Aaaa evet annem de söylemişti unutmuşum burası dehşet sıcak.Haberleri görmedin mi?? Istanbulda sel var..
Karpuza bende hasretim.. bi parça yiyorum en fazla..Oralar çok sıcak değil o zaman. Ben sadece karpuz peynir ekmek yemek istiyorum
Bak bakalım bende alim ona göre..Tartımı aldım çok şükür. Ama sabah tartılacağım. Ben normal kalem pil diye almıştım yuvarlak pilmiş o canımı sıktı. Bakalım sabah kaç çıkacağım. Ayy keşke eksik tartsa
Annen istanbulda mı? ?Aaaa evet annem de söylemişti unutmuşum burası dehşet sıcak.
Evet İstanbul'dalar geçen yaz taşındılar.Annen istanbulda mı? ?
Sen hiç gelmiyo musun buraya.. gelsene kaptan bereber yüzeriz :))Evet İstanbul'dalar geçen yaz taşındılar.
Sen hala tartı almadın mı??bende tartılmadım ama aynada hoş şeyler görüyoruminşallah eksideyimdir
aaa neden kii...harika bence.kardio yanında birde zumba yapıcam.yengem bugün diyor ki 68 varmısınBen bir kere yapayım dedim eşim dalga geçti bir daha yapmadım bende zumba
yok gülüm alamadım.eşime tartı desem seninde tartının da dicekSen hala tartı almadın mı??
Kız anka int aldı.. tartı dediğini 30 tl bişi.. sende öle al..yok gülüm alamadım.eşime tartı desem seninde tartının da dicekelektrik geldi su geldi 3. fatura.oğlanın mamasıyla bezi bitti bugün bugun bankaya gitme sebebimde 1 buçuk milyar kart borcunu kartı kapatıp taksitlendirmekti.haa birde internet ödemeside var..benimm tartı dediğimi düşünsene cinnete gelir vallahi
kız bu kadar gömülen adama 10 lira 10 lira gelir.cinnete gelir yemin ederimKız anka int aldı.. tartı dediğini 30 tl bişi.. sende öle al..
Afiyet olsun. . Gelsin eksiler..kızlar menüm
sabah 10,00
1 haş yum
salatalık domates biber
öğle saat 14,30
5 kaşık bamya
3 kaşık yoğurt
saat 19,30
3 tuzlu pasta yemek hazır olana kadar ellerim titredi çok acıktım
4 et köfte
yoğurt
4 kaşık bamya
su 3 e tamamlarım
spor 20+15 dk zumba
Aa herşeyi takip eder mi ki?? 30tl nin hesabını yapar mı??kız bu kadar gömülen adama 10 lira 10 lira gelir.cinnete gelir yemin ederim
inşallahhAfiyet olsun. . Gelsin eksiler..
Bende aynı derttem müzdaribim.. çok huzursuz. . Bende uyku yapan bi şurup vardı.. alerji şurubu ondan aldım.. rahat eder inş..inşallahhsporum yarım kaldı yürüyüş yapamadım yarın telafi ederim inşallah.oğlan geceleri uyusa birazda daha iyi olacak ta sıpa geceleri çok yoruyor
sence bu kadar sıkışan adam yapmaz mı gülüm?şuan tüm işi ters gidiyor.sen bana çok mu beddua ettin diyor.çocuğun mamasını zor aldım bugün gülüm tartının lafını bile edemem.yoksa Allahı var para konusunda herşey benim elimdedir hiçbirşeyime yok demez sadece şuan şartlar çok kötüAa herşeyi takip eder mi ki?? 30tl nin hesabını yapar mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?