Ben begendim hippocum sarelleyi 1 ck ile kapatmissin tebriklerAnka @MiuLego 5816bursa
Kahvaltı 11de..
2 dilim sucuk ve 1 yumurtadan omlet
Peynir iki kk
Domates
Salatalık
1 çk sarelle
1 dilim tt ekmek
1 dilim kepek ekmeği
Akşam 16.30
1 küçük etli biber dolması
3 kaşık yeşil fasülye
2 kaşık sarımsaklı Yoğurtlu semizotu
Salata
Spor yapınca yazarım..bide kahve içerim heralde..
Ben sana gonderdim anka...Kızlar yaa öğleden sonra da arkadaşlar gelmiş. Sabah komşum.vardı. Valla yoruldum iyice yaa.. Nerden geliyor bu bereket anlamadım ki.
Benim hep çok gelenim olur da bu sefer aynı gün fazla fazla geldilerBen sana gonderdim anka...dedim allam benim benim misafir bereketinden ankaya da ver
Ağır spor yapıyorsun kasların şişiyor. Kas kütlen artıyor muhtemelen inceliyorsun ama kg olarak fazla geliyorsun. Ve ödem attırıcı şeyler kullanmıyorsub genel anlamda ödem de tutuyor olabilirsin. Sporunu kas yapıcı değil kg vermeye yönelik yaparsan direk gider. Yüzme artı diğer sporlara ayordığın vakitte de yürüyüş yapsan tempolu inanılmaz kilo verirsin.kizlar ben neden kilo veremiyorum ya. Karatay kahvaltisini da eksik yiyomususm. Ben karatay kahvaltisi diye
1 yumurta
5 zeytin
2 kk beyaz peynir
5-6 ceviz yiyorum
anlamadim gitti. bir suru spor yapiyorum. kilolarin ustumden akmasi lazim. ama yok. aklima gelen tek sey, yeterince su icmiyo olmam. cumaya kadar bir de suyu arttirmayi denicem bakalim insallah ise yarar.
Siz ne dersiniz kizlar sizce neden kilo veremiyoruum.
Geçmiş olsun canimKızşar mrb. Dişimi çektirdim.çok fena ağrıyor şu an
menü yazıp müsaadenizi isteyeceğim..
Menüm
Sabah 9.00
Karatay kahv 1 yum
Öğle 13.30
1 bardak ayran
(Dişçi öncesi içtim)
Akşam 18.00
1 kase çorba
1 haşlanmış patates
Katı hiç bir şey yiyemiyorum kızlar ya
Su 1.5lt fln ancak içtim spor yok
Su önemli tabii ki sporla yaktıkların suyla idrarla atılacak. En az 3.5 lt içmeye çalış. 1 lt resini detox suyu yapkizlar ben neden kilo veremiyorum ya. Karatay kahvaltisini da eksik yiyomususm. Ben karatay kahvaltisi diye
1 yumurta
5 zeytin
2 kk beyaz peynir
5-6 ceviz yiyorum
anlamadim gitti. bir suru spor yapiyorum. kilolarin ustumden akmasi lazim. ama yok. aklima gelen tek sey, yeterince su icmiyo olmam. cumaya kadar bir de suyu arttirmayi denicem bakalim insallah ise yarar.
bende weremiooruuum moralim yerler de....kizlar ben neden kilo veremiyorum ya. Karatay kahvaltisini da eksik yiyomususm. Ben karatay kahvaltisi diye
1 yumurta
5 zeytin
2 kk beyaz peynir
5-6 ceviz yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?