Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

PAZARTESİ TARTI KONTROL

1. Miu: (54.3/55.4/+1.1)

2. İnci (67.4/68/+600)

3.prensesmat (69.4/68.8/0.6)

4. karpuz (71.8/71.5/0.3)

5.eylul (58.20/60.90/+2.70)

6. Flo (77.4/77/0.4)

7.hippo (83.3/83.1/0.2)

Kızlar ben spor minderi de almak istiyorum
Pilates matı mı işte her neyse
Kullanan tavsiye edebilecek var mı
Para verirsem spor yaparım
10mm olsun istiyorum ama incelerde iş görür mü ki

PAZARTESİ TARTI KONTROL

1. Miu: (54.3/55.4/+1.1)

2. İnci (67.4/68/+600)

3.prensesmat (69.4/68.8/0.6)

4. karpuz (71.8/71.5/0.3)

5.eylul (58.20/60.90/+2.70)

6. Flo (77.4/77/0.4)

7.hippo (83.3/83.1/0.2)

8. Tevafuk(61,9/62,5/+0.6)

Olacak kuzum o artı cumaya kalmayacak ve eksi de olacak. Dediklerini yaoacam hepsini hem spor hem ödem çayı

kızlar ben takımdan ayrılayım yaa,ya ben başaramicam galiba.Bu hayat benden ne istiyorsa ne derdi varsa benle bilmiyorumönce eşimle tartışma kavga dövüş şimdi de oğlanın hastalığı.gecem gündüzüm yok dinlenmek yok2 gündür 3 saatlik uykuyla ayaktayım.saat 3 buçuktu gece artık dama dedim dünyaları yedim yaabenden bir halt olmicak.

hayir asya birakmak yok. kacirdigin yerden yakaliycaksin. bu hissettiklerin gecici. canim bi gayret hadi.

baksana bir suru insan arti cikti. hepimiz ayni durumdayiz. pes etmek yok

Sendwn yana hic supem yok yapacam dediysen yaparsin bende elimden gelenin daha fazlasini yapicam bu hafta
yapıcaz ulan
Ben de alcam ama birer kiloluk
Üç çok değil mi
yok kız değil beni anca keser
Kızlar ben spor minderi de almak istiyorum
Pilates matı mı işte her neyse
Kullanan tavsiye edebilecek var mı
Para verirsem spor yaparım
10mm olsun istiyorum ama incelerde iş görür mü ki
ince alma sakın ben az para veriyim diye eve ince aldım her yerimi mahvediyor ya. Kalınından al biraz pahalı ama değer
Ben sana kendimden çok güveniyorum artı atma konusunda atamazsan bile elinden geldiğinin fazlasını yaptığını biliyorum

Çok fazla kuzum 1,5 bence ideal
oy ağzından bal da damlarmış ya öpceeem
Kendi adıma artıda değildim ama dün iftar saati hem geç hem de yediğim şeyler şişiren şeyler olduğu için diye düşünüyorum
zortim gözlerim yerinden çıkıyodu ay. O kesin dün yediğinden çok normal bi sonuç bu ödem tuttun kalıcı kilo değil. Gider kuzum hiç merak etme
Olacak kuzum o artı cumaya kalmayacak ve eksi de olacak. Dediklerini yaoacam hepsini hem spor hem ödem çayı
oh oh oh ben de yapıcam öğleden sonra soda-yeşilçay-limon hazırlıcam 1 lt oh mis
gitsen nolcak?daha mı iyi
bence 3 gayet iyi.
ben bacak hareketlerinde (squat-lunge falan yaparken) 5 kg kullaniyorum.
Kollarda genelde 3kg.
aynen aynen aldım gitti 3 er kg lik. Kol için istiyorum asıl ben de. yoksa squat vs için az gelir ama amacım o değil. İnşallah hemen gelir de kullanırım

yaaa yemin ederim varya vicdan azabından ölücem.ama bir dikiş tutmadı yaa.gece boyu uyanık olunca saldırıyor insan resmen yaa.takıldım kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…