GünaydınGünaydın kızlarrrr.... bizim ki 6.30dan beri ayakta. . Allahtam annem var dönüşümlü baktık
Bize kesinlikle sirke kolonya yapmayın ateş anında diye çok sıkı tembih ettiler. Çok tehlikeliymiş.Canım senin bebis kız mı erkek mi ılık bir dus ve koltuk altlarına kasıklarına sirkeli su ile tampon yap kuzum, zaten biliyorsundur da sadece hatirlatayim dedim. Titrese bile üzerini örtme canım
Kolonya tamam da sirkeli su ve havlu ile yapılan da mi çok,şaşırdım çünkü hep yapıyordumBize kesinlikle sirke kolonya yapmayın ateş anında diye çok sıkı tembih ettiler. Çok tehlikeliymiş.
Ama o yüzmenin devamı da var yemek anlamında. Tartı berbattır@MiuLego dün sanki menü paylaşmadın .. cıss coss mu var kız?? Bide dün o kadar yüzmeye bugün tartı farketti mi??
Kacamaksiz hedefe kadar sabretmeliyiz sonra da yavaş yavaş koruma ile hayatımıza sokmalıyız benceKızlar kilolar nasıl sabitlenecek ya.. bi gün kaçırıyoruz hemen artı.. hep böyle mi sürecek
Az kaçırsan sıkıntı değil bence kaçırınca çok kaçırıyoruz sıkıntı ordaKızlar kilolar nasıl sabitlenecek ya.. bi gün kaçırıyoruz hemen artı.. hep böyle mi sürecek
Menü istiyorum miuuuuuuuuAma o yüzmenin devamı da var yemek anlamında. Tartı berbattır2-3 gün tartılmıcam cumaya inşallah iyi birşey görürüm. 30 gün sağlıklı öğünler hedefim var bakalım listede olmak o kadar frenleyici birşey ki anlatamam liste dışında olunca insan cıss coss a yöneliyor nasılsa veririm o kiloyı dye. Listenin kıymetini bilmek lazım
Zortime katılıyorum. Kız ben hatırladım. Benim telde takım sayfasına atılan resimler görülmüyor ya resim yerinde kocaman beyaz bi alan oluyor o yüzden göremedin apor listeni senin ben. Bilgisayara geçince ilk iş bakcam zortimKacamaksiz hedefe kadar sabretmeliyiz sonra da yavaş yavaş koruma ile hayatımıza sokmalıyız bence
Tebrik ederim karpuuuz maşallahgunaydin kizlar,
sabah:
karatay kahvaltisi
kilo:
71.8-71.6-71.4200 gr daha gitmis.
Süpersin canımgunaydin kizlar,
sabah:
karatay kahvaltisi
kilo:
71.8-71.6-71.4200 gr daha gitmis.
Dunu istiyorum hanımefendiTamammm akşam yazcam menümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?