- 13 Ekim 2015
- 1.773
- 3.402
- 133
- 35
Nasıl bir çare bulacaksınGebelikten kalanlar beyazladi çoktan. Bacağındaki yeni ama beyaz. Onlara da buluruz bir çare.
Akşam sulu yemek yeseydin keşke. 1 küçük boyu 35 kalori imis, 350 kalori aldın. 50 Gr karbonhidrat varmış toplamda. Akşam öğünü için çok olmuş, hele tatlı cısss.İki yumurta
Kk peynir
Bir bardak süt
Yeşil soğan
Ara
Bir muz
Öğlen 13.00
Dört yk tavuklu patatesli fırın yemeği
Ara
Bir salkım üzüm
İki avuç leblebi
Akşam 18.00
10 tane mercimek köfte
Yeşillik ayran
20.00
Üç çatal irmik tatlısı(eşim çok ısrar etti)
Su 3 litre olur
Çatlak görünümü hafifletici kremler vs var. Dener goruruZ.Nasıl bir çare bulacaksın
Hadi ya kalori olarak iyiymiş sankiAkşam sulu yemek yeseydin keşke. 1 küçük boyu 35 kalori imis, 350 kalori aldın. 50 Gr karbonhidrat varmış toplamda. Akşam öğünü için çok olmuş, hele tatlı cısss.
Ben hiç yapmadım. Marullu domatesli salataya haşlanmış mercimek katıp yapıyorlar.Hadi ya kalori olarak iyiymiş sanki
Mercimek bağırsaklara iyi geliyor ondan yapayım dedim
Bu arada yeşil mercimek salatasını nasıl yapıyorsunuz flo
Önemli değil. İyi geceler ortim.Benim gözler gidiyor
İyi geceler diliyorum herkese
Orticiğimmm kusura bakma valla yoruldum
İyi geceler ortim..Cumleten iyi geceler kızlar
Kız ben onun adını ölüm aleti koydum. En en en nefret ettiğim spor aleti. Kan ter içinde kalıyorum ama en çok da çalıştıran o. Ben ilk yaptığımda 7 dk dayanabildim nefesim kesildi. Sonra sonra arttırdım en çok 40 dk yapabildim şimdiye kadar. Ama çoook geniş olsa evim ilk alacağım alet de odur nasıl çalıştırıyo her yeriMiu can bu eliptik ne zormuş. . Eskiden ben bunu eğlencesine yapardım uzay yürüyüşü diye ama ciddi ciddi spor için yapınca mahvoldum. . 10 dk zor dayandım o da senin hayrına.. miu da yapıyo diye diye :))
Kız hem pilates hem yürüme bandında yürüyüş hem eliptik hem ip hem yüzme. . Bugün bacaklarım sızlıyo.. zorla leslie yaptım.. bide wall sit deniyim dedim 1 dk anca dayandım. .Kız ben onun adını ölüm aleti koydum. En en en nefret ettiğim spor aleti. Kan ter içinde kalıyorum ama en çok da çalıştıran o. Ben ilk yaptığımda 7 dk dayanabildim nefesim kesildi. Sonra sonra arttırdım en çok 40 dk yapabildim şimdiye kadar. Ama çoook geniş olsa evim ilk alacağım alet de odur nasıl çalıştırıyo her yeri
Ben bi de o alete sinir oldum ya onla inatlaşıyorum hahaha yor beni yor beni inmicem işte yor istediğin kadar diye diyeyaparız kız biz eliptik de neymiş
HAhahha bir günde yüklenince bi anda tabi bacaklar pert. Neyse yarın dinlenme günü yap zaten iyi gelirKız hem pilates hem yürüme bandında yürüyüş hem eliptik hem ip hem yüzme. . Bugün bacaklarım sızlıyo.. zorla leslie yaptım.. bide wall sit deniyim dedim 1 dk anca dayandım. .
Olmaz yarın perşembe.. cuma dinlenirim.. kız gün içinde bulduğum her fırsatta walk walk walk yapıyorum. . Yarın da bi iki mil yapim inş..HAhahha bir günde yüklenince bi anda tabi bacaklar pert. Neyse yarın dinlenme günü yap zaten iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?