- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Bence de söyleme bana da hep nazar oluyor yoksa 2 kilo 2 kilo vericem aslında hep nazardanBen de bekliyorum valla. Tartıda var bir şeyler ama nazar değmesin söylemeyeceğim, sonra salıyorum kendimi.
Astafen cnm. Alerji şurubu.. doktor hasta olunca vermişti. . Şimdi de çok huzursuz. . Öle bi yan etkisi yok ama ne bilim bende ilk kez düşündüm. . Calpol mü versem. .Olsun canım versin. Ne gerek var.sonuçta sinir sistemiyle oynuyor ki uyku yapıyor. Ataraks mı adı. Bak ben kendim spraktin kullandım. Ataraks kadar ağır bile değil. Beni ne kadar sarstı. Ne hale getirdi. Atarax daha ağır bi de küçücük çocuğu ne hale getirir.
Cnm durduk yere ilaç verme ıhlamur ver onun yerine sakınlesırAstafen cnm. Alerji şurubu.. doktor hasta olunca vermişti. . Şimdi de çok huzursuz. . Öle bi yan etkisi yok ama ne bilim bende ilk kez düşündüm. . Calpol mü versem. .
Ya günü erken kapattım diye sevinirken kardeşim almış gelmiş. . Yedim valla.. masum geldi gözüme. .şimdi bi mil daha leslie yaparım cnm.. onun dışında fena geçmedi. .hippotalamus magnum mu yedın canım dikkat etseydin keske cumadan sonra yeseydin yada neyse artık olmuş napalm insanız nefis durmuyor maalesef ınş tartıya yansımaz :)
Bende menumu yazayım
Kahvaltı 1 yumurta domates salatalık roka
Peynır zeytin cay
Arada bıraz çekirdek
Akşam
Dunden kalan mercimek salatası
Ikı lt su
Bir fincan yesıl cay
Spor leslie 1
Belim incindi bunu zor yaptım agır kaldırdım dengesiz sekilde bel fıtığı var acaip zorluyor namazı zor kıldımYa günü erken kapattım diye sevinirken kardeşim almış gelmiş. . Yedim valla.. masum geldi gözüme. .şimdi bi mil daha leslie yaparım cnm.. onun dışında fena geçmedi. .
Seninde günün güzel ama sporu arttır cnm bence. .
Geçmiş olsun cnm..benim de dünki pilatesti eliptikti bacaklarım çok ağrıyor. . Boş geçmesin diye leslie 1 mil yaptım. . Belki bi mil fast ta yaparım.. cuma dinlenicem inş..Belim incindi bunu zor yaptım agır kaldırdım dengesiz sekilde bel fıtığı var acaip zorluyor namazı zor kıldım
Miu can bu eliptik ne zormuş. . Eskiden ben bunu eğlencesine yapardım uzay yürüyüşü diye ama ciddi ciddi spor için yapınca mahvoldum. . 10 dk zor dayandım o da senin hayrına.. miu da yapıyo diye diye :))****19 Temmuz Spor Listesi****
1.
Sporları ekleyelim. Son listeden alıntıladığımıza emin olalım.
Bebişi uyutuyorum, kahvemi yapayım 10 dakikaya gelecegim.florence_N ortiiiii geldim kız buralarda mısın
Ben 1.5 luk sipariş vercemcanım 1,5 luk 2 tane alacaktın senin etin ne budun ne
Vallllaa maşallah sana ortiSelamlar, menü veriyorum, favorilere ekleyerek;
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
1 salatalık
2 yk lor
3 siyah zeytin
Öglen 15:30
1 kase tarhana çorbası
Akşam 18:30
1 tabak nohut
1 kase salata
Su 2.5 lt
Kuzummm geçmişi okumadan yazmak istemiyorumprensesmat Oooooorrrrrrtiiiiiii nerdeeeesiiiiinnnnn? Ni yidin ni içtin? Alüüü. Bu arada bir ortiye ne hasret kalmışım hipodan sonra. Ah sily beni bosladin başıma vurdu bakhele
Sen birde beni gör göğsüm karnım bacaklarımYa kızlar bu arada sağ bacagimin on iç kısmı çatlamış, bugün farkına vardım. Hızlı da vermiyorum ama niye böyle oldu anlamadım..
Canım kahve istedi ama telefonu zor tutuyorumBebişi uyutuyorum, kahvemi yapayım 10 dakikaya gelecegim.
Gebelikten kalanlar beyazladi çoktan. Bacağındaki yeni ama beyaz. Onlara da buluruz bir çare.Ben 1.5 luk sipariş vercem
Bileklerim çok güçsüz inşallah ağır gelmez
Vallllaa maşallah sana orti
Bugün süper olmuş
Bana da örnek oluyorböyle menüler
Kuzummm geçmişi okumadan yazmak istemiyorum
Aslında gün içerisinde yazıp gece de geçmiş okuyabilirim dur bakalım
Sen birde beni gör göğsüm karnım bacaklarım
Hala kırmızı kırmızı çatlaklar hem de kalın çizgiler hamilelikte doksana yaklaşınca benim kuru cilt sığdıramadı kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?