Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

yapmayin kizlar. cuma gunu gelsin akliniza. kenardan kenardan evdeki gofreti kesiyorum sabahtan beri ama aklima cuma gunu gelince kaciyorum mutfaktan
Aynen aynen cuma günkü mutluluğunu düşün. O bir gofrete asla değmezzzz keşkeben de listede olsaydım yaaa 50 kiloya düşseydim keşke

yapmayin kizlar. cuma gunu gelsin akliniza. kenardan kenardan evdeki gofreti kesiyorum sabahtan beri ama aklima cuma gunu gelince kaciyorum mutfaktan
Birilerine ver çocuklara yedir bir şeyler yap kaldır onu su an 3vimdeki tek cis sarelle ve bitter, saralle ile aram yok zaten bitter severim,o da zararlı değil zaten

Dunu istiyorum hanımefendi

Sabahtan gece yarısına kadar mükemmel gittim aslında. Sabah 8 de çok sağlam kahvaltı ettim ama bazlamalı falan baya da yedim bal kaymak vs de yedim yumurtası süt zeytin peynir klasik kahvaltı gerisi. Havuza gitcektik orda öğle yemeği yememekti planım o yüzden sağlam kahvaltı ettim. Öğlen yemedim ablamlar pide yedi ben yemedim. Öğleden sonra bir magnum yedim. Akşam da 19:45 civarı akdeniz salata yedim harikaydı sonra bir demlik yeşil çayımı içtim.

Sonra gecce eve gelince ablam makarna yaptı1 tabak makarna yedim bi de aburcuburdan yedimgeceyi batırdım

Şimdi karatay kahvaltımı haZırlıcam akşam da erken saat çpk hafif beslenip bugünümü tertemiz kapatcam ama boooool sporla. Valla telafi etcem ya

Jillian Michaels'in 30 gunluk spor programi var youtube'da. onu mu yapsam acaba diyorum. millet deli gibi incelmis 30 gunde. sanirim kilo vermek icin degil de sikilasmak icin. yapan var mi daha once?
Ben geçen yaz yaptım ama kasları çok çalıştırıyor o yüzden ben onu hedefe ulaşınca yapacam vücut şekli,için ama su an değil bence

Birilerine ver çocuklara yedir bir şeyler yap kaldır onu su an 3vimdeki tek cis sarelle ve bitter, saralle ile aram yok zaten bitter severim,o da zararlı değil zaten

babam alip alip getiriyo eve kendi 70 kilo. kilo almiyo. annemle ben yiye yiye tosuncuk oldukkilitli dolap yaptircam eve valla

Jillian Michaels'in 30 gunluk spor programi var youtube'da. onu mu yapsam acaba diyorum. millet deli gibi incelmis 30 gunde. sanirim kilo vermek icin degil de sikilasmak icin. yapan var mi daha once?
Canım onu ben de çok düşündüm ama kas kütlesi artacak tartıda artı çıkarım diye yapmıyorum. 53.0 olunca başlayacağım ben. O hrika birşey.

konuşma benimle miutek yalan oldu güya 1 er kilo verecektik

mium insallah bi daha asla girmezsin listeye
Amin canım amiiiin ama liste müthiş bi engelleyici yeme anlamında valla.
@MiuLego cnm.. sana demiştim hemen mezun olma önce hedefine tam ulaş diye..
keşke ya. Ya aslında hedefime ulaşmıştım ya hippo hedef 55 ti benim. Ama yok şimdi 53 istiyorum. Verdikçe veresim geliyor.
Ya benim de sabah 7 de telefonum çaldı baktım eşimin teyzesinin kızı. Bizim burda sınava gelmiş. Dünden söylemişti aslında da ben sınavdan sonra gelecek sanmışım
Hahahhaha olsun gün içinde spor yaparız biz de hallederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…