Harikasın canımBen ne olduğunu söyleyeyim. Miu takımı epey taşıyordu verdiği yüksek yuzdelerle, miu mezun olunca tikandik. Ama spor da sıkıntı. Paylaşımı neredeyse hiç olmayan arkadaşlar da var. Sıcaklar, tatil derken rehavet de düştü sanırım. Canını sıkmaAnka Her batısında bir çıkışı olur muhakkak. Benim de dikkatimi çekti hepimiz 300-500 vermişiz. Şöyle 1 kilo veren yok korhiden başka. Rehavet kötü etti hepimizi. Bak yüzün gülsün bu saat oldu 1 kırıntı kadar dahi kaçamak yapmadım.
Plan mı? Onu bilmiyordum. Eleştirisel bir yorum yaptım kendimle ilgili onu paylaştım sadece. Ara öğün ekleyip küçük de olsa kacamaklara son vermeyi planlıyorum. Farkettim ki hiç meyve yemiyorum. Ortim de gelip 2 satır yazmıyor ki. Bugünku beslenme listemi yazdım ama havada kaldı.Harikasın canım
Sen kilo verme tablosunu inceleyip plan yapacaktın benim mi gözümden kaçtı
Ya ben ikidir tarçın deniyorum ama baştan güzel tokluk veriyor sonra sapitiyorum. Perşembe mahvoldum açlıktan. Ramazanda bile böyle olmamistim. Sana faydası oluyor mu?Kızlar yesilcaya cubuk tarçın katsam leptini bozar mı
Boşver bu hafta da meyve yememeye çalış ya da sabah erken saatlerde ye. İstersen orti değişikliği yaparım. Vakit ayıramacaklar bildirsin kurayı baştan çekelim. Gerçekten mağdur olunuyor böyle.Plan mı? Onu bilmiyordum. Eleştirisel bir yorum yaptım kendimle ilgili onu paylaştım sadece. Ara öğün ekleyip küçük de olsa kacamaklara son vermeyi planlıyorum. Farkettim ki hiç meyve yemiyorum. Ortim de gelip 2 satır yazmıyor ki. Bugünku beslenme listemi yazdım ama havada kaldı.
Abartıyorsan şekerini düşürüyor olabilir.Ya ben ikidir tarçın deniyorum ama baştan güzel tokluk veriyor sonra sapitiyorum. Perşembe mahvoldum açlıktan. Ramazanda bile böyle olmamistim. Sana faydası oluyor mu?
Misafirim var dedi S silly ama dün hic yazmadı, önceki gün de 1 mesaj yazdı. Anlıyorum misafiri var ama hiç yazmiyor. Mezun oldu diye mi acaba?Boşver bu hafta da meyve yememeye çalış ya da sabah erken saatlerde ye. İstersen orti değişikliği yaparım. Vakit ayıramacaklar bildirsin kurayı baştan çekelim. Gerçekten mağdur olunuyor böyle.
Detoksta tarçın vardı ya perşembe su yapmıştım. Daha önce de tarcinli su içtim canım şekerli bir şey istediğinde, bir kaç saat sonra duvarları yiyecektim neredeyse.Abartıyorsan şekerini düşürüyor olabilir.
Evet gülüm tok tutuyor bide adet oldum tatlı krizini önler diye iceyim dedim de bilmiyorum leptini bozar mı.benimde gece krizleri tutuyorYa ben ikidir tarçın deniyorum ama baştan güzel tokluk veriyor sonra sapitiyorum. Perşembe mahvoldum açlıktan. Ramazanda bile böyle olmamistim. Sana faydası oluyor mu?
Evet gülüm tok tutuyor bide adet oldum tatlı krizini önler diye iceyim dedim de bilmiyorum leptini bozar mı.benimde gece krizleri tutuyorYa ben ikidir tarçın deniyorum ama baştan güzel tokluk veriyor sonra sapitiyorum. Perşembe mahvoldum açlıktan. Ramazanda bile böyle olmamistim. Sana faydası oluyor mu?
Bozmaz canım.Kimse bilmiyor mu kızlar ya
Evet canım gelebilirsin. Hoşgeldin. Hedef kilo boy ve şimdiki kilonu yaz PC ye geçince 1. sayfadaki tabloya ekleyeyim.Günaydınlarrr herkese
Ben listeye giremesemde sizinle devam etmek istiyorumm
Tabi kabul ederseniz
Anka teşekkürler canım davetin için
Yapmaya çalışıyoruz çoğaltacağız bu hafta inşallah.Takımca çok iyi spor yapılıyor galiba
O yüzden burayı seçtim
Yemeklerden önce 1 bardak içtin değil mi canım.Detoksta tarçın vardı ya perşembe su yapmıştım. Daha önce de tarcinli su içtim canım şekerli bir şey istediğinde, bir kaç saat sonra duvarları yiyecektim neredeyse.
Tamam canım teşekkür ederimBozmaz canım.
Hedef kilo 63Evet canım gelebilirsin. Hoşgeldin. Hedef kilo boy ve şimdiki kilonu yaz PC ye geçince 1. sayfadaki tabloya ekleyeyim.
İnşallah bomba gibi bir hafta olsun takım içinYapmaya çalışıyoruz çoğaltacağız bu hafta inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?