Genel olarak huysuz bir cocuk zaten cabuk gerilip sinirleniyo inat ama alttaki kopek disini de cikariyo son zamanlarda maffetti iyice beni ishaldi istahsiz surekli memede beni yalanci emzik olarak kullaniyo memeden kesmeyede kiyamiyorum.Dis mi çıkarıyor huysuzluğu neden
Bence menun güzel keske spor da olsaydıinciakis ortisim hafif gecireyim dedim gunu ama cokda ole olmadi
Eki Görüntüle 2021274 kahvaltim buydu ve bir kayisiydi
Ara bir kucuk et izgara esim yerken canim cekti 3catal yedim
Oglen
Yogurt
Ot yemegi
Corba
Ara
Kayisev yapimi muzlu dondurma
Spor yok suyuda az icyim bugun 1.5 litre
Akşamın geç olmus kuzum daha erken bir saatte yanına yoğurtla süper olurdu@hippotalamus menumu yazayım
Kahvaltı 10 da
Cok az Kafkas çöregi
Domates salatalık roka
Zeytin peynir
Cay
Ara 3 te
karpuz
4 tane mercimek köftesi
Akşam 8 de
zeytinyağlı fasulye
2 lt su yatana kadar 3 olur
Iste anla ne kadar uykusuzum yorgunumOrada ya kız:))
Belirtiler dis gibi canim ishal huysuzluk Allah kolaylık versin rahat cikarsin inşallahGenel olarak huysuz bir cocuk zaten cabuk gerilip sinirleniyo inat ama alttaki kopek disini de cikariyo son zamanlarda maffetti iyice beni ishaldi istahsiz surekli memede beni yalanci emzik olarak kullaniyo memeden kesmeyede kiyamiyorum.
Bi bozrhmmu kendimi toplamam biraz zaman aliyo yarjna karatay seklinde beslenece ortisim.o bana cok iyi geliyo.Olsun canim sıkma canini hafta uzun toparlarsin
Kıyamam ya bende öyle oluyorum çoğu zaman.. annelik zor zanaat canım rabbim obur dünyada mukafatimizi verir inşallahIste anla ne kadar uykusuzum yorgunumvallahi sen ole yazinca kac ke okudum da ole buldum gulerim aglanacak halime
Sag ol canim insallahhhBelirtiler dis gibi canim ishal huysuzluk Allah kolaylık versin rahat cikarsin inşallah
Bu yoruma katılıyorum eylulum ve tabiki suyun az... uykusuzlukla ödem olabilirsin bunu sadece su çözerBence menun güzel keske spor da olsaydı
Aminnnn canimm insallah buyudukce huysuzluguda gider Insallah bebislerimiz hayirli olur Allah acilarini yasatmasin. Ayaklarina tas degdirtmesinKıyamam ya bende öyle oluyorum çoğu zaman.. annelik zor zanaat canım rabbim obur dünyada mukafatimizi verir inşallah
Iyi geceler canım.Kizlar oturdugum yerde uyuyacam hepinizi tek tek opuyorum iyi geceler
Ohhh benimde en çok istediklerimden biri darısı başıma diyelim sen hangi şehirdeydin bu arada canımben de ekonomiciyim, meslektas sayiliriz
yardimci docentim ben, calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?