Evet gülüm gece yazdı dr.ya çocuktur hastalanir düşer hani derler ya düşe kalka buyur.ama ben ateşten çok korkuyorum.Yigenim kucuktu yanımda gecirdiginde gördüm odur budur çok korkuyorumKorkma canım menenjit vb olmadıktan sonra havale geçirse de beyne zarar vermez. Biz artık kızdan dolayı nörolog gibi olduk. Ateşi kontrol altında tut 38 geçmeden ateş düşürücü verme. Ateş vücudun savunma mekanizması gibi. Milropları öldürmek için çıkıyor. Çok yukselmedikçe bu mekanızmaya müdahale etmemek lazım. Antibiyotik başladılar mı
Allah korusun canım. Ben de korkarım ateşten de işe seni rahatlatmaya çalışıyorumEvet gülüm gece yazdı dr.ya çocuktur hastalanir düşer hani derler ya düşe kalka buyur.ama ben ateşten çok korkuyorum.Yigenim kucuktu yanımda gecirdiginde gördüm odur budur çok korkuyorum
Benim c.tesi gunki halim gibi teraziye 1.700gr arti olarak yansimisti insallah senin ole olmaz bugun +1kiloya dusurdumBu gün benim menu yok kızlar.
Simit pasta çikolata makarna herşeyi yedim. Spor da yok.
Canım senin bebis kız mı erkek mi ılık bir dus ve koltuk altlarına kasıklarına sirkeli su ile tampon yap kuzum, zaten biliyorsundur da sadece hatirlatayim dedim. Titrese bile üzerini örtme canımEvetyaa annelik icgudusumu bilmiyorum ama eğer biraz daha geç olsaydı çok kötü şeyler olurdu Allah korudu yavrumu.şimdi yine var 37.8 şuan da
Hangi cumartesi canım bugün mu 1 kilo artıdasınBenim c.tesi gunki halim gibi teraziye 1.700gr arti olarak yansimisti insallah senin ole olmaz bugun +1kiloya dusurdum
Tartım yok bilmiyorum hiç. Eşim bu sefer gitmediBenim c.tesi gunki halim gibi teraziye 1.700gr arti olarak yansimisti insallah senin ole olmaz bugun +1kiloya dusurdum
Eskisine ne olmuştu cuma gününden sonra mi olduTartım yok bilmiyorum hiç. Eşim bu sefer gitmediben de internetten sipariş verdim. Fazla tartarsa değiştiremem de bakalım gelsin de.
Ay cuma kacamak yaptim pardon piknige gitmistik ya c.tesi bir tartildim 1.700 800 artidayim bugun bir kilo artidayim verirken kiloyu bu kadar huzli veremiyorum kg almak bir hunume bakiyo ama:))Hangi cumartesi canım bugün mu 1 kilo artıdasın
Öyle oluyor maalesef bende de öyle oluyor acaba bu bana artı yapar diye yedigimizden mi anlamıyorumAy cuma kacamak yaptim pardon piknige gitmistik ya c.tesi bir tartildim 1.700 800 artidayim bugun bir kilo artidayim verirken kiloyu bu kadar huzli veremiyorum kg almak bir hunume bakiyo ama:))
Günaydın kuzuuuum@MiuLego nerdeisn bebegim haftalık spor planıma ne diyorsun canım
Foto attım ya kızGünaydın kuzuuuum
Okudum da dün ama nerde haftalık planın kız yorgunluktan görmedi mi gözüm
Dönüyorum geçmişe geri aaaaa okudum tüm geçmişi aslındaFoto attım ya kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?