Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canım senin bebis kız mı erkek mi ılık bir dus ve koltuk altlarına kasıklarına sirkeli su ile tampon yap kuzum, zaten biliyorsundur da sadece hatirlatayim dedim. Titrese bile üzerini örtme canım
Bize kesinlikle sirke kolonya yapmayın ateş anında diye çok sıkı tembih ettiler. Çok tehlikeliymiş.

@MiuLego dün sanki menü paylaşmadın .. cıss coss mu var kız?? Bide dün o kadar yüzmeye bugün tartı farketti mi??
Ama o yüzmenin devamı da var yemek anlamında. Tartı berbattır 2-3 gün tartılmıcam cumaya inşallah iyi birşey görürüm. 30 gün sağlıklı öğünler hedefim var bakalım listede olmak o kadar frenleyici birşey ki anlatamam liste dışında olunca insan cıss coss a yöneliyor nasılsa veririm o kiloyı dye. Listenin kıymetini bilmek lazım

Menü istiyorum miuuuuuuuu

Kacamaksiz hedefe kadar sabretmeliyiz sonra da yavaş yavaş koruma ile hayatımıza sokmalıyız bence
Zortime katılıyorum. Kız ben hatırladım. Benim telde takım sayfasına atılan resimler görülmüyor ya resim yerinde kocaman beyaz bi alan oluyor o yüzden göremedin apor listeni senin ben. Bilgisayara geçince ilk iş bakcam zortim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…