Öncekilerle aynı canım tefal. Çok memnunum ben de hep başına bişey geliyor.Anka ne aldın tartı. . Bende istiyorum yeni tartı. .
2. Yokken gündüz yürüyüş bandında 5 km yürüyüş. . Gece herkes uyuyunca pilates.. müzikleri falan atlayınca 60 dk oluyordu.. en son esneme hareketlerinde uyuyordum :))70 dk çok canım çatlar çocuklar benim o kadar bekleyemez.ben de sıkılırım zaten. Bizim spordan sonra platese başladılar tv de de ondan dedim şakasına... Ben şimdilik leslie ve bölgesel hareketlerle devam edeyim.
Bana link atsan bende alim :))Öncekilerle aynı canım tefal. Çok memnunum ben de hep başına bişey geliyor.
Eylul bu kiloyla gelirsen gozume gorunme canım.PAZARTESİ TARTI KONTROL
1. Miu: (54.3/55.4/+1.1)
2. İnci(67.4/68/+600)
3.prensesmat (69.4/68.8/0.6)
4. karpuz (71.8/71.5/0.3)
5.eylul (58.20/60.90/+2.70
Canım son mesaja eklesenePAZARTESİ TARTI KONTROL
1. Miu: (54.3/55.4/+1.1)
2. Flo 77.4/77/-0.4
Altına ekleyerek devam edelim kızlar
Günaydın zortimmmmm çok da fazla değilmiş menün üzüldüğüne değmez sadece su tutabilir vücudun onu atmaya bak. Su-yeşilçay-limon kürünü dene bolc yeşilçay iç bi de sporla gayet güzel olur. Su az olmuş sadece ve bugün spor mutlaka olsun olur muGunaydinlaaarrrr
Dünün menüsünü toparlayayım yazayım
Sahur: salatalık 1 elma 4 kayisi
Avuç içi çiğ fındık
Sütlü kahve şekersiz
Iftar 20,30: 1 kepçe çorba
1 kepçe taze fasulye
Cacık ve 5 kaşık bulgur pilavi
Ara 2 c3viz
Ara yeşil nohut (saymadım)
Su 1,5 litre
@MiuLego
hahahahaha emzire emzire başardın. Tebrik ederim piremses inşallh bir daha 69 ları görmezsinVeeee sonun da 68 gördüm
Ha ri kaaaaaaaaaaa benim de 2. günüm inşallah tertemiz olucuuukgunaydin kizlar
Karatay kahvaltisiyla basladim. kacamaksiz 4. gunum insallah
kilo: 71.8-71.6-71.4-71.5
bugun sadece karin calisip yuzucem. dun Jillian oldurdu beni. gidip bi de yanlis videoyu yapmisim.
Cuma kilo bildirimine yetişir misin hippoGünaydın canlar.. ben tartılmaya gidiyorum. . @MiuLego anlarama her sabah uyanınca elim ayağım şişiyo burda. . Bıktım artık ya..
belki yaparım mı? Dün yediklerini unuttun sanırımKızlar bugün yüzme yok.. havuz pazartesi bakımda.. yürüyüş ve leslie yaparım belki ama her tarafım ağrıyo bugün.. Özellikle kollarım..bunda bebeğimin ve yüzmenin etkisi var
puahahahaha hahahaha hahahahahaBen kilo bildiremiycem netim yok bitmis elektikler kesik sular da akmiyoben bildirmesem olmaz mi yaa utaniyorum da
ben inanıyorumKizlar alsam yiyip yattim tuvaletede cikamadim bu kadar arti yoktur sanmiyorim a yine en az 1.5 kilo artidayim telafi edicem
hahahahah düzenledim düzenledimKız flo niye başına eksi koyuyon. Yüreğime iniyordu
Ayy bu terazi galiba benimkinden ben hic memnun degilim seninki iyi cikar insallaj
ortim nolur dikkat bu hafta bende dikkat edicem yaparız biz sıkıntı yok zaten 2 günde o kadar kilo alınmaz benceKizlar alsam yiyip yattim tuvaletede cikamadim bu kadar arti yoktur sanmiyorim a yine en az 1.5 kilo artidayim telafi edicem
Merak etme kaptanim ben asla bu kiloya razi degilim gidecekEylul bu kiloyla gelirsen gozume gorunme canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?