Şartlar agirlasiyor anooommmm.
Oooo git gide sertlesiyor kurallarKızlar bu takımlar arası performans uygulamasını takım içinde yapmaya karar verdim.bizimki şöyle olacak. Bir hafta yuzdesi 0.30 un altında kalan sarı kart alacak. Diğer hafta yuzdesini 1 in üzerine çıkaramazsa ceza alacak. Diğer hafta yine çıkmazsa diskalifiye olacak. Ne dersiniz.
Ya niye veremesin kimse %1 flo zaten tabloda var %1 için çok büyük kilolar vermek gerekmiyor ki bak ne kadar az. Yaparız biz güven bize kendineYuzde 1 çoğu zaman kimse veremiyor. Herkesi postalayacak mısın yoksa?
Çıldırırsın çok eğlenceliOooo git gide sertlesiyor kurallar
***12. Takım 526. Etap***
TAKIM İÇİ ORTAKLAR KAPIŞMASI SONUÇLARI
1.Korhi-Asya => %2,16 (KARATAY Askerleri)
2.Anka-Gülbe => %1.21 (MAHŞERİN Gülkankası)
3.Miu-Tevafuk => %0,94 (MİGOTEK Zortiliği)
4.Umut-Marselinda => %0,57 (UMARS Gezegeni)
5.hippo-bursa => %0,55 (HİPOBUR Yüzücüleri)
6.Karpuz-Jala => % 0,41 (ACITATLI Cümbüşü)
7.Eylül-İnci => % 0,15 (BAZLAMA Ortiliği)
8.Sily-Flo => % -1 (FLOİLY İğnesi)
İLK 3 te yer alan ortilere alkışlar tebriklerrrr
Yüzdesi eksi olan ismi lazım değil ortilere haftaya takımı sırtlama görevi veriyorum. Ne demek eksi ya !
Haftaya tüm ortilerin yüzdesi 1 in üzerinde olacak unutmayın!
Gerçi 1. Ortiler belli migotekama kalan sıralama için kapışın hadi tamam tamaaaammmm
Ankanın amacı hepimizi postalayıp tek başına takım olmakmış tek başına yarışacakmış diğerleriyle kafaf tutuyormuşflorence_N
Heee aynen aynen. İyi de bu kural zaten var aslında sadece kotayı yükseltip %30 dedim. Yaparsınız siz yaparsınız %1 le gelirsiniz hiç bu hesaplara gerek kalmazAnkanın amacı hepimizi postalayıp tek başına takım olmakmış tek başına yarışacakmış diğerleriyle kafaf tutuyormuşflorence_N
erkek gülüm.evet hepsini yaptım başında bekliyorum öyle.ne ateşmiş yaa anamız ağladıCanım senin bebis kız mı erkek mi ılık bir dus ve koltuk altlarına kasıklarına sirkeli su ile tampon yap kuzum, zaten biliyorsundur da sadece hatirlatayim dedim. Titrese bile üzerini örtme canım
Geçmiş olsun :))hepiniz sağolun kızlarşuan başım çatlıyor gözlerim kapanıyor.oğlan ağlayıp ağlayıp üzerime atılıyor düşecem diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?