- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
0.3 un üstü olması için ben kaç gram vermeliyim? 230 gr mı oluyor 77 kiloya?Bence uygun
Sana sopa gelecek şimdi0.3 un üstü olması için ben kaç gram vermeliyim? 230 gr mı oluyor 77 kiloya?
Diskalifiye diyor canım ondan hesaplama gereği duydum. Ben sizlersiz, ne yaparım.Sana sopa gelecek şimdi0,3 ü hesaplama yüzde 1i hesapladık ona odaklan
Geçti o saat 9 a kadar eklemen lazımdıDünkü spor listesi kaçıncı sayfada bilen var mı?
3. Hafta canım. Hemen bu hafta değil.Diskalifiye diyor canım ondan hesaplama gereği duydum. Ben sizlersiz, ne yaparım.
Dün gece yaptım, aklıma yeni geldi, neyse sağlık olsun.Geçti o saat 9 a kadar eklemen lazımdı
Neyse ekliyim hadi. Bi daha 9 u geçmesinDün gece yaptım, aklıma yeni geldi, neyse sağlık olsun.
Onu anladım da ,0,30 yüzde kaç grama denk geliyor onu bilmek istedim. Kafadan yanlış olmadıysa.3. Hafta canım. Hemen bu hafta değil.
Yorulma boşver, kalsın. Uğraşma.Neyse ekliyim hadi. Bi daha 9 u geçmesin
Hedefini yüksek tut kuzum o zaman o yüzde 30 illaki gelirDiskalifiye diyor canım ondan hesaplama gereği duydum. Ben sizlersiz, ne yaparım.
Canım onu ben de çok düşündüm ama kas kütlesi artacak tartıda artı çıkarım diye yapmıyorum. 53.0 olunca başlayacağım ben. O hrika birşey.
sıcaktan 2-3 gündür çalışamıyorum toparlanmam lazım ya..
Yok canım daha dünkü sporları girmedim ki. Misafirim vardı gitti. Eşim çıksın girerim.Yorulma boşver, kalsın. Uğraşma.
Ne demek bu?@hippotalamus beni de kanatlarının altına alır mısın kendimi çok,yalnız hissediyirummmmm
Yaparız bizBen de 63.3 olcam
Kız beni katil mi etcen aaaaaaa
Kim ki2 3 gün tartilmayacam diyenler var da benden duymuş olma
Vaaaayyyyyy ha ri ka sıııınnnnnnnn bravo beeeeeeeSporumu yazayım akşam kopyala yapıştır yaparım:)
45 düz squat
45 sumo squat
45 mekik
45 çapraz mekik
60 ar sağ ve sol bacak
55 sn plank
45 er sağ ve sol bacak çekme
50 sn wall sit
15 dakika dans
Gel mi? Benim zortime mi?Geltevafuk55 gel kuzum..
Çok çok iyi harika!!!!Kızlar bu takımlar arası performans uygulamasını takım içinde yapmaya karar verdim.bizimki şöyle olacak. Bir hafta yuzdesi 0.30 un altında kalan sarı kart alacak. Diğer hafta yuzdesini 1 in üzerine çıkaramazsa ceza alacak. Diğer hafta yine çıkmazsa diskalifiye olacak. Ne dersiniz.
Flo heeeeeee heeeeeeee 0.3 ün üstüymüş heee0.3 un üstü olması için ben kaç gram vermeliyim? 230 gr mı oluyor 77 kiloya?
Öyle aslında evet ama işte artı gelince de moralim bozukur diye ben daha başlamadım. Ama onu art arda yapman gerekiyor diye biliyorum. 3 level ı var her kevel 10 gün toplam 1 ay sürecek.vucut sikilassin da. yavas kilo vereyim noolcak. ben yapicam galiba. hergun yapamam zaten de. donusumlu yaparim
Yeaaahhhh
Hahahaha hahahah dimi ya. Ay ne kötü besleniyodum karpuz maşallahın var şimdi. Ben düzelteceğine inanmıyodum inan ki. Valla harikasın maşallah canım. Simit de neymiş. Balıklar karatay kahvaltıları şuan harikasın!!!yok kiz ne olcak bi kereden. Dun kaptan dedi ya az kilo verenlerin haftalik listeleriini cikardim, ifsa edicem diyeBir an gozumun onunden yedigim simitler film seridi gibi gecti
Tamam her cuma geldiğimiz kiloya göre minimum verilmesi gerek %1 verilmesi gereken hesaplar eklerim benOnu anladım da ,0,30 yüzde kaç grama denk geliyor onu bilmek istedim. Kafadan yanlış olmadıysa.
Yuzde 1 çoğu zaman kimse veremiyor. Herkesi postalayacak mısın yoksa?Tamam her cuma geldiğimiz kiloya göre minimum verilmesi gerek %1 verilmesi gereken hesaplar eklerim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?