- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Eşin nasıl istiyor mu çok zayıf olmanı yeter demiyor muAy girmesin yok artık maksimum 3 haftada hedefte olmak istiyorum
Cnm aslında menün güzel.. ama aralar üstüsüte mi yedin yoksa kaç saat arayla?? Leptin salgılanamıştır inş..bide akşam yoğurt olsa süperdihippotalamus menumu yazayım
Kahvaltı 10 da
Cok az Kafkas çöregi
Domates salatalık roka
Zeytin peynir
Cay
Ara 3 te
karpuz
4 tane mercimek köftesi
Akşam 8 de
zeytinyağlı fasulye
2 lt su yatana kadar 3 olur
Cnm sen hangi yakadasın??Benim ortim yok ya @anka_misali nerelerdesin
aslında hafif sayılır. . Zorla kendini 2 bardak daha su iç yatmadan.. hem oğlunda çok emiyormuş.. sıvı kaybı çok olır..@inciakis ortisim hafif gecireyim dedim gunu ama cokda ole olmadi
Eki Görüntüle 2021274 kahvaltim buydu ve bir kayisiydi
Ara bir kucuk et izgara esim yerken canim cekti 3catal yedim
Oglen
Yogurt
Ot yemegi
Corba
Ara
Kayisev yapimi muzlu dondurma
Spor yok suyuda az icyim bugun 1.5 litre
Ay ben sallama ile uyutmadım hiç hep emerek uyuyor memeden kesince nasıl uyuyacak bilmiyorumKızlar çok uykum var ama oğlan uyumadı.. bi Tur annem uyuttu uyandı hemen. . Şimdide ben sallıyorum..
Anadolu yakasındayım canımCnm sen hangi yakadasın??
Haklısın cnm yiğenım bende kalıyor cok istedı yapalım dıye kıramadım Bı daha kı sefere dikkat ederimAkşamın geç olmus kuzum daha erken bir saatte yanına yoğurtla süper olurdumercimek köftesi haberin olsun çok.kalorili afieyt olsun bursam
Yok cnm beraber yedım normalde ıkı öğün yiyorum bugunluk boyle olduCnm aslında menün güzel.. ama aralar üstüsüte mi yedin yoksa kaç saat arayla?? Leptin salgılanamıştır inş..bide akşam yoğurt olsa süperdi
Ohhh benimde en çok istediklerimden biri darısı başıma diyelim sen hangi şehirdeydin bu arada canım
Demiyor ya gıcık adam demiyorEşin nasıl istiyor mu çok zayıf olmanı yeter demiyor mu
Niye ki kendi çok mu zayıfDemiyor ya gıcık adam demiyor
Hiç almiyor yaa adam hep 70 kiloNiye ki kendi çok mu zayıf
Ay çok zayıfmış boyu da uzunsa diyecek birşey Yök :)Hiç almiyor yaa adam hep 70 kilo
Boyu da 1.75 falan ama erkek olduğu için kemik ve kas ağırlığı ile zayıf duruyor.. genetik bunlarınki ailecekAy çok zayıfmış boyu da uzunsa diyecek birşey Yök :)
Ama kilo oranı gayet iyi birde erkekler ne yese yakıyorBoyu da 1.75 falan ama erkek olduğu için kemik ve kas ağırlığı ile zayıf duruyor.. genetik bunlarınki ailecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?