Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

***12. Takım 526. Etap***

TAKIM İÇİ ORTAKLAR KAPIŞMASI SONUÇLARI

1. Korhi-Asya => %2,16 (KARATAY Askerleri)

2. Anka-Gülbe => %1.21 (MAHŞERİN Gülkankası)

3. Miu-Tevafuk => %0,94 (MİGOTEK Zortiliği)

4. Umut-Marselinda => %0,57 (UMARS Gezegeni)

5. hippo-bursa => %0,55 (HİPOBUR Yüzücüleri)

6. Karpuz-Jala => % 0,41 (ACITATLI Cümbüşü)

7. Eylül-İnci => % 0,15 (BAZLAMA Ortiliği)

8. Sily-Flo => %-1
(FLOİLY İğnesi)

İLK 3 te yer alan ortilere alkışlar tebriklerrrr

Yüzdesi eksi olan ismi lazım değil ortilere haftaya takımı sırtlama görevi veriyorum. Ne demek eksi ya !

Haftaya tüm ortilerin yüzdesi 1 in üzerinde olacak unutmayın!

Gerçi 1. Ortiler belli migotek ama kalan sıralama için kapışın hadi tamam tamaaaammmm

Son düzenleyen: Moderatör:
Oooo git gide sertlesiyor kurallar

eylul7158eylul ortim bu hafta boyle olmamali

İ
Ankanın amacı hepimizi postalayıp tek başına takım olmakmış tek başına yarışacakmış diğerleriyle kafaf tutuyormuş florence_N
Heee aynen aynen. İyi de bu kural zaten var aslında sadece kotayı yükseltip %30 dedim. Yaparsınız siz yaparsınız %1 le gelirsiniz hiç bu hesaplara gerek kalmaz

Canım senin bebis kız mı erkek mi ılık bir dus ve koltuk altlarına kasıklarına sirkeli su ile tampon yap kuzum, zaten biliyorsundur da sadece hatirlatayim dedim. Titrese bile üzerini örtme canım
erkek gülüm.evet hepsini yaptım başında bekliyorum öyle.ne ateşmiş yaa anamız ağladı

hepiniz sağolun kızlarşuan başım çatlıyor gözlerim kapanıyor.oğlan ağlayıp ağlayıp üzerime atılıyor düşecem diye korkuyorum

Anka ben her türlü fikire açığım. Hatta lütfen hatalarımızı yaz vazgeçme.. eliştirilmiceksek burda işimiz ne??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…