Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Anka @MiuLego 5816bursa

Kahvaltı 11de..
Sucuklu Menemen (yalancı pizza)
Domates
Salatalık
Kk peynir
3 zeytin
1 dilim k ekmeği
1 dilim salam
Şekersiz çay

Ara
Türk Kahvesi

Ara
1 salkım üzüm

Akşam 17.30
1 kase şehriye çorbası
1 küçük biber dolması
Küçük bir tabak yeşil fasulye
1 kase yoğurt

Burda günü kapatacaktım ama kardeşim şimdi bi Magnum getirdi. Yedim maalesef

Spor
1 mil Leslie

Biraz daha spor yapıcam listeye eklerim ama dünki spordan sonra bütün kaslarım ağrıyor. .

Sen hala tartı almadın mı??
yok gülüm alamadım.eşime tartı desem seninde tartının da dicekelektrik geldi su geldi 3. fatura.oğlanın mamasıyla bezi bitti bugünbugun bankaya gitme sebebimde 1 buçuk milyar kart borcunu kartı kapatıp taksitlendirmekti.haa birde internet ödemeside var..benimm tartı dediğimi düşünsene cinnete gelir vallahi

Kız anka int aldı.. tartı dediğini 30 tl bişi.. sende öle al..

kızlar menüm

sabah 10,00
1 haş yum
salatalık domates biber

öğle saat 14,30
5 kaşık bamya
3 kaşık yoğurt

saat 19,30
3 tuzlu pasta yemek hazır olana kadar ellerim titredi çok acıktım
4 et köfte
yoğurt
4 kaşık bamya

su 3 e tamamlarım
spor 20+15 dk zumba

Afiyet olsun. . Gelsin eksiler..

inşallahhsporum yarım kaldı yürüyüş yapamadım yarın telafi ederim inşallah.oğlan geceleri uyusa birazda daha iyi olacak ta sıpa geceleri çok yoruyor
Bende aynı derttem müzdaribim.. çok huzursuz. . Bende uyku yapan bi şurup vardı.. alerji şurubu ondan aldım.. rahat eder inş..

Aa herşeyi takip eder mi ki?? 30tl nin hesabını yapar mı??
sence bu kadar sıkışan adam yapmaz mı gülüm?şuan tüm işi ters gidiyor.sen bana çok mu beddua ettin diyor.çocuğun mamasını zor aldım bugün gülüm tartının lafını bile edemem.yoksa Allahı var para konusunda herşey benim elimdedir hiçbirşeyime yok demez sadece şuan şartlar çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…