Herkeşleri opecem seni opmeyecemNe demek bu?kimse yaklaşmayacak tevafuka. Valla bela olurum. Ben kıskanç insanım. Kimse dedim!!!
Yaparız biz
Kız beni katil mi etcen aaaaaaa
Kim ki
Vaaaayyyyyy ha ri ka sıııınnnnnnnn bravo beeeeeee
Gel mi? Benim zortime mi?
HİPPOOOOOOO
GEBERTİRİM AY. Uzak dur
Çok çok iyi harika!!!!
Flo heeeeeee heeeeeeee 0.3 ün üstüymüş heee
Öyle aslında evet ama işte artı gelince de moralim bozukur diye ben daha başlamadım. Ama onu art arda yapman gerekiyor diye biliyorum. 3 level ı var her kevel 10 gün toplam 1 ay sürecek.
Yeaaahhhh
Hahahaha hahahah dimi ya. Ay ne kötü besleniyodum karpuz maşallahın var şimdi. Ben düzelteceğine inanmıyodum inan ki. Valla harikasın maşallah canım. Simit de neymiş. Balıklar karatay kahvaltıları şuan harikasın!!!
Kızlar annem çok kızıyor teli elimde görünce. . Şuan wc den yazıyorum gizli gizli..
Canıö noldu kimle neden kavga etti dur sakinleş bi su içKızlar elım ayağım titriyor cok kotuyum esım kavga etti
HahahahahahhahaKızlar annem çok kızıyor teli elimde görünce. . Şuan wc den yazıyorum gizli gizli..
Keserim o kanatları@MiuLego insanlar kanatlarımın altına girmek istiyorsa ben napabilirim??
4-5 tane mi? Ya 1 tane yeseydin 4-5 ne5816bursa ben kahvaltıda 4-5 tane pişi yedim. . bahane gibi olmasın ama küçücüktü.. annem bardakla kesti.. minik minik çok masum görünüyordu.. bi yandan yedim bi yandan ağlıcaktım nerdeyse vicdan azabından.. annemler çok güldü bana..
Kız deli etme beni aaaaaHerkeşleri opecem seni opmeyecem
Hahahah haahhahaa
Pisileri yok edene kadar cikma oradan
Bakkkkk öpmiceksin ya
Nolucuk kiGörümcem geldi kızlar
Hahahaha hahahah dimi ya. Ay ne kötü besleniyodum karpuz maşallahın var şimdi. Ben düzelteceğine inanmıyodum inan ki. Valla harikasın maşallah canım. Simit de neymiş. Balıklar karatay kahvaltıları şuan harikasın!!!
Hiççç kaptan yok nerde demeyin haberiniz olsunNolucuk ki
Valla hala elım ayağım titriyor kahvaltıya oturacaktık balkonda bizim kapının önünde biri Bı cocuga hap satıyormuş esım gördü Bı daha benım kapımın önünde görürsem falan sonra cocuk bagırmaya basladı senı delik deşik ederim kursuna dizerim bilmem ne esım çoştu asagı inecek tutsam tutamıyorum adam ıkı metre 110 kilo kolumdan tutup kenara itti kapının önünde ayagına kapanıp yapıstım ne olur yapma kızın var onu düşün dıye sonra kaynım kv geldi tuttu hala bagırıyor esım işe gitti giderken indim asagı yolcu etmek için cocugu gördü satanı yani yan tarafta oturuyor zaten arabayı aniden durdurup koştu yanına yakasından tutup kaldırdı allahım ölüyorum sandım o an cocuk yalvarıyor özür dilerim falan esım bıraktı konuştu ne dedı bilmiyorum sonra sakince bıseyler daha dedı bindi gitti işeCanıö noldu kimle neden kavga etti dur sakinleş bi su iç
Noldu kız??Kızlar elım ayağım titriyor cok kotuyum esım kavga etti
Yazdım cnm yukarıdaNoldu kız??
Kızlar annem çok kızıyor teli elimde görünce. . Şuan wc den yazıyorum gizli gizli..
Dimi ay o yemekseppeti ne kötü bişey ya. Yok yol hiç girmemek erişmemek lazım kuzum. Ne varsa ev yemeğinde var sağlıklı misler gibidis gucler bunlar hep dis gucler. yemeksepeti'ne erisimim kesilince duzeldim
Hahahhahah tamammmmHiççç kaptan yok nerde demeyin haberiniz olsun
Ah canım ya.. eşin çok hassas duyarlı bir insan demek ki. Sessiz kalamamış. İnsan korkuyor tabi öyle tekinsiz tiplerden.. inşallah birdaha gelmezler de görmezsiniz o pis insanı da.. kıyamam ucuz atlatmışsınız yine de.Valla hala elım ayağım titriyor kahvaltıya oturacaktık balkonda bizim kapının önünde biri Bı cocuga hap satıyormuş esım gördü Bı daha benım kapımın önünde görürsem falan sonra cocuk bagırmaya basladı senı delik deşik ederim kursuna dizerim bilmem ne esım çoştu asagı inecek tutsam tutamıyorum adam ıkı metre 110 kilo kolumdan tutup kenara itti kapının önünde ayagına kapanıp yapıstım ne olur yapma kızın var onu düşün dıye sonra kaynım kv geldi tuttu hala bagırıyor esım işe gitti giderken indim asagı yolcu etmek için cocugu gördü satanı yani yan tarafta oturuyor zaten arabayı aniden durdurup koştu yanına yakasından tutup kaldırdı allahım ölüyorum sandım o an cocuk yalvarıyor özür dilerim falan esım bıraktı konuştu ne dedı bilmiyorum sonra sakince bıseyler daha dedı bindi gitti işe
Bugun Bı uğursuzluk var heralde burda da bıseyler olmuşallahım kimin ne sıkıntısı varsa feraha cıkarsın İnş
Canim gecmis olsun o tipler cok tehlikeli hic uğraşılmaz ama kapinin önünde gorunce dayanamadi demek ki ayyy noldu ulkemize ya alanen satış yapıyorlar Allah ıslah etsinYazdım cnm yukarıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?