- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Hiç 1 de ki gibi Yök canım tek benim bildiğimKızlar ben Leslie yi youtube den izliyorum. . Bi tek 1 mil ve 1 mil fast videosu hoşuma gitti. . Hepsi gülüyor.. düzgün bir iki mil 3 mil videosu bulamadım.. siz hangisi ile yapıyorsunuz. . Link atsanız..
Tek gülen onlar mı ??Hiç 1 de ki gibi Yök canım tek benim bildiğim
Benim bildiğim o en eğlenceli Leslie 1Tek gülen onlar mı ??
Onların 2 videosunu buldum. . Üstüste onları yapim bari..Benim bildiğim o en eğlenceli Leslie 1
MantıklıOnların 2 videosunu buldum. . Üstüste onları yapim bari..
Boyu uzunmuş canım ondan gayet iyi dururBenim eşim 1.87 boy 94 kilohiç kilolu durmuyor
Aynen canım ya düşünsene o 70 ken ben 77 ydimAma kilo oranı gayet iyi birde erkekler ne yese yakıyor
Canım bu gün onu hazırlamıştım ben. Dünkü kilo tablosuna göre yapmıştım. Ama hep eleştiri hiç başka bişey yok denince bıraktım. Az kilo veren iki kişinin 10 günlük menülerini falan alt alta yazacaktım.Anka şöyle bişey yapsan. . Hepinizi etiketleyip altına artı ve eksi yönlerimizi yazsan.. mesela birini yazıp altına sporun az yapıyorsun kaçamağın şöyle.. bunları bunları yapsan daha iyi olur. . Şu konuda iyisin devam et diye yazsan.. herkes hatalarını doğru ve yanlışlarımızı görsek.. zor olur mu senin için. . Ama kimse ama şöyle ama böyle diye kendini savunmasın.. neyse o..
Zor olur mu senin için..
Bende öyle okudum süt leptini bozmuyor diye ama Tuanairem bozuyor demişti
Anka kaptanım menü yazmaya yarın başlicam izninle
Kaçamak yok değil mi canım.Ayyy bir türlü müsait olamadım kızlar . Misafirim var
Öpüldünüz
Misafirim vardı canım. Ev de savaş alanı gibiydi yaaBenim ortim yok yaAnka nerelerdesin
Kızlar ben Leslie yi youtube den izliyorum. . Bi tek 1 mil ve 1 mil fast videosu hoşuma gitti. . Hepsi gülüyor.. düzgün bir iki mil 3 mil videosu bulamadım.. siz hangisi ile yapıyorsunuz. . Link atsanız..
İtirafı herkes uyuyor diye bu saate mi bıraktın?Bu gün benim menu yok kızlar.
Simit pasta çikolata makarna herşeyi yedim. Spor da yok.
Aynen sen niye uyanıksınİtirafı herkes uyuyor diye bu saate mi bıraktın?
Çocuklar uyurken biraz keyif yaptım sessizlikte. Beynimi dinlendirdim. Çok miktarda yemedin inşallah.Aynen sen niye uyanıksın
Çocuklar uyurken biraz keyif yaptım sessizlikte. Beynimi dinlendirdim. Çok miktarda yemedin inşallah.
Çok yedim çok. Tazmanya canavarı gibi sildim süpürdümeşimle de tartıştık onun siniriyle yemeğe verdim kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?