- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Evet, sadece 1 kere çok acıktım tikasin diye 1 bardak içtim.Yemeklerden önce 1 bardak içtin değil mi canım.
Hoşgeldin cnm :))İnşallah bomba gibi bir hafta olsun takım için
Hoş bulduk canımHoşgeldin cnm :))
HoşgeldinBen kendime ödev vereyim bugün için
100 ip atlama
70 mekik
40sn plank
50 squat
Olur olur çok ta güzel olurHoşgeldin
Demek sporda iddialısın. Gel kız piremses senle spor kapışması yapalım
Senin için sağlıksız olacak. Sen mezun oldun guruptan git. 5 kilo al hemen. Sonra geri gel. :)Canlarıııımmmm havuzdayım ay şimdi okudum.
Sakin olun bal kaymaklar harika bir takımız biz haftaya derece yapacağızinanıyorum.
Zortimtevafuk55 yazdıklarını okudum güneş yaktı eve geçince akşam cevap yazacaaaaam.
Gidiyim yüzeyim de az daha spor olsunn.. gece evde de spor yapcaaaammmm
Cıs yiyen var mı sopamı havuza getirdim hemen çıkararım.
Dur kız hatta öıkaram da şurda dursunkaçamakçı güzel varsa ğstüne alınsın.
Kız gloflorence_N valkaha gene listeye girer 50 kiloya düşerim haaaaaaa yapalım mı bi çılgınlık
Hoş geldin canımHoş bulduk canım
Kara bela miu ya çarptın ödev mi yapmayınca kızmak mıııı peşini kovalamak mıııı aaaaaaaa tam benlikOlur olur çok ta güzel olur
Ama ben ödev vermesem hayatta yapmam
WC ye bile kalkmaya üşenen biriyim
Hahahahhaa senin öneri çok sağlıklıymış hahahahha tamam düşüncem hahahahSenin için sağlıksız olacak. Sen mezun oldun guruptan git. 5 kilo al hemen. Sonra geri gel. :)
Kaçamaksiz ogleni de atlattım. Taze fasulye 1 kase, 1 kase de yoğurt. EkmekSİZ!!
Piremses bu arada kendşni tanıtsana.. daha önce başka takımda yarıştınmı adın tanıdık geldi sanki. Kaç yaşındasın evlimisin nerde yaşıyosunOlur olur çok ta güzel olur
Ama ben ödev vermesem hayatta yapmam
WC ye bile kalkmaya üşenen biriyim
Eskiden haftada bir kilo veren flo sahalara geri mi dönüyoooooooorrrrrrrrKaçamaksiz ogleni de atlattım. Taze fasulye 1 kase, 1 kase de yoğurt. EkmekSİZ!!
Evet gülbeciğim aynenSıkıntımız şu kızlar beni yanlış anlamayın bende bile menüleri okuyup küçüçük de olsa kaçamak gördükçe demekki biraz kaçamaktan birşey olmuyor gibi bir ibare oluştu bu da tetikliyor aslında kaçamak yapmasam biliyorum ki çok hızlı gidecek spor ile bence kaçamaksız bir hafta geçsin herkes için sonra bakalım durumlar ne oluyor
Hahahahahha flo laflaro hahahhahaha
Bu haftayı kaçamaksız atlat tamam mı. Mutlaka hatrı sayılır bir yüzdeyle gelmen lazım. Bir lokmacıktı, mini minnacıktı, parmağımı yaladım vs yok bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?