Ortim ben de kötüydüm bide meyve yedim simdi offfKizlar menumu yazarsam beni tasa tutarsinizz benn maffettim batirdim cok fena dagittim yarindan intubarwn hakedene kadar asla kacamak yapmiycam bugun sinavim agirdi ve veremedim ole guzel seyler vardi ki hepaide bemim sevdigim simdi geldik dogum hunundeninciakis
Bide aksam aksam yedim nasilda bi uykum var uyuyunca dirwk kilo olarak donecek bana
Jilian'ı ben de denedim. Kol cevirmede bıraktım. O nasıl bir hareket yaw, acayip hızlılar.
En alttaki benim ki ben onu seviyorumBu ikisini üst üste yaptım, 2 olan video daha eğlenceli. Tipiriklerin tipini incelerken vakit çabuk geçiyor. Soldaki neneye bayıldım. Kadına ne icirdilerse :)
Eki Görüntüle 2021697
Çok baktım ama full videolar yok. 2 tane bulup indirmiştim 60 ve 70 dakika. walkathome.com orijinal site mi bilmiyorum ama orada da çeşit çok. Fun olanlar iyiymiş. 2 mil yaptım bu akşam ama 3 mil bir video var YouTube'da onun kadar ter attım. Torrent i yanlış kullanıyorum sanırım.torrentden indirsene. vardir kesin orda.
Yarın da ona bakayım. Tek başına olduğu videolar sıkıcı.En alttaki benim ki ben onu seviyorum
Aynen noldu bizeAbooo saldik iyice ikimizde
Çok baktım ama full videolar yok. 2 tane bulup indirmiştim 60 ve 70 dakika. walkathome.com orijinal site mi bilmiyorum ama orada da çeşit çok. Fun olanlar iyiymiş. 2 mil yaptım bu akşam ama 3 mil bir video var YouTube'da onun kadar ter attım. Torrent i yanlış kullanıyorum sanırım.
yarın sıfır kaçamakla başlıyoruz tamam mı ortişimOrtim ben de kötüydüm bide meyve yedim simdi offf
Bu program mı?https://utorrent.en.softonic.com/windows bu siteden torrent programini indiriyosun 9baska programlar da var ama ben bunu kullaniyorum) Sonra da http://kickasstorrents.to te arama yapiyosun. basinca indiriyo zaten otomatik. Once torrent dosyasini indiriyo minicik. sonra da videoyu indiriyo
Söz ortimyarın sıfır kaçamakla başlıyoruz tamam mı ortişim
Amblemi aynı.bende boyle gorunuyo:
programin adi utorrent
kelekkarpuz boyle bir ekran cikiyorm senin gönderdiğin mesajdaki gibi liste yok. Cepten girdiğim için mi acaba?Eki Görüntüle 2021713
İnternet tamir olsun da bilgisayardan bakayım o zaman. Şimdi ek paket aldım bitmesin.cepten girdigin icindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?