Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Maşallah cnm.. 1000 ip nasıl atlıyorsun?? Ben 150 zor atlıyorum :))

Olmaz yarın perşembe.. cuma dinlenirim.. kız gün içinde bulduğum her fırsatta walk walk walk yapıyorum. . Yarın da bi iki mil yapim inş..
Hee tamam ağır spor yapma da kaslar şişmesin demek istedim. Yürüyüş leslie falan yap tabi. Tartı güldürcek inşallah bu hafta hippocum

19 Temmuz Spor Listesi****

1 . Bursa: leslie 1

2. karpuz: 40 dk yuzme/ 175 dag tirmanisi / 130 sn plank / 75 tricep dips / 50 bicycle crunch / 75 mekik / 75 squat / 34 sinav / 70 lunges / 140 jumping jacks

3. Flo: 30 dk tempolu yürüyüş

4.hippo: 1 mil leslie, 60 sn wall sit

5. Miu: Leslie 5 mil, 45 dk tempolu yürüyüş, 25 dk bisiklet, 1000 ip

6. Gulbeseker 20 dk yürüyüş

Sporları ekleyelim. Son listeden alıntıladığımıza emin olalım.

Sabah 8:30
Lor peynirli yumurta
Domates
Salaralık
Biber
Çay

Öğle 12:30
6 kaşık patates salatası
Ayran

15:30
Ara chialı puding

Akşam 20:00
Çorba
1 kaşık mercimekli bulgur pilavı
1 kırmızı erik
5 üzüm tanesi

Su: 3 litre

Çıldırıcam o kadar alıntı yaptım alıntı ekle butonu yokhatırladıklarımı yazayım

hippotalamus menü güzel canım afiyet olsun magnum da afiyet olsun arada insanın canı istiyo ama sabah saatlerinde yersen daha iyi olur

florence_N harika bir gün flo tebrikler

inciakis incim sporu arttırmaya çalış kaçamaklar yerleşmesin vücuduna

kelekkarpuz güzel gittin bu hafta beğendim hele ki evdeki bugünkü yiyeceklere göre. Kendini kutlamalısın nefsine hakim oldun

prensesmat karbonhidrat patlaması olmuş

19 Temmuz Spor Listesi****

1 . Bursa: leslie 1

2. karpuz: 40 dk yuzme/ 175 dag tirmanisi / 130 sn plank / 75 tricep dips / 50 bicycle crunch / 75 mekik / 75 squat / 34 sinav / 70 lunges / 140 jumping jacks

3. Flo: 30 dk tempolu yürüyüş

4.hippo: 1 mil leslie, 60 sn wall sit

5. Miu: Leslie 5 mil, 45 dk tempolu yürüyüş, 25 dk bisiklet, 1000 ip

6. Gulbeseker 20 dk yürüyüş

7 . Umut=>1 saat tempolu yürüyüş
Plank 25 sn
Squat 40

Sporları ekleyelim. Son listeden alıntıladığımıza emin olalım.

Fazla karbon olmuş umut. Bu aralar hiç yoksun da. Niye ki

Afiyet olsun fıstık. Fıstık gibi menü

Kızlar işk sayfadaki kuralları okuyor musunuz bilmiyorum ama orada sadece menü yaz ve çık yazmıyor. Bana çok bencilce geliyor açıkçası. Takım olmak bu değil bence. Birbirimizin menüleriyle ilgilenmeliyiz diye düşünüyorum ben. İyisini kötüsünü tavsiyeni yazarsın ki takım arkadaşına faydan olsun. Ben herkesin birbirinin menüsü ile ilgilenmesini takım olmak adına bekliyorum açıkçası. Menü yazıp çıkayım kafası bana hiç doğru gelmiyor. Eeeee takım neden var o zaman. Neden yani? Zaten buraya menü yazmanın spor yazmanın mantığı nedir? Takım arkadaşlarım görsün ki beni yönlendirsin diye..

Bilmiyorum.

Ben sinirleniyorum böyle şeylere biraz.

Herkes sadece kendinden sorumluysa zaten evimizde tek başımıza diyet yapardık.

Fikrim budur!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…