Sağıklı menülerini paylaşabilirsin tabii ki.Bu arada menü foto su yayınlayabiliyoruz di mi
Yoksa iştah açıcı olur die yasak mı
Kız mezun olunca 6 ay listeye giremiyon alır gelirsin sen şimdi yazık olurKara bela miu ya çarptın ödev mi yapmayınca kızmak mıııı peşini kovalamak mıııı aaaaaaaa tam benliktamam hadi bugünü planlayalım.
Leslie 5 mil
100 mekik
50 squat
50 öne lungee
110 jumping jacK
Nasıl? Daha ekleme de yapabiliriz
Hahahahhaa senin öneri çok sağlıklıymış hahahahha tamam düşüncem hahahah
Parmak da mı yalamayalim :)Hahahahahha flo laflaro hahahhahaha
Hayırrrr leptin bozuluyor o zamanParmak da mı yalamayalim :)
Boş parmak da mı bozuyor?Hayırrrr leptin bozuluyor o zaman
Aynen o da yasak sanaBoş parmak da mı bozuyor?yedim sayıyorum :) miuw
dün gece yatmadan ılık tarçınlı süt içtim gece hiç yemeğe falan saldırmadım.arada 1 bardak tarçınlı sütü dene gülüm işe yarıyor baya.Kaçamaksiz ogleni de atlattım. Taze fasulye 1 kase, 1 kase de yoğurt. EkmekSİZ!!
Sıkıntımız şu kızlar beni yanlış anlamayın bende bile menüleri okuyup küçüçük de olsa kaçamak gördükçe demekki biraz kaçamaktan birşey olmuyor gibi bir ibare oluştu bu da tetikliyor aslında kaçamak yapmasam biliyorum ki çok hızlı gidecek spor ile bence kaçamaksız bir hafta geçsin herkes için sonra bakalım durumlar ne oluyor
Ufaklığı uyuttum, evdekileri doyurdum, klimayı açtım yatıyorum. Bebi serinde daha çok uyuyor.napıyorsunuz kızçeler?spor yapabildiniz mi?ben evi temizledim oğlanı uyuttum bir yeşilçay içtim.sancım var spora hiç mecalim yok.akşamüzeri iyi olursan yapabilirim inşallah.üşütmüşüm bu ay galiba fena geçiyor
spor yapsaydın hazır fırsat varkenUfaklığı uyuttum, evdekileri doyurdum, klimayı açtım yatıyorum. Bebi serinde daha çok uyuyor.
Kız senin kliman varsa niye sıcaktan şikayet ediyorsun orda yapsana sporunuUfaklığı uyuttum, evdekileri doyurdum, klimayı açtım yatıyorum. Bebi serinde daha çok uyuyor.
Ben valiz hazırlıyorum çamaşır yıka kaldır öyle geçiyor başım fena ağrıyor niye anlamadım inşallah geçer ağrın canım ya iyi tarafından bakalım ödem atarsın vücut toplar kendininapıyorsunuz kızçeler?spor yapabildiniz mi?ben evi temizledim oğlanı uyuttum bir yeşilçay içtim.sancım var spora hiç mecalim yok.akşamüzeri iyi olursan yapabilirim inşallah.üşütmüşüm bu ay galiba fena geçiyor
Çok sıcak. 15 temmuz mitingine gidecek eşim, akşam tekim, serinlikte yapacağım Nmrspor yapsaydın hazır fırsat varkensancım olmassa can atıyorum spor için
inşallah dediğin gibi olur balon gibi hissediyorum kendimiBen valiz hazırlıyorum çamaşır yıka kaldır öyle geçiyor başım fena ağrıyor niye anlamadım inşallah geçer ağrın canım ya iyi tarafından bakalım ödem atarsın vücut toplar kendini
Yatak odam küçük. Burada yapamam. Oğlan sabah 5te uyanıyor ya öğlen az kestirmezsem gece olmuyor. Salon kliması da çok yakıyor, zorunlu olmadıkça açmıyorum valla. Hele bu ara tek maaşla.Kız senin kliman varsa niye sıcaktan şikayet ediyorsun orda yapsana sporunu
Ben yaptım ama enerji depolarim bitti aksama kadar artik su moddayimnapıyorsunuz kızçeler?spor yapabildiniz mi?ben evi temizledim oğlanı uyuttum bir yeşilçay içtim.sancım var spora hiç mecalim yok.akşamüzeri iyi olursan yapabilirim inşallah.üşütmüşüm bu ay galiba fena geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?