- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Kız köprü bize beş dk bende gitsem mi mitinge ??Çok sıcak. 15 temmuz mitingine gidecek eşim, akşam tekim, serinlikte yapacağım Nmr
yiğenim dansla çıtır oldu çıtırBende dans ettim bıraz temizlik camasır şimdi kızı uyutuyorum uyusun ütü yapıcam yemegım hazır yine zeytinyağlı fasulye sagolsun esime önüne gelen fasulye satıyor sanırım haftada bir ıkı kilo alıp geliyor organik diye dolaba koyucam bıraz da
Squat yap ona büyük alan gerekmiyor.Yatak odam küçük. Burada yapamam. Oğlan sabah 5te uyanıyor ya öğlen az kestirmezsem gece olmuyor. Salon kliması da çok yakıyor, zorunlu olmadıkça açmıyorum valla. Hele bu ara tek maaşla.
Squat yap ona büyük alan gerekmiyor.Yatak odam küçük. Burada yapamam. Oğlan sabah 5te uyanıyor ya öğlen az kestirmezsem gece olmuyor. Salon kliması da çok yakıyor, zorunlu olmadıkça açmıyorum valla. Hele bu ara tek maaşla.
Sıcak adamı mahvediyor. Salon 35 derece vardır şuan. Rüzgar bile sıcak..
Bursa izinliydi sanırım. Yanlış mı hatırlıyorum?
Etmez mi cnm tüm kaslar çalışıyor benım üst dönem Bı arkadasım Anadolu atesınde dansçı hemde zumba hocası arada video atıyor kilolu bayanlar nasıl zayıflıyor aylar içinde Bı gorsen hem keyifli deyiğenim dansla çıtır oldu çıtırdemek baya fayda ediyormuş.oda karataycı
Aman leslieye gitti kafam. Yatamadım kalktım zaten. Az dambıl çalışayım bari.Squat yap ona büyük alan gerekmiyor.
Yok cnm izin almadım bir kaç gün ailesel sorunlar nedeniyle giremedim onu mu diyorsun acabaBursa izinliydi sanırım. Yanlış mı hatırlıyorum?
Anneme gidiyorum canım Ankara ya inşallahinşallah dediğin gibi olur balon gibi hissediyorum kendimibir yere mi gidiyorsun?
Sen biraz giremeyeceğim deyince ben izinli demiştim.Yok cnm izin almadım bir kaç gün ailesel sorunlar nedeniyle giremedim onu mu diyorsun acaba
Hee anladım ben onu kaçırmışım pardon :) babam gelince izin alıcaktım alabilir miyim acabaSen biraz giremeyeceğim deyince ben izinli demiştim.
Listeden izin alamazsın maalesef canım. Ben günlük girme şartı menü paylaşımı vs için grup içi izinli yazdım.Hee anladım ben onu kaçırmışım pardon :) babam gelince izin alıcaktım alabilir miyim acaba
Ben hiç kimseye 3-5 kilo veremedin diye kızmadım. Başından beri şok diyet vs yapılmasını onaylamdım karşı çıktım. 500 gr ile 1 kilo arasında verseniz yeter dedim.Bu arada bende bısey söylemek istiyorum ılk baslarda bazıları birer ıkıser kilo veriyordu kilo degil ödem di büyük ihtimalle artik ödem su vs olmadıgı için cok zor kilo vermek zaten haftada 500 gr ideal olanı en azından okulda böyle öğrendik zaten profesyonel spor yapan olmadıgı için vucut yediklerimizi anca dengelıyor ben önce tabiki kendim için ama sonra takım için burdayım ama abartı verilen kiloları saglikli bulmuyorum kendi adıma elimden geleni yapıyorum
İzin hakkım bitti miListeden izin alamazsın maalesef canım. Ben günlük girme şartı menü paylaşımı vs için grup içi izinli yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?