Sağol umutum fıstık istedi bak canım yine
Aynen. Sadece diyet olmuyor balım. Spor la iyi olacak inşallahHa gayret daha fazla da gelirsin sen yaparsın
Yok yeme !! Tüm gün çerezleri götürmüşsün zati
Afiyet olsun canımSabah 10:30
1 yumurtalı menemen
Salatalık
5 zeytin
Peynir
1 avuç kabak çekirdeği
Yarım şeftali
Akşam 18:00
Taze fasülye 1 porsiyon
2 yk bulgur pilavı
1 küçük kase yoğurt
Su 2 lt
Spor 20 dk yürüyüş
mercimek köfte şişirir dikkat et yarın artı çıkabilirsinİki yumurta
Kk peynir
Bir bardak süt
Yeşil soğan
Ara
Bir muz
Öğlen 13.00
Dört yk tavuklu patatesli fırın yemeği
Ara
Bir salkım üzüm
İki avuç leblebi
Akşam 18.00
10 tane mercimek köfte
Yeşillik ayran
20.00
Üç çatal irmik tatlısı(eşim çok ısrar etti)
Su 3 litre olur
Patates salatası bana çok gelmedi aslında.. içinde yeşillik flnda var.. geri kalan hafif ama.. bu arada cnm bugün hiç göremedim seni..Sabah 8:30
Lor peynirli yumurta
Domates
Salaralık
Biber
Çay
Öğle 12:30
6 kaşık patates salatası
Ayran
15:30
Ara chialı puding
Akşam 20:00
Çorba
1 kaşık mercimekli bulgur pilavı
1 kırmızı erik
5 üzüm tanesi
Su: 3 litre
aa ortimin menüsü güzel miu.. mercimek salatası yedi.. hafif bi gün geçirdi :))Bir tek bursanın menüsünü hatırlayamadımhangi sayfadaydı ki
İyi geceler tatlım. Ben de yatayımÇıkayım şuradan uyuyayım da daha fazla çemkirmeyim sinirler tepemde
haklısın cnm bende üzülüyorum böyle olunca.. hedefine yaklaşanlar da iyice boşladı..Çıkayım şuradan uyuyayım da daha fazla çemkirmeyim sinirler tepemde
Heree mercimek salatası bursanın mıydımercimek köfte şişirir dikkat et yarın artı çıkabilirsin
Patates salatası bana çok gelmedi aslında.. içinde yeşillik flnda var.. geri kalan hafif ama.. bu arada cnm bugün hiç göremedim seni..
aa ortimin menüsü güzel miu.. mercimek salatası yedi.. hafif bi gün geçirdi :))
İşyerinin yoğunluğu canım. Bugün annem aradı duymamışım 3 saat sonra farkettim . Anla artık halimimercimek köfte şişirir dikkat et yarın artı çıkabilirsin
Patates salatası bana çok gelmedi aslında.. içinde yeşillik flnda var.. geri kalan hafif ama.. bu arada cnm bugün hiç göremedim seni..
aa ortimin menüsü güzel miu.. mercimek salatası yedi.. hafif bi gün geçirdi :))
Evet canım 2 öğün yiyorum ben Karatay yapmaya çalışıyorum canım :)Afiyet olsun canım
Menün güzel . İki öğün mü yapıyorsun?
Hedefine yaklaşmakla ilgisi yok da takımda eksik bişeyler var insanlar soğudu. O yüzden bence.haklısın cnm bende üzülüyorum böyle olunca.. hedefine yaklaşanlar da iyice boşladı..
5 mesaj kuralı sıkça çiğnenir oldu. Geçen internet erişiminde sorun yaşadım, içime dert oldu girip haber veremeyecek miyim diye.Hedefine yaklaşmakla ilgisi yok da takımda eksik bişeyler var insanlar soğudu. O yüzden bence.
Ya 5 mesaj zorunluluğu o değil aslında aktif olmak anlamında yazılmış bir kural. Bunu anka açıkladı. Ben 5 mesaj yazayım hergün ama sadece kendi kendime yazayım ortak bi paylaşımım olmasın. Yine eksik bence..5 mesaj kuralı sıkça çiğnenir oldu. Geçen internet erişiminde sorun yaşadım, içime dert oldu girip haber veremeyecek miyim diye.
Gülbe ne alakası var motive düşürmekle Allah aşkına yapma onu demedim ki. Bak bidaha oku ama ne demek istediğimi anlayarak. Anlayacaksın bence bahsettiğim şeyi.Çok alındım ben ya @MiuLego ben annemdeyim zaman ayırıp okumaya çalışıyorum ama takımın motivesini düşürüyorsam çıkabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?