Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Akşam sulu yemek yeseydin keşke. 1 küçük boyu 35 kalori imis, 350 kalori aldın. 50 Gr karbonhidrat varmış toplamda. Akşam öğünü için çok olmuş, hele tatlı cısss.

19 Temmuz Spor Listesi****

1 . Bursa leslie 1

2. karpuz: 40 dk yuzme/ 175 dag tirmanisi / 130 sn plank / 75 tricep dips / 50 bicycle crunch / 75 mekik / 75 squat / 34 sinav / 70 lunges / 140 jumping jacks

3. Flo 30 dk tempolu yürüyüş.

Sporları ekleyelim. Son listeden alıntıladığımıza emin olalım.

Akşam sulu yemek yeseydin keşke. 1 küçük boyu 35 kalori imis, 350 kalori aldın. 50 Gr karbonhidrat varmış toplamda. Akşam öğünü için çok olmuş, hele tatlı cısss.
Hadi ya kalori olarak iyiymiş sanki
Mercimek bağırsaklara iyi geliyor ondan yapayım dedim
Bu arada yeşil mercimek salatasını nasıl yapıyorsunuz flo

****19 Temmuz Spor Listesi****

1 . Bursa leslie 1

2. karpuz: 40 dk yuzme/ 175 dag tirmanisi / 130 sn plank / 75 tricep dips / 50 bicycle crunch / 75 mekik / 75 squat / 34 sinav / 70 lunges / 140 jumping jacks

3. Flo 30 dk tempolu yürüyüş.

4.hippo
1 mil leslie
60 sn wall sit

Miu can bu eliptik ne zormuş. . Eskiden ben bunu eğlencesine yapardım uzay yürüyüşü diye ama ciddi ciddi spor için yapınca mahvoldum. . 10 dk zor dayandım o da senin hayrına.. miu da yapıyo diye diye :))
Kız ben onun adını ölüm aleti koydum. En en en nefret ettiğim spor aleti. Kan ter içinde kalıyorum ama en çok da çalıştıran o. Ben ilk yaptığımda 7 dk dayanabildim nefesim kesildi. Sonra sonra arttırdım en çok 40 dk yapabildim şimdiye kadar. Ama çoook geniş olsa evim ilk alacağım alet de odur nasıl çalıştırıyo her yeri

Ben bi de o alete sinir oldum ya onla inatlaşıyorum hahaha yor beni yor beni inmicem işte yor istediğin kadar diye diye yaparız kız biz eliptik de neymiş

Kız hem pilates hem yürüme bandında yürüyüş hem eliptik hem ip hem yüzme. . Bugün bacaklarım sızlıyo.. zorla leslie yaptım.. bide wall sit deniyim dedim 1 dk anca dayandım. .

Kız hem pilates hem yürüme bandında yürüyüş hem eliptik hem ip hem yüzme. . Bugün bacaklarım sızlıyo.. zorla leslie yaptım.. bide wall sit deniyim dedim 1 dk anca dayandım. .
HAhahha bir günde yüklenince bi anda tabi bacaklar pert. Neyse yarın dinlenme günü yap zaten iyi gelir

Sabah 08:00
1 bardak süt, 1 tk fıstık ezmesi

10:20 bir kare bitter (türk kahvesi yanında)

Öğle 12:30
Bir kepçe yayla çorba
Avuç içi kadar köfte (4 köfte kadar eder sanırım)
Salata, yoğurt, 1 çiğ köfte
1 çatal ucu elmalı turta, 4 kayısı

16:12 5 fıstık, 1 fındık, 10 leblebi

Akşam 20:00
1 süt, yarım muz, 1 kk kadar fıstık bar

Su: 3.5 lt

Spor:
Leslie 5 mil
45 dk tempolu yürüyüş
25 dk bisiklet
1000 ip

HAhahha bir günde yüklenince bi anda tabi bacaklar pert. Neyse yarın dinlenme günü yap zaten iyi gelir
Olmaz yarın perşembe.. cuma dinlenirim.. kız gün içinde bulduğum her fırsatta walk walk walk yapıyorum. . Yarın da bi iki mil yapim inş..

****19 Temmuz Spor Listesi****

1 . Bursa: leslie 1

3. Flo: 30 dk tempolu yürüyüş

4.hippo: 1 mil leslie, 60 sn wall sit

5. Miu: Leslie 5 mil, 45 dk tempolu yürüyüş, 25 dk bisiklet, 1000 ip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…