Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

mercimek köfte şişirir dikkat et yarın artı çıkabilirsin

Patates salatası bana çok gelmedi aslında.. içinde yeşillik flnda var.. geri kalan hafif ama.. bu arada cnm bugün hiç göremedim seni..
Bir tek bursanın menüsünü hatırlayamadım hangi sayfadaydı ki
aa ortimin menüsü güzel miu.. mercimek salatası yedi.. hafif bi gün geçirdi :))

Heree mercimek salatası bursanın mıydıkız kötü olsa zaten kesin aklımda kalırdı hahaha bursacım afiyet olsun o zamannnn

İşyerinin yoğunluğu canım. Bugün annem aradı duymamışım 3 saat sonra farkettim . Anla artık halimi

5 mesaj kuralı sıkça çiğnenir oldu. Geçen internet erişiminde sorun yaşadım, içime dert oldu girip haber veremeyecek miyim diye.
Ya 5 mesaj zorunluluğu o değil aslında aktif olmak anlamında yazılmış bir kural. Bunu anka açıkladı. Ben 5 mesaj yazayım hergün ama sadece kendi kendime yazayım ortak bi paylaşımım olmasın. Yine eksik bence..

Çok alındım ben ya @MiuLego ben annemdeyim zaman ayırıp okumaya çalışıyorum ama takımın motivesini düşürüyorsam çıkabilirim
Gülbe ne alakası var motive düşürmekle Allah aşkına yapma onu demedim ki. Bak bidaha oku ama ne demek istediğimi anlayarak. Anlayacaksın bence bahsettiğim şeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…