Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Evet gülüm gece yazdı dr.ya çocuktur hastalanir düşer hani derler ya düşe kalka buyur.ama ben ateşten çok korkuyorum.Yigenim kucuktu yanımda gecirdiginde gördüm odur budur çok korkuyorum

Evet yaa annelik icgudusumu bilmiyorum ama eğer biraz daha geç olsaydı çok kötü şeyler olurdu Allah korudu yavrumu.şimdi yine var 37.8 şuan da
Canım senin bebis kız mı erkek mi ılık bir dus ve koltuk altlarına kasıklarına sirkeli su ile tampon yap kuzum, zaten biliyorsundur da sadece hatirlatayim dedim. Titrese bile üzerini örtme canım

Ay cuma kacamak yaptim pardon piknige gitmistik ya c.tesi bir tartildim 1.700 800 artidayim bugun bir kilo artidayim verirken kiloyu bu kadar huzli veremiyorum kg almak bir hunume bakiyo ama:))
Öyle oluyor maalesef bende de öyle oluyor acaba bu bana artı yapar diye yedigimizden mi anlamıyorum valla eylulum 600 de vermen lazım 1 'in üzerine çıkmak için oldu sana 1600 planlarını sporunu hazırla bakalım

inciakis ortisim kahvaltim Korhilalp canim karatay yaptim fazla olmus mu ?

Kahvalti
2 yumurta omlet
8 zeytin
1?5kk beyaz peynir
Koz patlican
2silme yk haslanmis y.mercimek
1.5 ceviz
1 standart cay bardagi cig cekirdek

Aksama kadar bu ogunle kalmayi nilanliyotum 2 ogun yiyecegim aksamida hafif tutarim diye dusjndum nasil??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…