Sen dediysen yaparsinCumaya 53.3 olcam zortime söz verdim. Miu Show yapıcam
Ama nasıl hiç bir fikrim yok
Yaparım demi ver gazı eylülümmmmSen dediysen yaparsin
Incim sorma cok canim sıkkın bugun karatay kahvaltidiyla gune basladim sen ne yedinortim nolur dikkat bu hafta bende dikkat edicem yaparız biz sıkıntı yok zaten 2 günde o kadar kilo alınmaz bence
Sendwn yana hic supem yok yapacam dediysen yaparsin bende elimden gelenin daha fazlasini yapicam bu haftaYaparım demi ver gazı eylülümmmm
ben eti form bisküvi yedim kahvaltıdaIncim sorma cok canim sıkkın bugun karatay kahvaltidiyla gune basladim sen ne yedininciakis kacamak bitti canim
Ben de alcam ama birer kilolukKızlar 3 er kiloluk dambıl alıyorum iyi mi?
Ben yıllardır kullanıyorum çok memnunum. Üzerine 20 kere in çık 1 gr farketmiyor.Ayy bu terazi galiba benimkinden ben hic memnun degilim seninki iyi cikar insallaj
Ben sana kendimden çok güveniyorum artı atma konusundaCumaya 53.3 olcam zortime söz verdim. Miu Show yapıcam
Ama nasıl hiç bir fikrim yok
Çok fazla kuzum 1,5 bence idealKızlar 3 er kiloluk dambıl alıyorum iyi mi?
Olacak kuzum o artı cumaya kalmayacak ve eksi de olacak. Dediklerini yaoacam hepsini hem spor hem ödem çayıGünaydın zortimmmmm çok da fazla değilmiş menün üzüldüğüne değmez sadece su tutabilir vücudun onu atmaya bak. Su-yeşilçay-limon kürünü dene bolc yeşilçay iç bi de sporla gayet güzel olur. Su az olmuş sadece ve bugün spor mutlaka olsun olur mu
hahahahaha emzire emzire başardın. Tebrik ederim piremses inşallh bir daha 69 ları görmezsin
Ha ri kaaaaaaaaaaa benim de 2. günüm inşallah tertemiz olucuuuk
Cuma kilo bildirimine yetişir misin hippo
belki yaparım mı? Dün yediklerini unuttun sanırımhayır kesinlikle spor yapılıyor hem de her günkünden fazla olacak şekilde hippo. İsterse ağrıdan kıvran ama yap sporunu. Hem çivi çiviyi söker spor yapınca ağrıların geçer
puahahahaha hahahaha hahahahaha
Kızlar 3 er kiloluk dambıl alıyorum iyi mi?
kızlar ben takımdan ayrılayım yaa,ya ben başaramicam galiba.Bu hayat benden ne istiyorsa ne derdi varsa benle bilmiyorumönce eşimle tartışma kavga dövüş şimdi de oğlanın hastalığı.gecem gündüzüm yok dinlenmek yok 2 gündür 3 saatlik uykuyla ayaktayım.saat 3 buçuktu gece artık dama dedim dünyaları yedim yaa benden bir halt olmicak.
yapıcaz ulanSendwn yana hic supem yok yapacam dediysen yaparsin bende elimden gelenin daha fazlasini yapicam bu hafta
yok kız değil beni anca keserBen de alcam ama birer kiloluk
Üç çok değil mi
ince alma sakın ben az para veriyim diye eve ince aldım her yerimi mahvediyor ya. Kalınından al biraz pahalı ama değerKızlar ben spor minderi de almak istiyorum
Pilates matı mı işte her neyse
Kullanan tavsiye edebilecek var mı
Para verirsem spor yaparım
10mm olsun istiyorum ama incelerde iş görür mü ki
oy ağzından bal da damlarmış ya öpceeemBen sana kendimden çok güveniyorum artı atma konusundaatamazsan bile elinden geldiğinin fazlasını yaptığını biliyorum
Çok fazla kuzum 1,5 bence ideal
zortim gözlerim yerinden çıkıyodu ay. O kesin dün yediğinden çok normal bi sonuç bu ödem tuttun kalıcı kilo değil. Gider kuzum hiç merak etmeKendi adıma artıda değildim ama dün iftar saati hem geç hem de yediğim şeyler şişiren şeyler olduğu için diye düşünüyorum
oh oh oh ben de yapıcam öğleden sonra soda-yeşilçay-limon hazırlıcam 1 lt oh misOlacak kuzum o artı cumaya kalmayacak ve eksi de olacak. Dediklerini yaoacam hepsini hem spor hem ödem çayı
gitsen nolcak?daha mı iyikızlar ben takımdan ayrılayım yaa,ya ben başaramicam galiba.Bu hayat benden ne istiyorsa ne derdi varsa benle bilmiyorumönce eşimle tartışma kavga dövüş şimdi de oğlanın hastalığı.gecem gündüzüm yok dinlenmek yok 2 gündür 3 saatlik uykuyla ayaktayım.saat 3 buçuktu gece artık dama dedim dünyaları yedim yaa benden bir halt olmicak.
aynen aynen aldım gitti 3 er kg lik. Kol için istiyorum asıl ben de. yoksa squat vs için az gelir ama amacım o değil. İnşallah hemen gelir de kullanırımbence 3 gayet iyi.
ben bacak hareketlerinde (squat-lunge falan yaparken) 5 kg kullaniyorum.
Kollarda genelde 3kg.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?