Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Herkeşleri opecem seni opmeyecem

Kızlar annem çok kızıyor teli elimde görünce. . Şuan wc den yazıyorum gizli gizli..
Hahahahahahhaha
@MiuLego insanlar kanatlarımın altına girmek istiyorsa ben napabilirim??
Keserim o kanatları
4-5 tane mi? Ya 1 tane yeseydin 4-5 ne nesi masum full yap çekiyor içine o. Ah hippo ah.. spor yapacaksın çok çok fazla bunun için. Hem de çok!
Herkeşleri opecem seni opmeyecem
Kız deli etme beni aaaaa

Pisileri yok edene kadar cikma oradan
Hahahah haahhahaa
Bakkkkk öpmiceksin ya

Fındık ezmesi yaptım ben tatmadım ama ablam çok güzel olmuş dedi

Eklentiler

• IMG_3076.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 29

dis gucler bunlar hep dis gucler. yemeksepeti'ne erisimim kesilince duzeldim

Canıö noldu kimle neden kavga etti dur sakinleş bi su iç
Valla hala elım ayağım titriyor kahvaltıya oturacaktık balkonda bizim kapının önünde biri Bı cocuga hap satıyormuş esım gördü Bı daha benım kapımın önünde görürsem falan sonra cocuk bagırmaya basladı senı delik deşik ederim kursuna dizerim bilmem ne esım çoştu asagı inecek tutsam tutamıyorum adam ıkı metre 110 kilo kolumdan tutup kenara itti kapının önünde ayagına kapanıp yapıstım ne olur yapma kızın var onu düşün dıye sonra kaynım kv geldi tuttu hala bagırıyor esım işe gitti giderken indim asagı yolcu etmek için cocugu gördü satanı yani yan tarafta oturuyor zaten arabayı aniden durdurup koştu yanına yakasından tutup kaldırdı allahım ölüyorum sandım o an cocuk yalvarıyor özür dilerim falan esım bıraktı konuştu ne dedı bilmiyorum sonra sakince bıseyler daha dedı bindi gitti işe

dis gucler bunlar hep dis gucler. yemeksepeti'ne erisimim kesilince duzeldim
Dimi ay o yemekseppeti ne kötü bişey ya. Yok yol hiç girmemek erişmemek lazım kuzum. Ne varsa ev yemeğinde var sağlıklı misler gibi
Hiççç kaptan yok nerde demeyin haberiniz olsun
Hahahhahah tamammmm
Ah canım ya.. eşin çok hassas duyarlı bir insan demek ki. Sessiz kalamamış. İnsan korkuyor tabi öyle tekinsiz tiplerden.. inşallah birdaha gelmezler de görmezsiniz o pis insanı da.. kıyamam ucuz atlatmışsınız yine de.
Bugun Bı uğursuzluk var heralde burda da bıseyler olmuş allahım kimin ne sıkıntısı varsa feraha cıkarsın İnş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…