Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canlarıııımmmm havuzdayım ay şimdi okudum.

Sakin olun bal kaymaklar harika bir takımız biz haftaya derece yapacağız inanıyorum.

Zortim tevafuk55 yazdıklarını okudum güneş yaktı eve geçince akşam cevap yazacaaaaam.

Gidiyim yüzeyim de az daha spor olsunn.. gece evde de spor yapcaaaammmm

Cıs yiyen var mı sopamı havuza getirdim hemen çıkararım.

Dur kız hatta öıkaram da şurda dursun kaçamakçı güzel varsa ğstüne alınsın.

Kız glo florence_N valkaha gene listeye girer 50 kiloya düşerim haaaaaaa yapalım mı bi çılgınlık

Kendimi tanıtayım biraz
Aralıkta 87 ile Doğuma girdim
Doğumdan 80 lerle çıktım
İlk beş ay hiçbirşey yapmadan 75 lere düştüm
İki ayda altı kilo ya yakın verdim
Son 6 kilom kaldı
İnşallah onu da sizin takımla veririm
Normalde 6. Takımdaydım
İki hafta önce ayrıldım
Altı ay boyunca listelere giremiyorum
Keşke izne ayrılsaymışım
Neyse hayırlısı buymuş
28 yaşındayım
Kayseri'de görev yapıyorum
7 aylık bir kızım var
Bu kadar

Senin için sağlıksız olacak. Sen mezun oldun guruptan git. 5 kilo al hemen. Sonra geri gel. :)

Olur olur çok ta güzel olur
Ama ben ödev vermesem hayatta yapmam
WC ye bile kalkmaya üşenen biriyim
Kara bela miu ya çarptın ödev mi yapmayınca kızmak mıııı peşini kovalamak mıııı aaaaaaaa tam benlik tamam hadi bugünü planlayalım.
Leslie 5 mil
100 mekik
50 squat
50 öne lungee
110 jumping jacK

Nasıl? Daha ekleme de yapabiliriz
Senin için sağlıksız olacak. Sen mezun oldun guruptan git. 5 kilo al hemen. Sonra geri gel. :)
Hahahahhaa senin öneri çok sağlıklıymış hahahahha tamam düşüncem hahahah

Sıkıntımız şu kızlar beni yanlış anlamayın bende bile menüleri okuyup küçüçük de olsa kaçamak gördükçe demekki biraz kaçamaktan birşey olmuyor gibi bir ibare oluştu bu da tetikliyor aslında kaçamak yapmasam biliyorum ki çok hızlı gidecek spor ile bence kaçamaksız bir hafta geçsin herkes için sonra bakalım durumlar ne oluyor

Evet gülbeciğim aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…