Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar yaa öğleden sonra da arkadaşlar gelmiş. Sabah komşum.vardı. Valla yoruldum iyice yaa.. Nerden geliyor bu bereket anlamadım ki.
kız çok mu güzel ağırlıyorsun napıyorsun??
Gelenler gözlerinin altında ki morlukları görmüyorlar mı ya??

Afiyet olsun ortim.. bi dahakine biberleri közle.. onlar yağ tutar.. sporun süper..
menumu aklimdayken yazayim:

kahvalti:

karatay kahv.

ara:
1 avuc beyaz leblebi
karayemis
1 diet kola

aksam:
2 biber dolmasi
yogurt
1 dilim ekmek

bugun cok su icemedim. aksama kadar 2ye tamamlamaya calisicam
afiyet olsun suyu arttır süper olacak..

afiyet olsun cnm. Akşamı erkene çek dicem ama gece geç uyuyordun dimi??

geçmiş olsun cnm. . Menü güzel. . Sporda bugün dinlenme günün olsun

bende weremiooruuum moralim yerler de....
ee senin menüleri sporları görmüyoruz ki?? Ne yorum yapalım cnm??

*****18 Temmuz spor listesi *****
1 . Bursa leslie 2
Leslie 3

2. karpuz: 40 dk yuzme /140 dag tirmanisi/ 39 sinav/110 mekik/110 squat/250 jumping jacks/45 sprawls/45 high knees/ 50 supermen/90 sn plank/50 leg wipers/50 heel touch/25 leg raise

3. İnci 3 mil fast leslie 50 jump. Jack

4.hippo
10 dk sabahki adamın yaptığından
20 dk pilates
25 dk yürüyüş bandında tempolu yürüyüş
10 dk eliptik
25 dk yüzme
50 ip atlama

hippotalamus cnm mercimek salatası kilo yapar mı ki ikı tabak yedım valla cok guzel olmuştu
Afiyet olsun cnm.. kilo yapmaz belki ama şişkinlik yapar çok fazla.. soda iç.. detoks suyu fln yap bence.. yarın artı çıkabilirsin.. Çarşamba perşembe sakın yeme. .

Afiyet olsun cnm.. kilo yapmaz belki ama şişkinlik yapar çok fazla.. soda iç.. detoks fln yap bence.. yarın artı çıkabilirsin.. Çarşamba perşembe sakın yeme. .
Tamam canım kız arada da bısey yemedim ya gözum dondü :) şimdi leslie 1 yapıcam bıraz faydası olur belki

Kizlar menüm eylul7158eylul
Sabah eti form bisküvi
Ogle kabak yemegi yogurt
Kavun
Arada eti form cubuk
Aksam 3 izgara kofte sebze ayran
Su 2 litre
Sporu yapinca yazarim
Incim kahvaltin da sadece piskuvi mi yedim daha doyurucu seyler niye yemedin bi yumurta kir peynir zeytin bol yesillik miss

Menun 10numara 5 yildiz olmus canim. Semizotunuda yediysen
Spor yaotin mi au ne kadar ictin ? Cikoatayida iyi etmissin arada bir mutlu olalim canimmm

Afiyet olsun canim 1kasikdan bir sey olmaz hergun yemiyosun ya sarelleyi. Fistik ezmesi yapsana ondan ye sarelleye 1000basar

Cok hafif olmus canim.menun afiyt olsun. Gunduz guzel bealenip aksami hafif tutunca kesin gidiyo yaglar

Evet gülüm ondan 3 öğüne çıkardım hatta

*18 Temmuz spor listesi *****
1 . Bursa leslie 2
Leslie 3

2. karpuz: 40 dk yuzme /140 dag tirmanisi/ 39 sinav/110 mekik/110 squat/250 jumping jacks/45 sprawls/45 high knees/ 50 supermen/90 sn plank/50 leg wipers/50 heel touch/25 leg raise
4. Eylul 70dk yuruyus ve camlarimi sildim

*****18 Temmuz spor listesi *****
1 . Bursa leslie 2
Leslie 3

4.hippo
10 dk sabahki adamın yaptığından
20 dk pilates
25 dk yürüyüş bandında tempolu yürüyüş
10 dk eliptik
25 dk yüzme
50 ip atlama

5. Flo tempolu 30 dk yürüyüş

Yanlış mı Altınti? Eksik sende

Afiyet olsun canim biber dolmasi pirinctenmiydi? Kara yemis nedir?

evet pirinctendi maalesef. kara yemis, daha cok karadeniz tarafinda yetisen bi meyve. uzum gibi gorunuyo ama icinde hic seker yok. Cok yararli. Cok az kalorili. Maalesef istanbulda bulmak biraz zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…