- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Herşey iyi hoş canım da o keki nerden buldun? ?Menumu vereyim
Kahvalti 9:00
Domates, biber, keçi peyniri ve 2 yumurta ile menemen
1 salatalık
1 porsiyon lor
1 bardak süt
Ara 16:00
1 üçgen dilim karpuz
Aksam 18:30
1 tabak yaz türlüsü
1 kase yoğurt
21de maalesef 1.5 dilim ev yapımı kek.
Canim evde kahvalti yapamiyorum sabah ben giderken herkes uyuyor uyandirmak istemiyorumIncim kahvaltin da sadece piskuvi mi yedim daha doyurucu seyler niye yemedin bi yumurta kir peynir zeytin bol yesillik miss
Eylül canim ortim ne guzel menu olmuş afiyet olsuninciakis kizlar menum geliyo
Sabah
Karatay kahvaltisi
1 kagisi bir dilim armut
Aksam
1tabak ot yemegi
Yogurtlu kereviz
2 dilim ananas
Soda su kahve bunlari tukettim bugun balkon camini sildim epeyce yoruldum ardindan 70dk yuruyus yaptim
Kek olmasaydi 10 numara menuyduMenumu vereyim
1 salatalık
1 porsiyon lor
1 bardak süt
1 üçgen dilim karpuz
1 tabak yaz türlüsü
1 kase yoğurt
vay vay vay.. yine mi yüksek yüzde geliyo?? Bu arada sporunu flo nun msjının üstüne ekle.. yanlış alıntılamışsıninciakis kizlar menum geliyo
Sabah
Karatay kahvaltisi
1 kagisi bir dilim armut
Aksam
1tabak ot yemegi
Yogurtlu kereviz
2 dilim ananas
Soda su kahve bunlari tukettim bugun balkon camini sildim epeyce yoruldum ardindan 70dk yuruyus yaptim
biraz cozuttum haftasonu yani abur cubur we ekmekten uzak durdum ama piknik sonrada ertesi gün deniz derken iştahım tawan yaptı. aslında yediklerşm salata we et di ama abarttım galiba bugünkız çok mu güzel ağırlıyorsun napıyorsun??
Gelenler gözlerinin altında ki morlukları görmüyorlar mı ya??
Afiyet olsun ortim.. bi dahakine biberleri közle.. onlar yağ tutar.. sporun süper..
afiyet olsun suyu arttır süper olacak..
afiyet olsun cnm. Akşamı erkene çek dicem ama gece geç uyuyordun dimi??
geçmiş olsun cnm. . Menü güzel. . Sporda bugün dinlenme günün olsun
ee senin menüleri sporları görmüyoruz ki?? Ne yorum yapalım cnm??
Sabah çok ama dengelemişsin cnm.. sporunu listeye ekle.. cozutsan bile menü yaz ki yazarken ne kadar çok yediğinin farkına varbiraz cozuttum haftasonu yani abur cubur we ekmekten uzak durdum ama piknik sonrada ertesi gün deniz derken iştahım tawan yaptı. aslında yediklerşm salata we et di ama abarttım galiba bugün
sabah simit
5 zeytin
4dilim kaşar
1 yumurta (sırf daireye haşlanmış yumurta götürdüm simit yemeyin die ama yedim)
öğlen
1 kase yoğurt
akşam
1 tabak çorba
1tabak türlü ekmeksiz
1 saate yakın yürüyüş
Gorumcemin oğlu yatıya geldi ağızları durmuyor 1 dk, arada atistirirlar diye yapmıştım, akşam da eşimin arkadaşı geldi onlara ikram ettim. Bitmeyince başa bela işte.Herşey iyi hoş canım da o keki nerden buldun? ?
Sorma valla ya. Adetliyken oluyor işte. Daha yerdim de zor tuttum kendimi :)Kek olmasaydi 10 numara menuydu
Hay çok yaşa, unutmuştum iki gündür.Kızlar menülerii favorilere eklemeyi unutmayın!!!!
Canim mutfak amerikan oturma odasi ayri degil babam yatiyor o yuzden sabah kahvalti yapamiyoruminciakis sabahları kendine tb ekmeğinden tost yapsan ?? O yediklerinin hiçbir faydadı yok. . Üstelik tokta tutmaz. .
Afiyet olsun canim menun guzel keci peunirini nerdwn hangi marka aloyosun ben de bi denemek istiyorumMenumu vereyim
1 salatalık
1 porsiyon lor
1 bardak süt
1 üçgen dilim karpuz
1 tabak yaz türlüsü
1 kase yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?