bizimkine calpol veriyorum diş ağrısı azalsın diye 30 dk uyuyup uyanıyor.geceler uzadıkça yemeğe vuruyor insan ya elinde değil.inşallah senin kuzuya iyi gelirde uyurBende aynı derttem müzdaribim.. çok huzursuz. . Bende uyku yapan bi şurup vardı.. alerji şurubu ondan aldım.. rahat eder inş..
Sakın haa saçmalama ne şurubu.Bende aynı derttem müzdaribim.. çok huzursuz. . Bende uyku yapan bi şurup vardı.. alerji şurubu ondan aldım.. rahat eder inş..
Maalesef canım bu sene zor.Sen hiç gelmiyo musun buraya.. gelsene kaptan bereber yüzeriz :))
kız doktor vermişti daha önceden. . Yoksa öyle kafama göre vermem. . Çok huzursuz. .Sakın haa saçmalama ne şurubu.
Ne güzel bir menü :))Selamlar, menü veriyorum, favorilere ekleyerek;
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
1 salatalık
2 yk lor
3 siyah zeytin
Öglen 15:30
1 kase tarhana çorbası
Akşam 18:30
1 tabak nohut
1 kase salata
Su 2.5 lt
Cnm kusura bakma.. ben bu aranız kötü diye almaz anladım.. düzelir inş en kısa zamanda :))kız bu kadar gömülen adama 10 lira 10 lira gelir.cinnete gelir yemin ederim
Ne bileyim komik gelmşaaa neden kii...harika bence.kardio yanında birde zumba yapıcam.yengem bugün diyor ki 68 varmısıngözüm ayrıldı
Kıymetimi bilemedin böyle ortisiz kalırsın :))prensesmat Oooooorrrrrrtiiiiiii nerdeeeesiiiiinnnnn? Ni yidin ni içtin? Alüüü. Bu arada bir ortiye ne hasret kalmışım hipodan sonra. Ah sily beni bosladin başıma vurdu bakhele
Aşkolsun ilk göz ağrımsın sen benim.Kıymetimi bilemedin böyle ortisiz kalırsın :))
Yok gulum ondan değil.Allahı var şimdi şikayetçi oldugum konu ailesiyle ilgili şeyleriCnm kusura bakma.. ben bu aranız kötü diye almaz anladım.. düzelir inş en kısa zamanda :))
Bu hafta senden iyi bir eksi bekliyorum. .Aşkolsun ilk göz ağrımsın sen benim.
Ben de bekliyorum valla. Tartıda var bir şeyler ama nazar değmesin söylemeyeceğim, sonra salıyorum kendimi.Bu hafta senden iyi bir eksi bekliyorum. .
Ya sen yap gülüm inan ki Yigenim sadece zumba ve karatayla incecik olduNe bileyim komik gelmş
Olsun canım versin. Ne gerek var.sonuçta sinir sistemiyle oynuyor ki uyku yapıyor. Ataraks mı adı. Bak ben kendim spraktin kullandım. Ataraks kadar ağır bile değil. Beni ne kadar sarstı. Ne hale getirdi. Atarax daha ağır bi de küçücük çocuğu ne hale getirir.kız doktor vermişti daha önceden. . Yoksa öyle kafama göre vermem. . Çok huzursuz. .
Hadi inşallah maşallah :))Ben de bekliyorum valla. Tartıda var bir şeyler ama nazar değmesin söylemeyeceğim, sonra salıyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?