...
sen spor yaptın mı canım bak onu aksatmayalıım yoksa porsiyonlarımı o kadar küçülttüm tık yok
olur olur canım nasıl istersen ben akşama çorba karpuz planlıorum ama kayınwalideme gidesek planlar değişebilir ama ekmek pilaw makarna yemicem net . 1 saat yürücem gene onu oturtmaya çalışıorum yapabilirsemde plank yapmak istgiorum 3gün yapsam 3 gün aksatıorum aslında onu düzenl, yapanlar bayaa fark edio...
sen spor yaptın mı canım bak onu aksatmayalıım yoksa porsiyonlarımı o kadar küçülttüm tık yok
Canım bence kahve bizim hem kültürümüz hem de alışkanlık olmuş..zaten sağlık için de faydalı..şimdi kp kahvr istedi sana da bir fincan yollarum zümremBu kahvede ne varda beni bu kadar mutlu ediyor stresimi alıyor kim biliyorsa desin
Korhilalp sayın sağlık danismanim sen bilirsin
Oh eline sağlık canım kokusu geldi buralara kadar sifa olsun kpederineCanım bence kahve bizim hem kültürümüz hem de alışkanlık olmuş..zaten sağlık için de faydalı..şimdi kp kahvr istedi sana da bir fincan yollarum zümrem..bnde kahvenin kokusuyla bile mutlu olanlardanım
Nerde yürüyosun gizliden izleyim seniAksam yuruyse cikicam gel beraber yuruyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?