Ee rahatladı tabi çenesi düşünce. Erkeklerin geneli böyle. Sabah da hiçbir şey olmamış gibi davranır kesin. Olan sana olur. Takmamaya çalış, ne diyim. Allah sabır versin.Bazen ben de düşünüyorum 2 adam tutayım bi temiz dövdüreyimşaka bi yana cidden baya kırdı bu sefer. Kaç saattir ağlamaktan gözlerim şişti. Onun umurunda bile değil. Yattı bi de horluyor utanmadan.
Sağol canım. Huzur batıyor bazen.Ee rahatladı tabi çenesi düşünce. Erkeklerin geneli böyle. Sabah da hiçbir şey olmamış gibi davranır kesin. Olan sana olur. Takmamaya çalış, ne diyim. Allah sabır versin.
İyi geceler canım. Benim kız uyanık onu bekliyorumCanım bebi uyandı, çıkıyorum ben. Musaitsen uyumaya çalış biraz.
Bu bana bir yerden tanidik geliyorÇok yedim çok. Tazmanya canavarı gibi sildim süpürdümeşimle de tartıştık onun siniriyle yemeğe verdim kendimi.
Senin o sağlıklı menünü yerim ben yerimMenü bildiriyorum
Sabah 8:30
2 haşlanmış yumurta
2 yk domates biber kavurması
Az domates salatalık
1 porsiyon lor
Öğlen 13:00
1 porsiyon taze fasulye
1 kase yoğurt
Akşam 18:39
1 porsiyon bamya
1 kase yoğurt
Su yatana 3 ltyi geçer. Spor akşam yapacağım. 21:00 gibi.
Gecmis olsun canimKızlar yeni acilden geldik.saat 1 buçuk ta bir uyandım ki oğlan cayır cayır yanıyor ateş 39.5.bu saate kadar hastanedeydik yavrum helak oldu.bir türlü toparlamiyor çocuk ya bende onunla birlikte helak oluyorum.
Gecmid olsun canim iyi ki uyanmissin Allah korysun havale gecirirdi cok yukselmus atesiKızlar yeni acilden geldik.saat 1 buçuk ta bir uyandım ki oğlan cayır cayır yanıyor ateş 39.5.bu saate kadar hastanedeydik yavrum helak oldu.bir türlü toparlamiyor çocuk ya bende onunla birlikte helak oluyorum.
Geçmiş olsun canım... Nesi varmış ne dedilerKızlar yeni acilden geldik.saat 1 buçuk ta bir uyandım ki oğlan cayır cayır yanıyor ateş 39.5.bu saate kadar hastanedeydik yavrum helak oldu.bir türlü toparlamiyor çocuk ya bende onunla birlikte helak oluyorum.
Pişt sus çaktırma. Birbirimizden sorumluyuz ya. Gözü korksun diye yazdım
Çok geçmiş olsun canım enfeksiyon mu üşütme mi canim.Kızlar yeni acilden geldik.saat 1 buçuk ta bir uyandım ki oğlan cayır cayır yanıyor ateş 39.5.bu saate kadar hastanedeydik yavrum helak oldu.bir türlü toparlamiyor çocuk ya bende onunla birlikte helak oluyorum.
Onlar gittikten sonra yaparsın canım.sen yeter ki enerjini topla@MiuLego benim kahvaltıya misafirim geldi. Spor kaldı..
EvetGecmid olsun canim iyi ki uyanmissin Allah korysun havale gecirirdi cok yukselmus atesi
Yok saat 9 da televizyonda adamın biri yaptırıyor ona başlayacaktık yarına inşallah artık.Onlar gittikten sonra yaparsın canım.sen yeter ki enerjini topla
Korkma canım menenjit vb olmadıktan sonra havale geçirse de beyne zarar vermez. Biz artık kızdan dolayı nörolog gibi olduk. Ateşi kontrol altında tut 38 geçmeden ateş düşürücü verme. Ateş vücudun savunma mekanizması gibi. Milropları öldürmek için çıkıyor. Çok yukselmedikçe bu mekanızmaya müdahale etmemek lazım. Antibiyotik başladılar mıEvetyaa annelik icgudusumu bilmiyorum ama eğer biraz daha geç olsaydı çok kötü şeyler olurdu Allah korudu yavrumu.şimdi yine var 37.8 şuan da
Geçmiş olsun antibiyotiği düzenli kullan geçer allahın izniyle panik yapmaKızlar yine acile gittik 39.6 oldu.düşmüyor ya deli olacamgrip olmuştu zaten 3 gün önce şimdi de boğaz enfeksiyonu dedi.antibiyotik verdi.paranoks fitil de aldım evde bulunsun diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?