Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

florence_N kuzum geçmiş olsun hasta olduğunu duydum hemen koştum yetiştim nasilsin bakiyim iyi misin..

Kiz jale Jalapeno ??? Benim kim oldugumu öğrendin mi artik süpürgeli tırcı

Ben begendim hippocum sarelleyi 1 ck ile kapatmissin tebrikler

hippotalamus cnm menun guzel saralle de bir kasık zararı olmaz afiyet olsun ortim sporda yap mutlaka
Bende menumu yazayım
Kahvaltı 10 da
1 yumurta
Üç biber zeytinyağında cevırdım
Peynır zeytin salatalık
Bir ceviz kadar ekmek kızımdan kaldı atılmasın dıye yedım
Ara yok
Akşam 8 de anca yeriz
Mercimek salatası
Yoğurt
2.5 litre su
Spor lesli 2
Leslie 3 :)

*****18 Temmuz spor listesi *****
1 . Bursa leslie 2
Leslie 3

2. karpuz: 40 dk yuzme /140 dag tirmanisi/ 39 sinav/110 mekik/110 squat/250 jumping jacks/45 sprawls/45 high knees/ 50 supermen/90 sn plank/50 leg wipers/50 heel touch/25 leg raise

kızlar menüm

sabah 10,00
1 haş yum
2 köz biber
peynir
domates
çay

öğle 14,30
1 haş yum
salata
3 kaşık yoğurt
1 fincan sütlükahve

akşam 19,45
1 tabak bamya
2 kaşık yoğurt
3 kaşık bulgur pilavı

spor
30 dk yürüyüş
20 dk zumba
100 twist
40 yarım mekik,yürüyüş daha yapıcaktım oğlan akşamüstü çok yattı geç oldu eşim gelmek üzere çıkamadım o yüzden.Allahtan öğlen bantta yürümüşüm

kizlar ben neden kilo veremiyorum ya. Karatay kahvaltisini da eksik yiyomususm. Ben karatay kahvaltisi diye
1 yumurta
5 zeytin
2 kk beyaz peynir
5-6 ceviz yiyorum

anlamadim gitti. bir suru spor yapiyorum. kilolarin ustumden akmasi lazim. ama yok. aklima gelen tek sey, yeterince su icmiyo olmam. cumaya kadar bir de suyu arttirmayi denicem bakalim insallah ise yarar.

Siz ne dersiniz kizlar sizce neden kilo veremiyoruum.

Kızşar mrb. Dişimi çektirdim.çok fena ağrıyor şu an
menü yazıp müsaadenizi isteyeceğim..

Menüm

Sabah 9.00
Karatay kahv 1 yum

Öğle 13.30
1 bardak ayran
(Dişçi öncesi içtim)

Akşam 18.00
1 kase çorba
1 haşlanmış patates
Katı hiç bir şey yiyemiyorum kızlar ya
Su 1.5lt fln ancak içtim spor yok

Ağır spor yapıyorsun kasların şişiyor. Kas kütlen artıyor muhtemelen inceliyorsun ama kg olarak fazla geliyorsun. Ve ödem attırıcı şeyler kullanmıyorsub genel anlamda ödem de tutuyor olabilirsin. Sporunu kas yapıcı değil kg vermeye yönelik yaparsan direk gider. Yüzme artı diğer sporlara ayordığın vakitte de yürüyüş yapsan tempolu inanılmaz kilo verirsin.

*****18 Temmuz spor listesi *****
1 . Bursa leslie 2
Leslie 3

2. karpuz: 40 dk yuzme /140 dag tirmanisi/ 39 sinav/110 mekik/110 squat/250 jumping jacks/45 sprawls/45 high knees/ 50 supermen/90 sn plank/50 leg wipers/50 heel touch/25 leg raise
3. İnci 3 mil fast leslie 50 jump. Jack

Geçmiş olsun canim

Kızlar sporları giremedim bir turlu tabloya. Çok da bakamıyorum yazdıklarınıza. Çok yoruldum yine. İnşallah topluca sporları girip geçmişe bakacağım.

Su önemli tabii ki sporla yaktıkların suyla idrarla atılacak. En az 3.5 lt içmeye çalış. 1 lt resini detox suyu yap

bende weremiooruuum moralim yerler de....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…