Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Harikasın canım

Sen kilo verme tablosunu inceleyip plan yapacaktın benim mi gözümden kaçtı

Harikasın canım

Sen kilo verme tablosunu inceleyip plan yapacaktın benim mi gözümden kaçtı
Plan mı? Onu bilmiyordum. Eleştirisel bir yorum yaptım kendimle ilgili onu paylaştım sadece. Ara öğün ekleyip küçük de olsa kacamaklara son vermeyi planlıyorum. Farkettim ki hiç meyve yemiyorum. Ortim de gelip 2 satır yazmıyor ki. Bugünku beslenme listemi yazdım ama havada kaldı.

Boşver bu hafta da meyve yememeye çalış ya da sabah erken saatlerde ye. İstersen orti değişikliği yaparım. Vakit ayıramacaklar bildirsin kurayı baştan çekelim. Gerçekten mağdur olunuyor böyle.

Boşver bu hafta da meyve yememeye çalış ya da sabah erken saatlerde ye. İstersen orti değişikliği yaparım. Vakit ayıramacaklar bildirsin kurayı baştan çekelim. Gerçekten mağdur olunuyor böyle.
Misafirim var dedi S silly ama dün hic yazmadı, önceki gün de 1 mesaj yazdı. Anlıyorum misafiri var ama hiç yazmiyor. Mezun oldu diye mi acaba?

Ya ben ikidir tarçın deniyorum ama baştan güzel tokluk veriyor sonra sapitiyorum. Perşembe mahvoldum açlıktan. Ramazanda bile böyle olmamistim. Sana faydası oluyor mu?
Evet gülüm tok tutuyor bide adet oldum tatlı krizini önler diye iceyim dedim de bilmiyorum leptini bozar mı.benimde gece krizleri tutuyor

Ya ben ikidir tarçın deniyorum ama baştan güzel tokluk veriyor sonra sapitiyorum. Perşembe mahvoldum açlıktan. Ramazanda bile böyle olmamistim. Sana faydası oluyor mu?
Evet gülüm tok tutuyor bide adet oldum tatlı krizini önler diye iceyim dedim de bilmiyorum leptini bozar mı.benimde gece krizleri tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…