Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bazen ben de düşünüyorum 2 adam tutayım bi temiz dövdüreyim şaka bi yana cidden baya kırdı bu sefer. Kaç saattir ağlamaktan gözlerim şişti. Onun umurunda bile değil. Yattı bi de horluyor utanmadan.

Bazen ben de düşünüyorum 2 adam tutayım bi temiz dövdüreyim şaka bi yana cidden baya kırdı bu sefer. Kaç saattir ağlamaktan gözlerim şişti. Onun umurunda bile değil. Yattı bi de horluyor utanmadan.
Ee rahatladı tabi çenesi düşünce. Erkeklerin geneli böyle. Sabah da hiçbir şey olmamış gibi davranır kesin. Olan sana olur. Takmamaya çalış, ne diyim. Allah sabır versin.

Senin o sağlıklı menünü yerim ben yerim

Kızlar yeni acilden geldik.saat 1 buçuk ta bir uyandım ki oğlan cayır cayır yanıyor ateş 39.5.bu saate kadar hastanedeydik yavrum helak oldu.bir türlü toparlamiyor çocuk ya bende onunla birlikte helak oluyorum.
Gecmis olsun canim

Kızlar yeni acilden geldik.saat 1 buçuk ta bir uyandım ki oğlan cayır cayır yanıyor ateş 39.5.bu saate kadar hastanedeydik yavrum helak oldu.bir türlü toparlamiyor çocuk ya bende onunla birlikte helak oluyorum.
Gecmid olsun canim iyi ki uyanmissin Allah korysun havale gecirirdi cok yukselmus atesi

Çok geçmiş olsun canım enfeksiyon mu üşütme mi canim.

Kızlar yine acile gittik 39.6 oldu.düşmüyor ya deli olacam grip olmuştu zaten 3 gün önce şimdi de boğaz enfeksiyonu dedi.antibiyotik verdi.paranoks fitil de aldım evde bulunsun diye.

Gecmid olsun canim iyi ki uyanmissin Allah korysun havale gecirirdi cok yukselmus atesi
Evet yaa annelik icgudusumu bilmiyorum ama eğer biraz daha geç olsaydı çok kötü şeyler olurdu Allah korudu yavrumu.şimdi yine var 37.8 şuan da

Evet yaa annelik icgudusumu bilmiyorum ama eğer biraz daha geç olsaydı çok kötü şeyler olurdu Allah korudu yavrumu.şimdi yine var 37.8 şuan da
Korkma canım menenjit vb olmadıktan sonra havale geçirse de beyne zarar vermez. Biz artık kızdan dolayı nörolog gibi olduk. Ateşi kontrol altında tut 38 geçmeden ateş düşürücü verme. Ateş vücudun savunma mekanizması gibi. Milropları öldürmek için çıkıyor. Çok yukselmedikçe bu mekanızmaya müdahale etmemek lazım. Antibiyotik başladılar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…